Reklama

Reklama

Renovace tanků

(seriál)
  • Kanada Tank Overhaul

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde blázni do vojenské techniky, geniální mechanici a excentričtí milionáři prožívají svůj sen s pájkami, průmyslovými soustruhy a nejmodernější elektronikou, aby zrenovovali čtyři obdivuhodné bojové tanky z druhé světové války. Každá epizoda se zabývá příběhem jednoho tanku, sleduje jeho renovaci, inovace, které dělají z každého stroje skvost, a konstrukční chyby, jenž se ukázaly jako fatální. Jedinečná výrobní čísla umožňují vystopovat válečnou historii každého tanku, zjistit, kde byl vyroben, jakých bitev se zúčastnil a odhalit často tragický konec jeho bojové kariéry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený seriál, který přináší zase trošku něco jiného než je například Top Gear nebo Pimp My Ride. Zde si na své přijdou příznivci válečné techniky, 2. světové války, ale i "nevojenské" publikum, díky dobré prezentaci. Seriál se zaměřuje na bandu nadšenců do válečné techniky, která si jednoho dne řekla, že jim už malé modely nestačí a je na čase pořídit si hračky větší a tak začali renovovat tanky vyrobené do roku 1950. 80% ()

TThom 

všechny recenze uživatele

Nečudujem sa, že budem prvý kto okomentuje tento titul. Ide o veľmi pútavý seriál s prvkami historických faktov a zaujímavým rozprávaní o konkrétnych tankoch, ktoré sú v danom diely renovované. Predovšetkým sa to bude páčiť fanúšikom bojovej techniky prevažne z obdobia druhej svetovej vojny. Teda takým ako ja :) Odporúčam. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama