Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

futbalista

futbalista (hodnocení, recenze)

Illuminare:  :D nie nie... len som tomu chcel dať aspoň hviezdičku ale už nie :D

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Dadel: A hlavne - toto je súťaž slovenských a českých mobilných operátorov - kto zarobí najviac na smskách.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

yinloveyang: To je nepochopení. Účelem soutěže není obohatit hudební scénu, účelem soutěže je mít hodně sledovaný pořad a zaplácnout s ním vysílací čas

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Díky Bohu, že jsem se probrala a pochopila, že tento pořad je tzv. na nic. Jejich vítězové se usadí v nějakém muzikálu, pár z nich vydá CD a pár se ukáže někdy na nějakém podiu nebo ve silvestru tv Nova a tímto show končí. Sbohem. Doufám, že už Nova nerozjede další řadu, prosím. Navíc v dnešní době internetu se můžeš stát i jinak zpěvákem. Znám zpěváky, co to dokázali i bez Superstar (ať už od nás či ze zahraničí) a jsou více známější než většina vítězů této show kdy budou (až na Langerovou samozřejmě, ta to už dokázala a jak čas jde dál, tam je mi mnohem více sympatičtější, viděla jsem ji na jednom festivalu a byla fakt dobrá).
 
Jediná hvězdička je pouze a jedině z nostalgie z řad, které se jmenovaly Česko hledá Superstar (a tím myslím hlavně první řadu) a za celkem slušnou, ale už neustále ohranou písničku finálové desítky. Copak nedokáže někdo vymyslet do té jejich hlavní písničky něco originálního, každý rok je to stále o tom samém. Česko Slovenská Superstar a jakákoliv Superstar, odpočívej v pokoji v propadlišti dějin, nejlépe navěky. :)

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

tak žebrá hej? hranie na verejnych miestach je zobranie? tak je jasne ze superstar je uplne na nic pre 90 percent ludi co tam su....ale tento clanok je trapny

Gtados

Gtados (hodnocení, recenze)

Já právě konkurzy nesledoval vůbec (je to nudné a někdy mi bylo až trapně za ostatní)...naopak na živé přenosy koukám a dívám se na ně z toho důvodu, že jsem to čekal 100x horší...navíc mám strašně rád Haberu - jeho názory, jeho gesta a vystupování na veřejnosti...A Mareš taky není kupodivu trapný jako většinou bývá...

Violetta7

Violetta7 (hodnocení, recenze)

KAŽDEJ, kdo vejde do tejto suteze, je KOMERCNI. Šoubyznys na nich vidělává miliardy a přitom hovno umí.
Zatím jedinej, kdo se chytl byla Langerová. Kazdej superstar vyda desku, o kt. za pet let nestekne ani pes.
Chteji uprimnost a odsoudi Rytmuse =D

janulin123

janulin123 (hodnocení, recenze)

Mě to letos přijde dobré, protože znám osobně dva soutěžící, jinak pořád to samé

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Dadel: ten skromný pán v okuliaroch a priteplenej mikine. Je nenamyslený a hovorí samé pravdy!

totalpunk

totalpunk (hodnocení, recenze)

Jedna hviezdička za kástingy...na to sa dá aspoň zasmiať...inak už je to potom o ničom...

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

no jo ale kazda by sa podla mna mala hodnotit osobitne...lebo to hodnotenie ovplyvnuje porota, moderatori..a podobne a ti sa menia..ale tak neviem..:D

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nebylo to zbytečné to sem přidávat? Jedna Česko - Slovenská Superstar (s pomlčkou) už tady je.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Céčko: pekne video :) Debilkovi staci zamavat euracmi pred ksichtom a hned sa otoci o 180 stupnov :)) Nechapem jak moze mat ta kreatura vobec nejakych fanusikov...

0779

0779 (hodnocení, recenze)

Nemám nic proti TV NOVA, jen mi připadá, že se orientuje na dávno zavedené a ozkoušené rovnice. Bohužel rovnice tipu USA: když něco dávám po desáté, stejně se na to kouká dost lidí.
No nevím, nechci urazit ty, jež se toto těma líbí, la ve 20:00? Asi nás není tolik, kteří budeme koukat na ohranou soutěž. Protože pozor!!!! Češi nejsou „amíci“, nás nebaví koukat na něco desetkrát…

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

este pamatam dake video kde hovori daco o "jebnutom" Michaelovi Jacksonovi  a za chvilu "spieval" v  Thank you MJ :D

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Céčko: kedže jeho tvorbu poznam asi ako albumy Maxim Turbulenc nepoviem ti.  Ale to youtube videjco hovori za vsetko

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

Ale toto by mě zajímalo jak budou řešit, ještě nikdy jsem podobný problém neviděl.
Zatímco u nás (v ČR)  je sledovanost nízká. Na Slovensku to boduje. Pokud se jim to nijak nepodaří zlepšit, museli by to odsunout z prime timu. Jenže to nemůžou, protože přímý přenos se bude vysílat zarás i na Slovensku.
Docela vtipný problém. :)
 
