Reklama

Reklama

Recenze (1)

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Ohavná rádoby historická telenovela, která neměla valný úspěch ani u mexických diváků, což už o něčem svědčí, protože tam obvykle zírají i na ty sebenemožnější blbiny s velkým nadšením. Corazón salvaje je v pořadí už asi čtvrtá seriálová adaptace stejnojmenného románu spisovatelky Caridad Bravo Adams, přičemž předchozí zpracování z roku 1993 je v Mexiku dodnes velmi oblíbené a má spousty fanoušků, kteří se už předem obávali toho, že jim někdo bude kazit jejich oblíbený příběh. Obavy to byly oprávněné. Nehodlám plýtvat energií vypisováním všeho, co je na téhle telenovele špatné (stejně by to nikdo nečetl), stačit myslím bude, když sem hodím odkaz na trailer, ve kterém je trapnost tohoto veledíla zhuštěna do tří úděsných minut. ()

Zajímavosti (3)

  • Elizabeth Gutiérrez si měla původně zahrát v telenovele Bella Calamidades (od. r. 2009), avšak raději dala přednost tomuto seriálu. Kritici na její herecký výkon reagovali příznivě. (fiLLthe3DD)
  • Kvůli nízké sledovanosti byl seriál stažen z hlavního vysílacího času a uveden v dřívějších hodinách – u publika totálně propadl, kritizovány byly především kostýmy a výprava, dále stáří některých herců a rovněž i herecké výkony některých herců. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama