Reklama

Reklama

Králové aukcí

(pořad)
  • USA Auction Kings

Aukce jsou skvělé akce, kterým se nic nevyrovná. Paul Brown se svými zaměstnanci provozuje v Atlantě jeden z nejúspěšnějších aukčních domů v zemi. Denně tento aukční dům dostává různorodou směsici věcí od lidí, jež chtějí své poklady prodat za tu nejvyšší cenu. Pojďte s námi nahlédnout do zákulisí. Poznáme, jak vypadá každodenní ruch v takovém aukčním domě. Na vlastní oči uvidíme, jaké strategie se používají, když tu lidé kupují nějaký opravdu skvělý předmět. Jak to vypadá, když potencionální kupci vstupují do hry, aby licitovali tu nejvýhodnější cenu. (CBS)

(více)

Recenze (10)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

A máme tu pravdepodobne môj najobľúbenejší TV-program, ako inak z produkcie Discovery Channel. Je to točené veľmi kvalitne. Niekto si príde so zaujímavou vecou, ktorú chce predať a neskôr sa o tej veci dozvieme viac. Často nikto nevie pravú cenu starožitnosti a tak sa zisťuje odkiaľ pochádza a často krát sa zistí, že má veľkú hodnotu. Následne je veľmi zaujímavá dražba a boj medzi kupujúcimi. Celé je to poučné a nehnevám sa ani na tvorcov, že je veľa vecí len hraných, ono to baví a to je hlavné. Škoda len nesympatických protagonistov, ale o tom to predsa nieje. Najzaujímavejšie na tom celom je sledovať, aké zaujímavé veci na predaj sa dostanú pred vaše oči a kto zo záujemcov sa danej veci zmocní. Myslím, že sa ešte raz k tomuto TV-programu vrátim, ale je pravda, že pri dnešnej produkcií je času málo. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých jednohubek ze světa aukcí. Seriál lze rozdělit na tři části: 1.část: Shánění předmětů, kde zájemci přijdou přímo do obchodu (resp. aukční síně), že chtějí předmět prodat, případně je zde i druhá možnost, a to, že si tzv. "picker" z aukční síně přijede pro předměty přímo do bydliště prodávajícího. 2.část: Autentifikace předmětů a odhad ceny. Moc se mi líbí, že i zde je tento faktor, tedy dozvíme se něco o daném předmětu, jeho příběh, historii a v neposlední řadě i jeho hodnotu (cenu). 3.část: Samotná aukce, která se koná přímo v síni Gallery 63, kde se sejde pár desítek lidí a buď osobně, případně telefonicky draží vybrané předměty. Kdo má rád Storage Wars nebo Auction Hunters, určitě si oblíbí i toto. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Omnoho sympatickejší program než všetky konkurenčné VOJNY SKLADOV a HVIEZDY ZÁLOŽNÍ už len preto, že jeho postavy nie sú vypasení trubirohovia, čo pozerajú za každú cenu len po zisku, ale relatívne sympatickí ľudia so skutočným vzťahom ku starým, hodnotným predmetom, ktorí sa nepokúšajú všetkých za každú cenu ožobračiť a nechajú priestor aj odborníkom. Človek sa tak o tých veciach dozvie aj niečo viac, než len za koľko sa dajú predať. Rozdelenie každého dielu na 3 fázy zároveň necháva priestor aj na isté napätie, ako to v tej ktorej konkrétnej aukcií dopadne... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsou to králové ale rovnou říkám, že mě baví je sledovat, jak draží, nabízejí, nakupují. ()

Porp 

všechny recenze uživatele

Nielen zábavné, ale aj poučné. Človek pozeraním tohto seriálu získa predstavu o tom, akú hodnotu môžu mať rôzne historické a umelecké predmety a koľko sú iný ľudia za ne ochotní zaplatiť. Niekedy sú tie rozdiely medzi prvotným odhadom a následnou dražbou dosť priepastné. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Za posledných 5 rokov sa roztrhlo vrece s reality show programami o naháňaní sa za zbytočnostiami kde akého druhu a následnej snahe zas ich niekomu podstrčiť. Pokiaľ Pawn Stars bolo viac ako vynikajúce, zábavne a často krát aj poučne, Storage Wars ešte zábavné, Baggage Battles, American Pickers a i títo králi aukcii sú už skôr nudní a trápni. Už by bol na čase, aby sa producenti hodili na nejaký iný typ programu. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý seriál. Člověk jen kouká co všechno lidi doma schraňují a co všechno se dá v aukci prodat. Zábavné, poučné. Pro mě to není ztracený čas. 80 %. ()

Reklama

Reklama