Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor najde v džungli laboratoř plnou šílených vědců a experimentů genetického inženýrství. Dr. Bill Fleming (Craig Littler) provádí pokusy na odsouzených a jakmile je experimenty přivedou k šílenství, pošle je do džungle, kde je pronásleduje finančník projektů Stuart Victor (Harry Lauter). Patoložka doktorka Alix Pardee (Antoinette Bower) se o projektu dozví, je zajata a držena v zajetí. (JasonCZ)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Superbeast“ ve skutečnosti není příliš dobrým hororem, pokud je hororem vůbec, je to jen levná variace na „Ostrov doktora Moreaua“. Co je ale horší, to je skutečnost, že nefunguje ani jako akční film, kdy akční scény jsou zde otřesné, není jich mnoho, více je konverzačních a neskutečně nudných scén. Pokud jde pak o masky, opravdu už je vám jasné, že tady žádnou superbestii nedostanete. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Poté, co bylo několik lidí napadeno humanoidními tvory, se Dr. Alix Pardee (Antoinette Bower) vydává do divoké džungle na Filipíny, odkud pocházejí stopy člověka - šelmy. Zde naráží na šíleného vědce a jeho experiment, při němž se mají zločinci z psychopatů změnit na pokojné občany. Testy jsou financovány ropným magnátem, který však zároveň využívá nežádoucí mutace měnících se objektů k lovení pro svoji zábavu. Nízkorozpočtový horor s rozvláčným příběhem, se skoro nudnými dialogy a úplně nudnými akčními scénami. Po vizuální stránce film není špatný. Scéna pitvy skutečné mrtvoly však zůstává snad jedinou památnou scénou z celého filmu. ()

Reklama

Reklama