Flipper: V které písničce rytmus měl "vyjebaná Superstar", nějak si to nemůžu vybavit.
Vím, že na to nadával Orion, Supercrooo a tak, ale u rytmusa konkrétně si nevybavím.
Jinak doporučuju toto:  http://www.youtube.com/watch?v=R2A7h8Z-oDI

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Lidi už jsou unaveni z těch talentových soutěží. Navíc už tu talenti žádní nejsou, všichni byli viděni. ČR a SR nemá 100,000,000 obyvatel, aby se dalo stále z čeho vybírat. Navíc pořad nepovedený, nudný, laciný střih, kamera, kulisy a Nova si myslí, že obrovský pokles sledovanosti zachrání 100 oprakovanou SuperStar licencí. Jednoznačně ODPAD!

futbalista

futbalista (hodnocení, recenze)

Škoda...Stači, že tam dali Riťmusa a o 4,99 hviezdy menej. Súhlas Flipper, Županič a ďalší..

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Myslel som, že je už konečne koniec veď sme už našli superstary, ktoré zhasinajú rýchlosťou prskalky každý rok. Načo ďalšie faily a plač emáčiek? Prvý krát je to pekné ako keď vás vaše bábo omylom ogrcia. Zasmejete sa a utriete to. Ak to však opakuje zaslúži si výprask, lebo tomu parchantovi sa to zapáčilo.
Začiatok "show" pompézny, ako keby prišiel kráľ Ľudovít XIV. Pritom kto bol superstar pred 3 rokmi si už nikto nepamätá. To však nebráni zabiť vysielací čas drístami z jej histórie, ktoré zrejme našli producenti na wikipédií. Tak isto predstavovačky porotcov bolo fiasko ako hrom. Tieto smiešne postavičky showbiznisu, (ktorý je v oboch republikách ten istý po xtý rok) chvália svoje pôsobenie a hrozivé je to, že to myslia z vážnou tvárou. Najnovší objav je "undergroundový" """spevák""" Riťmus. Ten keď začal svoje chválospevy na svoju výnimočnosť, nožík sa mi vo vrecu začal otvárať rýchlosťou MACH 3. Zabudol však povedať svoje hobby: sranie si do huby. Nemalo to konca kraja a nervy začali pracovať.
Kurňa nech sa už začne aspoň kvákať. Ako porota krčí a hádže ružovučké lístočky však bolo zaujímavejšie. Najstarší a najmladší účastník ma zaujal asi ako cena priemyselného hnojiva na burze a tých malo svetlých speváckych výnimiek nestálo zato. V polovici nabehne dáky cigán a namiesto volania ochranky zistíme, že je to Riťmusov brat, ktorý prišiel niečo povedať (slovo spev bolo zámerne vynechané). Rozsudok je však asi sakramentský zaujímavý, lebo ho uvidíme až o týždeň. WOW kúrňa nebudem spať! Po tretej reklame som už mal fuckt dosť.
Po nekonečných, únavných a neprístojných reklamách na dáke drbnuté úroky 3,7 % to pokračuje. Neuvidíme však už nič. Len fakty, koľko bagiet sa zožralo, koľkokrát sa spláchlo WC a koľko beďárov si kto vypučil a KONIEC. Hnusnejší než facka od málomocného. Aj keď polovicu času som googlil, či je Tina cigánka či mulatka toto som fakt nečakal a vyprovokovalo ma to vyliať si srdce do denníčka. Jednoducho hnusné znásilnenie, ktoré už nebudem podstupovať.

Nattane

Nattane (hodnocení, recenze)

V nedeľu Superstar, cez týždeň Šereda striedaná Ordináciou. Aj napriek feministickému založeniu, odstráňte tú ženskú z vedenia, toto už je vrchol!

Arany

Arany (hodnocení, recenze)

Vlastním stejný názor, minulý rok jsem to počuval a od Chodůra mám CD, ale teď se na to vykašlu, mimochodem 90% spolužáku řeklo že taky tak to třeba bude stejnej propadák jako talentmaniak

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

bleh bleh bleh ešte to ani nezačalo a už šedé farby.
žeby to bolo preto že Rytmusko najprv spieva "vy*ebana superstar" a potom je jej porotcom?
Podľa mňa  FAIL roka

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce takmer všetkým reality show som sa vždy vyhýbal, ale v prípade superstar som si aspoň tie prvé diely vždy s radosťou pozrel, lebo to bolo vtipnejšie, ako drvivá väčšina komédií. Ale pozerať sa na to, ako bude nejaká ryťmus kritizovať ľudí, že nevedia spievať a pritom on o speve maximálne počul už nehodlám. Pre Markízu maximálne poníženie, ktorému sa nasadenie nejakej telenovely do hlavného vysielacieho času nemôže rovnať.

Reklama

Reklama