Reklama

Reklama

Krtkova dobrodružství

(seriál)

Obsahy(1)

Od dob, kdy „krtek ke kalhotkám přišel“, uplynula už pěkná řádka let. Přesto tenhle nestárnoucí hrdina dál baví nové a nové generace dětí. Snad proto, že má dobré srdce a věčně udivené oči. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (88)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Krtkova dobrodružství jsou vrcholem infantilismu a prostoduchosti. Hehehé, ahoj, hihi, hop, kuku, ahoj, halooo, jůůůů, pojď, nene, hehehé. Už jako malý jsem okamžitě běžel pro ovladač vždy, kdy se tato stupidita objevila na televizní obrazovce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

O roztomilosti národního hmyzožravce není třeba pochybovat, nadšené výkřiky dětí při každém "jejda" či "hele" nelze přeslechnout a tak z mého úhlu pohledu snad jen ta hudba mohla obsahovat méně depresivních pasáží. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejkrásnější večerníčková pohádka, kterou už nikdo nepřekoná a Krteček zůstane navždy v srdcích malých dětí i dospělých jako ikona nevinnosti, lásky a pohody. Nejoblíbenější díly: Krtek ve městě, Krtek a autíčko, Krtek chemikem a samozřejmě Jak Krtek ke kalhotkám přišel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kolik generací už na nich vyrostlo? K několikaminutové pohádce na dobrou noc usedají každý večer tisíce dětí. Místy kouzelné zpracování ano, ale cílovým divákem je dítě, především předškolního věku. Leckdy se tak nedá přehlédnout ona drásavá hudba a depresivní nálada, která z každého druhého dílu vyzařuje. Ostatně, s odstupem času, si každý musí všimnout, že u nás vzniklo velké množství Večerníčků, kde hlavní postava snad v každé epizodě brečí, fňuká, kňourá. Krtek je exemplárním příkladem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Viem, že v Čechách je tento animovaný, rozprávkový seriál o Krtkovi a jeho zvieracích priateľoch takmer kultovou záležitosťou. Mám pocit, že tu u nás na Slovensku, to nemá ani zďaleka takú popularitu ako u našich západných susedov. Ani mne osobne sa tento večerníček nikdy moc nepáčil. Nepozdávalo sa mi to, keď som bol malý chalanisko a nepáči sa mi to ani teraz. V tomto prípade u mňa nefunguje žiadna nostalgia. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krásný animovaný večerníček od Zdeňka Millera. Krteček a jeho krátké příběhy. / Viděné epizody *50.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jak krtek ke kalhotkám přišel je moje úplně nejoblíbenější pohádka o něm. Nejkrásnější jsou díly nejstarší, postupem času ztrácí na kvalitě, ale protože ty původní byly tak moc dobré, dávám plný počet a jsem pyšná na to, že je to NAŠE! Kouzelné! ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Přijde mi zbytečné, aby se zde hodnotil "Krtek" po jednotlivých dílech, obzvlášť když to zde máme sesumírované do jednoho seriálu... Takže z dříve hodnocených: 5* - Jak krtek ke kalhotkám přišel, Krtek a autíčko, Krtek a lízátko, Krtek a telefon, Krtek a vejce... 4* - Krtek v zoo, Krtek malířem, Krtek a zajíček... 3* - Krtek a zelená hvězda. ()

Reklama

Reklama