Reklama

Reklama

Krtkova dobrodružství

(seriál)

Obsahy(1)

Od dob, kdy „krtek ke kalhotkám přišel“, uplynula už pěkná řádka let. Přesto tenhle nestárnoucí hrdina dál baví nové a nové generace dětí. Snad proto, že má dobré srdce a věčně udivené oči. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (88)

embecka 

všechny recenze uživatele

Ukameňovanie zahájené, neznášam krtečka. Ani tie zvuky, ktoré vydáva, ani morálne detské ponaučenie som nikdy nenašla, ani milý mi nikdy nepripadal, vlastne vôbec nič sa mi nepáči. Vravím, za toto ma nebudete mať radi... ()

Eva_Krejcova 

všechny recenze uživatele

To je prostě nádhera Krteček a jeho příběhy pan Zdeněk Miller to vymyslel moc krásně. Mám ty příběhy ráda ale řekněte nejkrásnější je Krtek a kalhotky s kapsami to prostě nemá chybu. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Pro děti jeden z nejlepších seriálů, které kdy vznikly. I díky němu vím, jak se zpracovává len na kalhoty :-) ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, ZDENĚK MILER, klasik dětských let, krásné tvorby v jednoduchosti a dodání šmrncu zábavy v podobě nikoliv hloupých slovních hříček, které nás často v pohádkách dnešní doby provází, ale v podobě pouhých citoslovcí a občas zmínění pár slov ("tady, tady") - no, zkrátka.. Tohle patří do GALERIE DĚL KINEMATOGRAFIE, konkrétně do sekce děti ALE I dospělí. Grandiózní. Je to i psychologicky promyšleno. Nemám výtek. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Depresivní náklep a metafora ústupu přírody před zničující civilizaci (a komancu?) neviem, ale člověk v tom může číst co se mu zlíbí - hlavně to dělá Mega depresivní hudba, která mě už jako dítě strašně déřila. --- spíš je to ale jenom v pohodě pohádka kterou shazuje špatně zvolena hudba a strašidelný zvířata ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Znovu nájdený zabudnutý seriál, ku ktorému som sa dostala až po narodení toho môjho uskriekanca. A má u nás veľký úspech. Staré poctivé rozprávky z ktorých sa rodiča vytesuju viac ako deti. ()

Joski 

všechny recenze uživatele

Po rokoch na to pozerám s nostalgickou spomienkou na pekné detsvo:-) A dnes ako výtvarník som stále očarovaný Z.Millerovou geniálnou štylizáciou, ktorá nikdy nestratí svoje kvality! 100% ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

pamatuju si knížku o krtečkovi z mého dětství, ale nikdy se mi nelíbil večerníček. absence vypravěče, děj co může vymyslet jen vyhulenec. takoví to "Hele, hele. pojď, pojď" se stalo mojí noční můrou. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Krtečka jsem měl rád už od mala a těch pár desítek dílů jsem musel shlédnout tolikrát, že bych dneska nepochopil, kde jsem na to bral čas. Bohužel jsou ty časy pryč a jen tak si shlédnutí nějakého dílu nedopřeji, ale určitě jsem s Krtečkem ještě neskončil. PS: Rozčiluje mě, že je tu každý díl zvlášť a každému pak naskočí x hodnocení. Pokud máte dva oblíbené uživatele, kteří se rozhodnou hodnotit každý díl, tak vám to pěkně zaspamuje poštu. ()

Sakee odpad!

všechny recenze uživatele

Protivný krtek, který si všechno umí leda tak vybrečet. Furt fňuká, je otravný a pro děti nejhorší možný vzor. Čau :-) ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Děkujeme, že jste nás doprovázeli celým dětstvím a naučili nás milovat filmy. Od 2 do 5 let jsme se bumbajíc mléko tetelili radostí vždy nejvíce u Krtečka a jeho kamarádů. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček se neměl rád už jako dítě. Štvalo mě, že nemluví a ty jeho přiběhy jsou naprosto o ničem. Ale pro děti max. do tří let určitě výborné. Navíc je to roztomile namalované. A oceňuji, že je to jeden z těch večerníčků co si dokázali získat světovou proslulost. Právě to co mi na něm nesedí umožnilo jeho úspěšné zahraniční tažení, je jednoduchý a nemusí se dabovat. Dávám --- == 70% == ---. ()

Reklama

Reklama