Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Ještě u třetího dílu jsem si říkala, že je to skvělý seriál, ale o žádné nové guilty pleasure nejde. Potom jsem se podívala na hodiny, zjistila, že je půl druhé ráno a já si celá napnutá div neokusuju nehty u šestého dílu :-) Ringer je překvapivě výborný seriál, je pravda, že téma záměny dvojčat už tu několikrát bylo, ale určitě ne v takovém dramatickém a dospělém kabátku. Proč se seriál v Americe neujal je mi záhodou...na druhou stranu se asi není čemu divit, Ringer nemá na růžích ústláno v době seriálů typu Vampire diaries a Gossip girl. Změna je ale vážně osvěžující, tolik zvratů v jednom díle nepamatuji ani u Prison Break :)) Sarah Michelle Gellar dvojroli zvládá skvěle, ať si říká kdo chce co chce. Pro ty, koho nebaví puberťácká Lying Game a navíc miluje drama, je Ringer jako dělaný.. EDIT PO SHLÉDNUTÍ SERIÁLU: Jsem dost zklamaná, že pokračování nebude, ten konec k tomu přímo vybízí. Každopádně nechávám plné hodnocení, protože tak napjatá jsem dlouho nebyla. Navíc potěšila účast Jasona Dohringa, Misha Collinse a částečně i Lily z Dextera, Jaimie Murray. ()

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Škoda, tenhle seriál měl našlápnuto velmi dobře. SMG je famózní, to se nedá upřít. To jak dokáže zahrát obě sestry úplně jinak je prostě neuvěřitelný. Bohužel 22 epizod je hodně a stačilo by ubrat 4-5 epizod a bylo by to perfektní. V některých epizodách se totiž nestane vůbec nic, dokonce nějaké dějové linky jsou úplně pozastaveny a nevíte o nich. Pak je tu konec, který mě dosti zklamal, těšil jsem se na znovushledání obou sester (vyříkání věcí, třeba i odpuštění), dokonce to i teasovalo na druhou sérii, která se bohužel nezrealizovala. Dále je tu dost klišé momentů, u některých mi přestával rozum stát a říkal jsem si jak je tohle možný. Přitom když se chce, tak seriál dokáže být velmi chytrý a napínavý. Celkem jsem si ale seriál užil, představa výměny života se sourozencem a zjišťování jeho tajemství je mrazivá a tady je to vcelku dobře vykresleno až tedy na závěr, kde jak už jsem výše psal, jsem byl zklamán. Doporučuji minimálně zkusit 6,5/10. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Taktéž měním hodnocení. Několik prvních dílů bylo skvělých, ale teď po zhlédnutí 15. epizody musím bohužel konstatovat, že mě tento seriál těžce přestává bavit. I když se tam sem tam objeví něco krásně šokujícího či napínavého, postava Siobhan (resp. Brigitte) mě již vůbec nebaví. Tak - první sezóna je za námi a musím přiznat, že jsem doufala ve větší cliffhanger... ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Seriál se objevil v kampani 'the E! Save One Show' bojující proti zrušení seriálů v USA  na třetím místě. (Patw)
  • Jména postav Sarah Michelle Gellar, Bridget a Siobhan, jsou obě irského původu a obě jsou variantami jména Joan, které v překladu znamená "Bůh je dobrý". (Fevas)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)

Reklama

Reklama