Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná hudebně-sportovní show, kterou vysílá přímým přenosem každý rok Česká televize, nabízí ceremonii, během níž jsou nejlepším atletům ČR uplynulého roku předána ocenění za jejich výkony. (Paity)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Není moc co hodnotit, stejní moderátoři, stejný režisér, stejné židličky, stejné stoly, stejné uklízečky, jako před rokem. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Za zmínku stojí duet Absolonová a výškař Janků Kde jsi včera byl ... na Dukle a závěrečná Motlitba pro partu pro vítěznou kmotru Báru Špotákovou od Tří sester. Jinak docela trapný večer. ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Nejvyšší počet získaných titulů drží Helena Fibingerová a Jan Železný, kteří zvítězili sedmkrát. Šest prvenství získali Ludvík Daněk, Imrich Bugár a Jarmila Kratochvílová. Stejně tak rekordmany v počtu titulů v anketě Atlet roku, ovšem již samostatné České republiky, jsou oštěpař Jan Železný a oštěpařka Barbora Špotáková, oba získali do roku 2012 shodně šest ocenění. (Paity)
  • Dvojice moderátorů Aleš Háma a Monika Absolonová mají akci Atlet roku téměř předplacenu. Společně uvádí tento sportovně-zábavní pořad věnovaný nejlepším atletům České republiky nepřerušovaně od roku 2006 do roku 2013. (Paity)
  • Poprvé byl nejlepší atlet vyhlášen v roce 1962, od té doby byla tato anketa jednou přerušena v roce 1969. Od roku 1997 se vyhlašují atletické osobnosti uplynulé sezony v kategoriích nejlepší atlet, junior, trenér a objev. (Paity)

Reklama

Reklama