Reklama

Reklama

Derren Brown: Hero at 30,000 Feet

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Mysteriózní / Psychologický
Velká Británie, 2010, 55 min

Obsahy(1)

Derren Brown si vybere obyčejného mladíka jménem Matt, který žije stereotypním životem a má strach z létání. Během následujících 30 dní se Derren snaží Mattovi rozšířit obzory a připravit ho na nejtěžší rozhodnutí v jeho životě, ve kterém musí překonat strach z létání, aby se mohl stát skutečným hrdinou. Rozhodne se Matt na konci své cesty zachránit pasažéry letadla, ve kterém zkolabuje pilot? (Rominator)

(více)

Recenze (3)

vojtaz 

všechny recenze uživatele

Další z Derrenových experimentů. Tentokrát o chlapíkovi, který se stane hrdinou a přistane s letadlem ... opět neuvěřitelné 93% ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem jednoho večera začala bez jakýchkoliv očekávání sledovat na jedné z britských televizních stanic a který mě strhl natolik, že jsem byla ochotná přenést se i přes ty neustálé reklamní bloky. Doteď se mi nechce věřit, že vše, co se odehrává v průběhu těchto 55 minut, nebylo předem připraveno se speciálně najatými herci, nicméně internet tvrdí, že vše je skutečnost, a já se tedy musím jen klonit před psychologickými schopnostmi Derrena Browna. Takhle vypadá strhující reality show! ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Svou práci v televizi začal Derren Brown třemi šedesátiminutovými speciály natočenými během dvou let, které byly rozděleny na šest částí, jež obsahují sestřih toho nejlepšího z jeho hodinových speciálů. Vybrané části z prvních sérií jsou dostupné na DVD a videokazetách jako Derren Brown - Inside Your Mind. U nás byl projekt uveden v České televizi jako Derren Brown: Magie a manipulace mysli (od r. 2004). (Paity)

Reklama

Reklama