Reklama

Reklama

Kdo uspěje?

(pořad)
  • USA Surviving the Cut
Reality-TV
USA, 2010, 12x45 min

Účinkují:

William Sadler

Obsahy(1)

Pořad Kdo uspěje? nabízí mimořádný a jedinečný pohled do zákulisí intenzivního světa výcviku zvláštních vojenských sil. Tento nový seriál se soustředí na elitní členy různých týmů, od potápěčů, odstřelovačů, záchranářů až po odborníky na zneškodňování bomb, a také na to, jak se do těchto jednotek lidé dostanou. Kdo uspěje? je akčním průvodcem do vyčerpávajícího pekla, tj. vojenského výcviku, od nejsoupeřivějších a nejbrutálnějších podvodních zkoušek v potápěčském kurzu zvláštních jednotek americké armády po nemilosrdné a náročné úkoly výcviku elitní vojenské pěchoty. Budete sledovat snahu mužů a žen odhodlaných stát se členy elitních vojenských jednotek a jejich emotivní cesty, když překonávají řadu drsných tělesných a psychologických překážek, aby se zapojili mezi členy nejlepších jednotek. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (7)

Socom 

všechny recenze uživatele

Ďalšia skvelá vojenská reality show, ktorej tvorcovia nám poskytli možnosť nahliadnuť do sveta najelitnejších vojenských jednotiek USA, kde môžeme vidieť skutočný vojenský dril v podobe tvrdého výcviku a pedantného výberu uchádzačov o službu v týchto jednotkách. Neskutočne tvrdé podmienky, výcvik vo vode i na súši. Vynikajúca show. Plný počet. ()

umbjaz

všechny recenze uživatele

no jono, klasika. další pořad, kde vám nezapomínají neustále opakovat, kdo je na týhle planetě Impérium :D disponuji rozsáhlými znalostmi armádní historie, taktiky, výzbroje a všeobecným přehledem. nekoukat a nehodnotit to tady samí fašisti, tak se určitě nemůžeme dostat až na místních 85%... jako chápu, že Amík potřebuje světu tvrdit, že oni jsou opravdu ti nejlepší na planetě a že Darth Vader je jen jejich Obama, ale mám toho tak trochu dost. tudíž nemůžu jinak, než nehodnotit, protože tohle se jen s těží může pohnout ke dvěma hvězdám. až uvidím víc dílů, možná sem něco přidám. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pořad je to zajímavej, přibližuje divákovi něco, co je běžnýmu člověku naprosto vzdálený. Viděl jsem díl Army Sniper, kterej vůbec nebyl špatnej a bylo se na co dívat. Důvod, proč tomu dávám 3 hvězdy, je kvůli americkýmu stylu narace celýho dílu. Ten má cca 45 minut a já bych za tu dobu chtěl dostat co nejvíc informací. Bohužel je z toho asi 20 minut opakování pořád toho stejnýho dokola (asi kdybych náhodou během té třičtvrtě hodinky zapomněl, o čem se tam mluvilo) a ještě je to podkreslený nejlíp nějakou dramatickou hudbou, přičemž vypravěč hlubokým a taktéž dramatickým hlasem říká: "This is his final shot. Will he pass or will he fail?!" Tak takhle ne, prosím. EDIT: Shlédnut i díl Ranger School. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama