Reklama

Reklama

Velká noční hudba

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 1999, 183 min

Účinkují:

Pavel Anděl

Recenze (14)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh hudby na televizních obrazovkách v Česku velmi chybí...kdysi jsem kvůli tomu nechodil spát... RIP Velká noční hudba ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Nacucanej pořad videoklipů. Non-stop vysílání a naprosto minimální vstupy. Vysílal se i celý blog jednoho žánru v kuse. Klipy povětšinou v kuse a nesestříhané. Je obrovská škoda, že se již tento pořad nevysílá. ČT to všechno zlikvidovala a to vč. Pomeranče. Jednoznačně musím dát plnej počet v hodnocení. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celú noc výborná hudba (tu som spoznal napríklad Toma Waitsa, alebo PJ Harvey) a na záver groteska s Busterom Keatonom. Koľko nocí som pri tom strávil, to sa nedá spočítať. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Tenhle hudební pořad, vysílaný v pozdních hodinách každý víkend ze soboty na neděli, jsme měl hodně rád. A i díky němu jsem přes videoklipy zde vysílané poznal hned několik kapel, které více či méně poslouchám ještě dnes. ()

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Svojho času som trávila noci tým, že som si na teletexte našla zoznam klipov ktore sa budu vysielat a následne som si všetko pre mna potrebne nahrávala na vhs.... (ešte stale ju mam, asi si niekedy zaspominam:D) Každopadne niečo taketo by dnes v tv fakt chybat nemuselo ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Bomba. Naprosto komorní záležitost, která mě jako malého caparta zblázněného do muziky v pre-youtubové době dokázala udržet celé noci u televize. Tenhle pořad formoval můj vkus, poznal jsem zde fakt množství kapel, jimž jsem věrný dodnes. A luxus, mít celé videoklipy, když ostatní stanice vysílaly jen dvouminutové úryvky, ten byl v mých deseti letech k nezaplacení. Nezapomenu na legendární metalová a punková okénka. Dnes je již nepřeberné množství kazet v krabici a nehratelných, prakticky je v té bedně celé mé dětství, ale vzpomínky zůstanou. ()

naiva 

všechny recenze uživatele

Nejlepší svého druhu na světě (co jsem poznal). Velká noční (a Malá ranní) hudba vynikala i v grafice titulků - lepší jsem nikde nespatřil, naštěstí je člověk docela často potká na Tubě. Už to napovídá, že se jinak ty klipy moc nevidí. Zrušeno bez náhrady. Zuřím. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Škoda ho - vlastně jak píše uživatel naiva, škoda všeho. Díky pořadu jsem se obeznámila s mnoha hudebníky, o kterých jsem neměla do té doby zdání. Za to, jak často jsem vydržela vejrat v noci u televize 100% ()

Reklama

Reklama