Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Greenwich Village v New Yorku to žije. Tedy alespoň v to doufá pěkná Nancy Troy (Loretta Young), když tady pronajme pro sebe a manžela Jeffa (Brian Aherne) byt v suterénu číslo 13. On totiž píše detektivku, nejde mu to od ruky a Nancy myslí, že by tady mohl najít inspiraci. Vypadá to slibně, sousedi jsou pěkně trhlí a jeden se nechá zavraždit. No a je to, krimi přímo pod vlastní střechou a podezřelých je dostatek. Jenže pro policii se hlavním podezřelým stane Jeff, což je sice zajímavé, ale ne z hlediska práce na knize. Serie hlášek, komických i detektivních nápadů se prolíná nejen knihou, kterou Jeff píše, ale i touto svižnou krimi komedií. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý, tak já mám pro Lorettu Young slabost a tady jí to sekne. Ani menžel není špatný, navíc je tady Charlie Chan, tedy Sidney Toler jako bílý Američan. No a připomíná mi to celé trochu Paklíč s Oldřichem Novým a J Steimarovou, taky pár se spisovatelem detektivek a taky zločin, do kterého se zamotají, taky vtipné hlášky, i když tohle není až tak crazy. Docela by mne zajímalo, jestli se tady tohle hrálo a Jarka Mottl se tím inspiroval.  je to docela těsně po sobě. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Prijemna lehka komedie s jakobytajemnym pribehem o zahadnem byte v prizemi, s moji oblibenou Lee Patrick a s prekrasnou Lorettou. Zelva se jmenuje Old Hickory, a cele je to v atmosfere typu Nick&Nora. :) ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama