Reklama

Reklama

Derren Brown: Hero at 30,000 Feet

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Mysteriózní / Psychologický
Velká Británie, 2010, 55 min

Obsahy(1)

Derren Brown si vybere obyčejného mladíka jménem Matt, který žije stereotypním životem a má strach z létání. Během následujících 30 dní se Derren snaží Mattovi rozšířit obzory a připravit ho na nejtěžší rozhodnutí v jeho životě, ve kterém musí překonat strach z létání, aby se mohl stát skutečným hrdinou. Rozhodne se Matt na konci své cesty zachránit pasažéry letadla, ve kterém zkolabuje pilot? (Rominator)

(více)

Recenze (3)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem jednoho večera začala bez jakýchkoliv očekávání sledovat na jedné z britských televizních stanic a který mě strhl natolik, že jsem byla ochotná přenést se i přes ty neustálé reklamní bloky. Doteď se mi nechce věřit, že vše, co se odehrává v průběhu těchto 55 minut, nebylo předem připraveno se speciálně najatými herci, nicméně internet tvrdí, že vše je skutečnost, a já se tedy musím jen klonit před psychologickými schopnostmi Derrena Browna. Takhle vypadá strhující reality show! ()

vojtaz 

všechny recenze uživatele

Další z Derrenových experimentů. Tentokrát o chlapíkovi, který se stane hrdinou a přistane s letadlem ... opět neuvěřitelné 93% ()

Reklama

Reklama