Reklama

Reklama

Alice je čtyřicetiletá luxusní prostitutka, která se cítí unavená a hledá psychologa, aby jí pomohl změnit život. Xavier je zavedený psycholog, kterého čím dál víc otravují monology jeho klientů. A když ho opustí manželka ... potkává Alici.
Hlavní protagonistka filmu Alice (Isabelle Huppertová) je čtyřicetiletá luxusní prostitutka, inteligentní, silná, ale už má plné zuby své práce. Xavier (Bouli Lanners) je v podobné situaci - inteligentní muž ve středním věku, psycholog, kterého čím dál víc otravují monology jeho klientů. S oběma se setkáváme na počátku jejich životní krize. Alici napadne její klient a ona si najednou uvědomí, že tohle dál nemá zapotřebí. Xavier se právě rozešel se svou manželkou, a tak se vydá složit hlavu do hotelu. A právě tam se setkává s Alicí. Oba velmi brzy zjišťují, že mají společného více, než by si kdy dokázali pomyslet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Master19 

všechny recenze uživatele

Ke komedii to má opravdu hodně daleko. Já jsem se zasmál jednou. (- "Má problémy s agresivními pitomci." - "Ty já nesnáším. Ať mi řekne a já jim rozbiju hubu!"). To ale nevadí, nepřisupoval jsem k tomu jako ke komedii. Pak nechápu, proč hraje čtyřicetiletou hlavní hrdinku bezmála šedesátiletá žena... To ale ve výsledku také až tak nevadí. Co mě vadilo byla nuda. Není nad lehce se rozvíjející se děj, ale čeho je moc, toho je příliš. Zřejmé věci (např. někam přijdu a sednu si tam na židli) jsou natahovány zcela nesmyslně, nebo jsem to nepochopil. Pár zajímavých záblesků by se samozřejmě našlo, ale i na odlehčené psychodrama je to málo a jedna vyšpulená zadnice navíc to taky nezachrání. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poměrně intimní duševní ponor do nitra jedný postarší děvky u kterých bych si teda odpustil slovo luxusní, ale to jen na okraj. Podstatný je, že s každou přibývající minutou jsem měl Alici radši. Nečekaně intenzivní filmovej zážitek. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama