Reklama

Reklama

Lovci lebek

(seriál)
USA, (2011–2012), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Domenick Lombardozzi, Laz Alonso, Brooke Nevin, Jimmi Simpson, Malcolm Goodwin, Serinda Swan, Hubert Boorder, Robert Knepper, Derek Webster, Glen Warner (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Aby dopadli unikajúcich zločincov, skúsení šerifovia využijú služby bývalých trestancov, ktorým sa úspešne podarilo ujsť z väzenia. Kto sa najlepšie vžije do mysle väzňa na úteku? Bývalý úspešný utečenec z väzenia! Keď z väzenia ujde vrah August Tillman, federálni maršali Charlie Duchamp a Ray Zancanelli zvolia neortodoxný prístup na jeho dolapenie. Vytvoria špeciálnu skupinu zloženú z maximálne troch najväčšmi nepolapiteľných utečencov, ktorých kedy Ray chytil. Odsúdení Lloyd Lowery, Philomena „Philly“ Rotchlifferová a Shea Daniels s pomocou súhlasia iba v prípade, že sa im skráti doba trestu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (1)

Lovci lebek (2011) odpad!

Nuda, nuda, nuda, nuda. Po čtvrtém dílu mi to došlo. Tímto jsem se se seriálem rozloučil. Každý díl má naprosto stejné schéma. Uteče zločinec a 5 nesympatických postaviček ho 45 minut chytá. Nejsem příznivcem kriminálek a bohužel tento seriál je kriminálkou se vším všudy. Tento seriál nemá naprosto žádnou budoucnost. Otázkou pouze je kolik dílů každý stráví než seriál odsoudí a nasměruje do odpadních vod. A to ani nekomentuji naprosto debilní chování všech postav. Odpad! ()

Reklama

Reklama