Reklama

Reklama

Barrandovský videostop

(pořad)
všechny plakáty
Promo
Soutěžní / Zábavný
Česko, 2011, 111x42 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Halina Pawlowská, Zdeněk Troška, Bohumil Klepl, Jiřina Jirásková, Jaroslava Kretschmerová, Jan Antonín Duchoslav (více)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější filmy, legendární herci, režiséři a Jan Rosák - to je staronový zábavný soutěžní pořad.  Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, Váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je nový Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na Vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kdysi velice populární soutěž, která v dnešní ´´jiné´´ době ztratila na kouzlu. 2*

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Néé Halina Pawlowská ._. Tak teď tam místo tich čtyř hvězdiček dávám tři.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Ježišmarjááá!!! Tvůrci si asi všimli mého shovívavého hodnocení tří hvězdiček, a tak se rozhodli, že i mě, takového nostalgika a fanouška retrotelevize Barrandov, přivedou k objektivitě. A nasazují jako novou moderátorku... ...Halinu Pawlowskou!!!

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Tak buď užjsem opravdu takový blázen do filmu, nebo si zaměstnavatelé záměrně vybírají jako své zástupce lidi, kteří jsou filmový analfabeti. Vždyť já uhodnu 90% filmů ještě než pustí ukázku a oni nevědí. Kde ti soutěžící do teď žili? V Angole, nebo v Peru?

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Televizní zábava standardně určená pro věkovou skupinu 50+. Chtělo by to trochu svižnější spád, kratší ukázky, propracovanější grafiku a studio. Jinak hodnotím barrandovský videostop 55%, tj. dobře - 3 hvězdy. Rád se na to občas podívám, ale pravidelně to sledovat rozhodně nebudu.

Reklama

Reklama