Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Náhodou, dá se na to koukat...jednou za uherskej rok (ale já jsem to viděla naposled někdy před rokem, nebo kdy to dávali...). Když k tomu dojde, musím dodržet určitá pravidla jako Zapnout to aspoň půlhodinu po oficiálním začátku nebo Mít zároveň na práci několik dalších činností, aby na mě pak nepadla deprese, že jsem čas strávila tak nechutně konzumní zábavou a taky abych při tom mohla vypnout uši, protože zde hrozí vysoké nebezpečí prznění starých a kvalitních hudebních kousků. Tak si řikám, proč že jsem na to vůbec koukala? :D ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Tak jsem v hospodě viděl už skoro celý dva díly. Hvězdičkovat nebudu, ale něco k tomu jistě napsat můžu... Osvaldová v klidu, Habera celkem zajímavej, pak dvě prsa s obličejem stvořeným k praktice zvané facial cumshot - nějaká ?slečna/paní? Zeťová (kdo je to? - nějaká pornostar? - jestli ne, tak by měla... ) a jakýsi Rytmus (dle image tutově krutopřísnej hip-hop guru, co těm mladším (11, 12, 13 let? ) ukazuje správnou cestu... Mno a pak už klasická přehlídka 15-ti minut slávy. Viděl jsme nějaký dívčí semifinále, či co... a vypadalo to trochu jako nějaká Miss High Heels... Jsem potěšen, podpatky začínají být opravdu mega in!! ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No to je děs zase jednou a opět, Nova prostě neumí vymyslet nic nového a stále se sere s podobnými stupiditami. Vždyť se na to nedá dívat. Z poroty jde jen možná tak Gábina Osvaldová, z moderátorů ani jeden, navíc Leoš se mi hnusí čím dál tím víc. Ze soutěžících tak maximálně pár legračních jedinců ve hvězdné pěchotě. FUJ! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na úvodních castinzích jsem byla pohoršena a nechápala chování především Pala Habery, jehož jsem vždy jako porotce měla ráda a oplývá pro mě charismem. Zde jsem ho ale mnohokrát měla chuť vyliskat. Přišlo mi, že se někdy choval jak totální kretén. Pak jsem zaznamenala, že se na castingu objevil fenomenální a nádherný Petr Ševčík, kterého jsem zbožňovala už při minulé sérii. Začala jsem tedy sledovat kvůli němu. Poté se děj přesunul k semifinálovým kolům, kde se Palo ukáznil, a opět nabyl své profesionality. Už tady začala dvojice Tina a Leoš prokazovat své moderátorské umění. Mareš občas tradičně křečovitý, ale Tina se mi hodně zalíbila. Je sympatická, přirozená a spontánní. Dokáže být i sebeironická, tak, že jí to věřím a nemám pocit, že to má dané scénářem. Snad v každém přenose na mě sypou nehorázné množství zábavných hlodů a často z nich mám výbuchy smíchu. V porotě nejvíce perlí právě Palo a Rytmus, který je opravdu zajímavý člověk. Často dokáže pronést zajímavé a podnětné názory, se kterými zcela souhlasím a jindy ho zase zcela nechápu, když se začne ohánět v tom "že takto nevypadá moderní muzika" nebo, že je někdo "naprosto nepoužitelný v šoubyznysu." A aktuálně, poslední asi tři kola, mě už začíná svým chováním strašně štvát:) Sleduji především kvůli Péťovi Ševčíkovi, Bětce Kolečkářové a úžasné, fenomenální a nádherné Gabči Gunčíkové. Tato dívka má geniální hlas světových kvalit. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pitcho fuj!Celkem...podotýkám celkem snesitelná předchozí verze,kde se dalo něco občas poslouchat(to víte,nedělní večery bývaly nudné :-) nahradila grupa zrůdiček,co se pokoušejí zpívat,nejen že se z toho stala přehlídka imbecilních retardíčků nehodících se ani do Bravo Girl,on je tam i vyfešákováný blbeček,který znásilňuje odkaz Boba Marleyho pro svůj kariérní postup a bandička školaček,která ani neví,kde je Jamajka,mu to žere i s naviákem.Co se týče Mareše ten už jasně dal najevo,že jeho lepší časy jsou pryč,o moreně co stojí vedle něho ani nic nevim.Porota se skládá ze zakomplexované textařky,zpěváka,jehož největším úspěchem je stejně Fontána pre Zuzanu dvie :-D,zpěvačka která by nebyla drsňačka ani kdyby si strčila rozpálenej pohrabáč do prdele a Rytmus,člověk který u mě klesnul o deset tříd níž,stala se zněj figurka,která dělá přesně to,co ve svých hitech odsuzoval,zaprodal ses ty shite.Ech sem se ale rozepsal :-) 0%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama