Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 5
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 5

Recenze (104)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak tvůrci do "pouhých" deseti dílů dokázali vecpat zápletekco by jiným seriálům stačily tak na 10 řad. Občas to působilo, že to tak dělají s naprostým úmyslem nadnést se nad původní díly. Každopádně i přes to se z toho stal poměrně bizardní, ale zábavný návrat, který určitě stálo za to vidět. J.R. definitivně stále úžasně slizký sympaťák - junior se zatím tváří jako jako solidní nástupce. Uvidíme jak se s tím vypořadá po smrti Hagmana druhá řada. Nejlepší díl: 1x09 - Family Business ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Poněkud chaotické. Co by vydalo na dvě řady původního Dallasu, se tvůrci rozhodli vtěsnat do deseti dílů. Ta myšlenka boje o Southfork není špatná, jen ty rychlé změny kdo s kým drží a kdo zase ne jsou až příliš neuvěřitelné. Ve staré řadě by se to roztáhlo do více dílů, čímž by to nebylo tak okaté. Pokud jde o původní obsazení, měl tento seriál přijít před deseti lety, protože teď už jen Patricku Duffymu, který je ještě ve formě, lze věřit, že má sílu na boj o barák. Jinak kočenky jsou tam hezké, zvláště Jordana Brewster je fakt mazel. ()

Reklama

SoolenJV odpad!

všechny recenze uživatele

Nejčistší "gulity pleassure" letošního léta. Těžká onemocnění, rozpady vztahů, opětovné nalézání, podrazy, vydírání, nablýskaný svět naftařské smetánky, množství zvratů na jeden díl, které výrazně převyšuje obvyklý průměr. Do toho návrat starých známých herců a dvakrát zneužitý Johnny Cash. Jako před lety - Dallas pro nové tisíciletí je blyštivější (teď má každý smartphone a vzájemně se vydírají pomocí e-mailů), viditelně dražší, ale hlavně hraje na nostalgickou notu. Jo - a ještě jedna věc zůstala: Pořád je to stejně blbé jako před lety. A sežerte mě, vy, kteří jste ochotni tomuto "výtvoru" dát pět hvězd. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

K novému Dallasu jsem byla skeptická. Po prvním dílu se celá skpese rozplynula do nenávratna. Bez jakéhokoliv varování či vysvětlování se naskočilo do seriálu. Staří známí se vrátili zpět a s nimi přišli i jejich potomci, což bylo samozřejmě logické. Na začátku jsem si říkala, že J.R nějak vyměkl. Ovšem to byl omyl. Opět se moc hezky předvedl a jeho synek taky. Je vidět, že jablko napadlo daleko od stromu. Deset dílů je přesně akorát, aby nedošlo ke snížení kvality následujících dílů. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepý džejárův návrat, který se snaží zprvu sázet hlavně na nostalgii. To sice chvilku vychází, ale jakmile ta začíná ustupovat, tak přicházejí problémy. Nový Dallas je totiž opravdu velká nuda s tunami intrik, které vás ani nebudou zajímat a hordou nudných dialogů. Stará garda je fajn, nová generace modelů a modelek na odpis. Jestli má být mdlý Josh Henderson novým “džejárem“, tak to nás opravdu moc zábavy nečeká. Tento nevýrazný klučina na svého legendárního seriálového otce opravdu nemá.Zkrátka nový Dallas je ještě větší nuda, než jsme čekali. ()

Galerie (1 152)

Zajímavosti (9)

  • Výkonná producentka seriálu, Cynthia Cidre nemala veľký prehľad o deji pôvodného seriálu Dallas (od r. 1978). Keď ju však štúdio Warner Bros. najalo na produkciu novej série, poctivo začala sledovať staré epizódy, aby sa zžila s dejom a jednotlivými postavami. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že Jordana Brewster (Elena Ramos ) aj Julie Gonzalo (Rebecca Sutter) sú v skutočnosti Latinoameričanky, v seriáli vystupuje ako Latinoameričanka iba Jordana, zatiaľ čo Juliena postava je Američanka. (m.a.t.o.)
  • Bobby Ewing (Patrick Duffy) zjistí v nové řadě že má rakovinu žaludku, ale ve skutečnosti se s rakovinou krku během natáčení potýkal Larry Hagman, který tuto skutečnost zjistil jen pár dní před začátkem natáčení. (Endiiska)

Reklama

Reklama