Reklama

Reklama

The Prodigies

všechny plakáty
Trailer 3

Obsahy(1)

New York, Central Park, 2010. Pět mladých teenagerů je přepadeno. Nejde však o obyčejné děti, jsou to tzv. prodigies - zázračné děti. Trauma z přepadení je přivede k myšlence, že náš svět potřebuje potrestat a napravit. Společně skládají plán k dokonalé pomstě. Jen jediný člověk jim v tom může zabránit, šestý zázračný mladík, Jimbo Farrar. On je jedinou nadějí lidstva. Kdyby se však přidal na stranu svého druhu, bylo by jen otázkou času, kdy nastane apokalypsa. (joehot)

(více)

Recenze (2)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Nevšední, na druhou stranu relativně originální a neotřelý nápad. Animace tu dává více prostoru, než by se dalo v réalu ztvárnit, tak či tak kombinace synopse, animace a celkového ztvárnění, které dost zvýrazňuje hudba Klause Badelta, dává dohromady relativně zdařilý snímek. Lehký nadprůměr. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý snímok. Dobrý originálny nápad, pekná svojská animácia, slušne rozvinutý dej, ešte znesiteľná úroveň násilia, a ani psychologická a citová stránka neostala bez povšimnutia. Vytkol by som snáď len nesprávne vyváženie zločin-trest. Trpeli aj nevinní a naopak násilník by si zaslúžil trpieť trochu viac. Ale čo by človek čakal od 13 ročných géniov? 5* ()

Reklama

Reklama