Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospívání je těžké. Chovat se úměrně svému věku ještě těžší. Grace (Eva Mendes) je pod neustálým tlakem. Zdá se to být jako včera, kdy její dcera bývala malá holčička, ale dnes je z ní odvážná a bystrá dospívající dívka, která se touží osamostatnit. Nyní čeká matku, která nikdy úplně nedospěla, i její dceru, která odmítá zůstat mladá, jejich nejtěžší životní úkol v rozkošné komedii o strastech dospívání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (23)

venison 

všechny recenze uživatele

Za mělkým příběhem o matce, která se chová jako dcera a dceři, která se chová jako matka až toho mají nakonec obě dost, s skrývá poměrně hluboký příběh plný ryzích hodnot :-) Žádnej velkej šlágr, který by sklízel Oscary to sice není, ale velmi mě zarazilo nízké hodnocení - tak velký peklo to opravdu nebylo, ale vyklubal se z toho průměrnej koukatelnej a příjemnej film.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D Po několika minutách jsem se sama sebe ptala, proč jsem si to vůbec pustila :D Ale v horečce, se není čemu divit :D Skoro dospělá je dobře míněný dvojsmyslný název, jelikož ani matka ani dcera v tomto filmu nejsou dospělé. Evu Mendes bych do této role neobsadila ani úmyslně, jelikož její strojenost a neschopnost zahrát matku mi lezla na nervy :D Skvělý plán její dcery oceňuji a ani se nedivím, že by do toho šla. Ale zahrát se to dalo lépe a ještě s lepší grácií :) ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Eva Menzes tuhle roli absolutně nezvládla, mám jí rád, ale tady jsem jí nevěřil ani rypák mezi bulvama. Scénář jako bych už někde viděl, počkat ... jóóó, už vim, to samé nebo něco v bledě modrém jsem viděl už u jiných x filmů, takže jsem se prakticky nedočkal žádného nevého nápadu. Celkové dílo bych tedy zhodnotil tak 40%. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Jasně, stašně to Evě Mendes žeru (chtělo to trochu jinak obsadit)...každopádně je to příběh přechytračelé slečny, která se rozhodně projít "coming off age", a to tím způsobem, že nejdřív si najde falešnou babičku a začne šprtat, zahodí svou nejlepší kamarádku, začne chodit za školu, stýkat se s "podvratnými živly" ...:D a na konci je samozřejmě morální ponaučení, jak jinak. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický americký film o tom, ako sa maminka vykašle na chovanie svojho dieťaťa. Osobne som očakával väčšie herecké vystúpenie od E. Mendes, ale teraz som vyšiel naprázdno. Jediná, ktorá potešila so svojím vystúpením „prekvapila“, bola C. Ramirez. PS: Meno Mission Impossible je celkom dobré meno :). Osobné hodnotenie: 68 % (**) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Na párty pije Grace (Eva Mendes) svoje pivo, no jej pohár je prázdny. (ShortyIC)
  • Cierra Ramirez (Ann) si zahrála také jednu z hlavních rolí v seriálu The Fosters (od r. 2013), kde má před adopcí stejné příjmení (Gutierrez) jako v tomto filmu. (PeTka)

Reklama

Reklama