Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá sympatická Veronika Jirásková je rázná, ambiciózní a touží jít v otcových stopách a pomáhat lidem. Je odhodlaná stát se hasičkou, a přestože ve výcviku patřila k nejlepším a zkouškami prošla s nejvyšším počtem bodů, naráží na odmítavé reakce. Žádný velitel nevěří, že by žena byla pro jednotku přínos a zvládla totéž co muži. Navíc se obávají, že by ženský element v čistě mužském kolektivu ohrozil stabilitu jednotky. Ani Veroničina matka s jejím rozhodnutím nesouhlasí. Přišla o manžela a nechce přijít ještě o dceru. Sama je na vozíčku a potýká se s řadou psychických problémů, které přidělávají starosti nejen Veronice. Zatímco se vypraví s kamarádkou Hedvikou na diskotéku, na blízkou hasičskou stanici volá vystrašená Klárka. Hovor přebírá dispečerka Alena, spojení je však záhy přerušeno. Večer plný tance se nečekaně mění v drama, když porucha zábavní pyrotechniky způsobí rozsáhlý požár. Zatímco návštěvníci prchají a Veronika pomůže popálenému majiteli klubu, vyjíždí hasiči k zásahu a na dispečink opět volá Klárka. Tatínek je zamčený v koupelně, neodpovídá a pod dveřmi se valí voda. Alena s kolegy se snaží zjistit, odkud dívenka volá. Požár se mění v drama, když vyjde najevo, že v jednom ze skladů jsou uloženy propanbutanové láhve. Veronika zjišťuje, že Hedvika uvízla ve skrytém pokoji v zákulisí a majitel zřejmě nechce, aby hasiči místnost našli. A tak Veronika musí do plamenů sama. Podaří se jí kamarádku zachránit? A jak to dopadne s Klárkou? (TV Nova)

(více)

Diskuze

rofy

rofy (hodnocení, recenze)

Celkom som sa na tento film tešil. Nový SK film je dnes skôr vzácnosť. Samozrejme, niektoré dialógy, scény a efekty by ešte potrebovali doladiť, ale ako celok (pokiaľ vezmeme do úvahy, že ide o náš film) celkom vynikne. Len škoda toho dabingu, radšej český prízvuk....

 (hodnocení, recenze)

Víte někdo kde mam tento film stáhnout???

Turiec

Turiec (hodnocení, recenze)

Hasiči - jedna skvelá a vďačná téma na rozpracovanie výborného filmu. Žiaľ pre mňa jediným pozitívnym na tejto snímke, je to, že vôbec vznikla. Pretože len ak budeme točiť veľa filmov, tak sa ich snáď naučíme robiť. Zatiaľ je to za posledné roky jeden veľký trapas. Keď pozerám vyššie na "Obsah" tak som asi videl úplne iný film. Vždy keď vznikne nový film, na ktorom sa podielali aj slovenskí tvorcovia, teším sa, že snáď už konečne... Ale nie. Stále rovnako otrasný scenár, žiadny dej, žiadna myšlienka, umelé neuveriteľné dialógy (podporené divnými slovenskými postsynchrónmi). Taký priemerný diel obohratej telenovely. No nič, snáď nabudúce...

Menace

Menace (hodnocení, recenze)

jáááj zase slovenská produkcia úplne zostrelená... asi tu hlasujú samí zamindrakovaní skrachovanci.. :-((

Astonisha

Astonisha (hodnocení, recenze)

prečo je to ku´´´a dabované????resp. češi??strašne neprirodzenééééééé..budu blejt velebnosti

JK77

JK77 (hodnocení, recenze)

Skor sa toho boji, nakolko film ktory by mal byt narocny na efekty a kaskaderske veci potrebuje silny rozpocet. A to asi cesko-slovenskemu trhu chyba, tak nechajme sa milo prekvapit, ale zazrak necakam!

Flipko

Flipko (hodnocení, recenze)

Dneska som zbadal ukážku na tento film na TV Markíza. V nedeľu to má mať premieru, tak som zvedavý ako to mňa zapôsobí. Češké filmy stoja za to, niektoré určite. O slovenských sa to už nedá povedať. Ale spolupráca Česka a Slovenska môže viesť k zaujímavému filmovému zažitku.

Reklama

Reklama