Reklama

Reklama

Zdánlivě perfektní student medicíny Philip Markoff vede dvojí život. Postupně se noří hlouběji a hlouběji do zhýralého světa gamblerství, zločinu a nakonec i vražd. Své oběti hledá přes inzerát.  Film Vrah přes inzerát sleduje temný a záhadný online život Philipa Markoffa, zatímco se v reálném životě připravuje na slibnou budoucnost doktora po boku své snoubenky Megan McAllister. Na Bostonské univerzitě ho považují za jednoho z nejlepších mediků, jeho přítelkyně, přátelé i spolužáci jsou přesvědčeni, že by nikdy neprovedl nic špatného. Jenže Phillip před nimi skrývá násilnické stránky a obrovskou vlnu agresivity, kterou naopak důvěrně znají jeho nevinné oběti.
Vše začalo 14. dubna 2009 vraždou prvního stupně. Obětí byla masérka, která nabízela své služby přes inzerát. Když policie přijde na to, že brutální zabíjení a množství dalších útoků na ženy spojují inzeráty, jejich další vyšetřování je nakonec dovede k Markoffovi. Hlavního vyšetřovatele ztvárnil William Baldwin. (HBO Europe)

(více)

Recenze (37)

Rumbambule 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo podle skutecnosti, byla by to uplna hovadina. Ale je to podle skutecne udalosti, tak lze rict jen to, ze vrah byl uplne hovado. Ve dolmu mi chybi hlubsi pohled do duse takto vysinuteho cloveka, ktery zil dvoji zivot… Cele je to takove ploche, vlastne o nicem. Nedozvime se, co se mu asi honilo v hlave, co bylo spoustecem te jeho temne stranky, co z toho mel. Chapu, ze se rychle zabil a nestihl nikomu tohle vsechno rict, ale mel rodice, existuji psychologove… V tomhle byl film fakt odflaknuty. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Zoufale šablonovitý, předvítatelný, celkově dost dementní a hlavně naprosto zbytečný film o tom, kterak si zamilovaný vrah najde pár šlapek na internetu, zabije je, policie (nebo spíš parta dvou idiotů jak z parodie na Kriminálku Smíchov) ho chytí a on se z toho zhroutí. Navíc teda ani prd, na napětí teda rozhodně zapomeňte, nic takového se tu nekoná. A kdo by doufal alespoň v sexy herečku do hlavní role, tak bude taktéž zklamaný, na tu očividně peníze v rozpočtu nezbyly. ()

Reklama

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší průměr, šlo o televizní film, a to poměrně slušné kvality. Jestli to bylo opravdu dle skutečnosti, tak je opravdu s podivem, jak naivní byl hlavní "hrdina", vrah a téměř lékař. Ale ve filmu bylo naznačeno, že byl tak trochu i gambler v kasinu, tak je možné vše. Sympaťanda v hlavní ženské roli, mohla ze své ženskosti ukázat více. 37% je dost podhodnocených, ale hodnotila to pouze stovka lidí. ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

děsivé béčko...padouch tu má vystupovat jak muž dvou tváří a prohnaný zločinec a deviant ,tady však vystupuje jako idiot co by nepřepadl ani chráněnou dílnu....jeho partnerka coby femme fatale ve filmu vybírá šaty na svatbu a nebo spí...a detektiv je na tolik lstivý,že padoucha vypátrá dle IP adresy a pak jako vrchol všeho objeví rafinovaně ukrytou bouchačku ...a víte kde jí ten geniální uchyl ukryl?no to by Vás nenapadlo...vyřízl si na ní v knize otvor...:-)!:-)))ještě že FBI má ve svýchá řadách takové filuty:-)... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nikdo nemá rád chytráky, pane Markoffe.." Taky na svoje ego nakonec tenhle internetový Ted Bundy dojel, stejně jako tenhle řemeslně příšerný biják.. A tak nějakej ten Baldwin - Dělám si kozy, protože sympaťáka Williama jako jednoho z mála z tý jejich famílie poznám..;) - platí za takřka jediné, co na téhle žánrově pomýlené a téměř bezkoncepční co do řemesla diletantské šmíře stojí vůbec za řeč, což jednoho v souvislosti s novozélandským režisérem Stephenem Kayem, který tématu sériových vrahů vedle těch seri(ál)ových projektů věnuje hodně prostoru, možná i dost nepříjemně překvapí.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Film je je adaptáciou skutočnej krimi knihy "Rande so smrťou: Tajný život obvineného 'Craigslist Killera'", ktorú napísala Michele McPhee. (Arsenal83)

Reklama

Reklama