Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogická zhovadilost, kokotina a kardinální pitomost, na kterou se dá docela spokojeně koukat. S výjimkou mistra ,,Ústní obrny" definitivně nejhůře obsazený film, jaký jsem letos viděl, a přitom se na to dá docela spokojeně koukat. Rákosník imbecilně rákosí, Khal Drogo měl chcípnout hned, jak se ve svém vůdcovském šapitó dotknul Kalící, scenáristu by jste už po pěti minutách ,,děje" nejraději prohnali skrz masokostní mlejnek - přesto si myslím, že se Vám na to bude docela spokojeně koukat! Jediné varování ze své zahrádky bych si dovolil, pane učiteli. Jestli to budeme s tím věčným poctováním osmdesátkám přehánět ve stávajícím tempu, tak nám za chvilku naroste natupýrované háro, oblékneme vínové sáčko s vycpávkou a zařadíme se do fronty na Pomádu, prozpěvujíc si při tom spartakiádní hity! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nečekal nějakou velkou akční pecku, ale nakonec mě to docela překvapilo teda spíš hlavně hlášky který do sebe kosej Kang se Slyem ,,přeraž mu hnáty a přerecituje ti celý koncert the Who" co se týče akce myslím že žánr krimi spíš převažuje.. přestřelek bylo pár a fighty byli krátký a bylo jich hergot málo. Ale zase to zachranily Stalone a Kang díky kterým přidávám tu čtvrtou hvězdu. Country hudba mi moc do filmu neposavala ale jinak to byl dobrý akčnák. ,,budeš bojovat nebo mě chceš unudit k smrti? jsme snad zkurvený vikingové?" ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, je to přesně ten oldschool filmeček ala devadesátky, jaký bych od Stalloneho a ostatně i Hilla čekal. Jenže na rozdíl od Arnieho Konečné se tohle bere až příliš vážně. Tam, kde bývalý guvernér nabíral body za dělání si srandy ze sebe samotného, tam Sly přichází jen s pár nefungujícími hláškami na konto nezajímavého Sung Kanga. A to je škoda, protože ani ten režisérský návrat do minulosti ne vždy funguje a filmu působí značně roztahaně. Sly je ale pořád nejdrsnější dědula na týhle planetě a bez problémů celý film utáhne, akce je fajn (když se nějaká objeví) a závěrečný fight s Momou hodně potěšil. Není to žádná akční katastrofa, ale závan starý školy mohl dopadnout i daleko lépe. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se Sylvester Stallone vrací na scénu daleko častěji, i když Bullet to the Head není filmový zázrak, tak je to při nejmenším stravitelná záležitost. Sly stále hraje na nejvyšší úrovni a v jeho věku forma obdivuhodná. Akce je povedená, hlavně poslední fight s Jasonem Momoa (herec ze seriálu Game of Thrones). Od začátku nejde o originální dílo, které bychom v mnoha filmech neviděli, přesto se divák může bavit díky Sylvesteru Stalloneovi a jeho hláškám, které nikdy neomrzí.. 6/10 = 62% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dávno jsou pryč časy parádních Nájemných vrahů. Sly spolehlivě prodává své povislé koutky, víčka i chraplák, ale je to málo. Pro někoho možná osvěžující oldschool a přímočará žánrovka, pro mě totální tuctovka. Tuctový scénář, tuctová režie, tuctová akce, tuctový film. A zasloužený komerční propadák. Tohle že napsal a natočil klasik Walter Hill? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • Bulleit Bourbon, který Sylvester Stallone popíjí, skutečně existuje. Vyrábí se už 150 let a samozřejmě pochází z Kentucky. Používá se při soutěži Diageo Reserve World Class, a dokonce je k sehnání i v ČR. (Locksley)
  • Keegan (Jason Momoa) nosí hodinky značky Panerai PVD PAM111 Luminor Marina. (dyfur)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama