Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexa Wolf je nájemná vražedkyně, která svou práci odvede vždy precizně. Její největší zbraní je její sexy tělo, je si toho vědoma a dokáže toho řádně využít. Muž jsou přeci nejzranitelnější v posteli. Jedna zakázka se ovšem Alexe vymkne z rukou a kolem její osoby začne být nebývale horko. Fiktivní trailer ve stylu Grindhouse, zpracovaný částečně jako videoklip k jedné písni kapely "The Black Keys". (korbitch22)

(více)

Recenze (26)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Obraz 10/10/// +Tricia Helfer, má to styl, má to kule, hodně dobrou hudbu -je to videoklip, nebo je to fiktivní trailer? Kdo se v tom má vyznat/// Tak tohle je opravdu kulervoucí nářez, který mi nejvíc připomíná fiktivní trailer na Machete a všichni víme jak to s tím Mexikáncem dopadlo :-p, takže klip neklip, už aby tu byl film .-)/// Celkem 90%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Fiktivní trailer ve stylu Grindhouse, který se může směle poměřovat s režijní tvorbou Roberta Rodrigueze. Má v podstatě všechno co se od brakového žánru žádá. O lepá těla v těch nej sexy outfitech se postarala dvojice Tricia Helfer & Diora Baird (u mě o prsa vyhrála, a to de facto, Diora). Záporáka si velmi zajímavě střihnul zkušený "béčkař" Sean Patrick Flanery a nesmí chybět kněz, motiv pomsty a dva El Mariachi, které bych si jako jediné odpustil pro jejich amatérské účinkování. Režisér videoklipů Chris Marrs Piliero používá totožné postupy jako jeho slavnější kolegové, ale je otázkou, jestli by na rozdíl od nich také dokázal natočit celovečerní film, na který si zatím netroufá. Ještě bych ubral na hektickém střihu, abych si ty kočičky s drápky mohl pořádně prohlédnout a pak už jsou tři minuty vyhrazeny pro brak v celé své "špinavé" kráse. Mé hodnocení: 80% ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Stylový videoklip ke stejnojmenné písničce od The Black Keys má podobu béčkového grindhouse filmu s povědomými herci v hlavních rolích. Plakátové krasavice Tricia Helfer a Diora Baird (obě se mimochodem předtím nechaly nafotit pro Playboy) vystupují jako smrtelně sexy mstitelky. Díky labužnické kameře a střihu je radost na ně pohledět. Dobrý nápad! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Další trailer, který se veze na tarantino-rodriguezovské vlně, ovšem k vlastní smůle přichází dost s křížkem po funuse... Chraň bůh, aby z Howlin´ for You nakonec taky vznikl film, já už jsem jich nějak přejedený (navíc celovečerní Machete byl docela průšvih - to víte, dvouminutový vtip natažený na hodinu a půl, to nemůže dělat dobrotu). ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama