Reklama

Reklama

Poslední minuty na Zemi

(TV film)
  • Kanada Earth's Final Hours (více)
TV spot

Obsahy(1)

Rotaci zeměkoule ovlivňuje mezihvězdná hmota, bude buď spalující žár nebo extrémní chlad. Hrozí naprostý konec světa! Super hustý fragment mezihvězdné hmoty ovlivní prostřednictvím zemského jádra rotaci zeměkoule, čímž ohrozí svět naprostým zničením. Jenna Simmsová v tom vidí neklamnou známku toho, že účinky planetu rozdělí na spalující žár a extrémní chlad, ale také vyvření zemské masy, která svým pohybem smete všechno, co nebude pevné jako skála. Bude to poslední hodina země? (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

No, Kanaďani opět nezklamali (:-)))))))))))))))
Čekal jsem snůšku fyzikálních, matematických a logických sraček pro pořádné zařehtání se a byly tam!

Jakože: "... udrž ten satelit nad tou oblastí ...". Když se Země zastavila ... Ale tak to je jasné, toto zrovna je nad IQ scénáristů. Ale když padá ta kosmická sviňa na Zemi pod poměrně ostrým úhlem, nemusela by, kurňa, být výsledná lochna kolmo do středu. To už by mohl vědět i páťák nebo kde začíná výuka geometrie (přímky), ne?

Akorát teda kameraman byl zjevně už pak tak zhulený, že se na to nedalo koukat, z toho obrazu bych dostal epileptický záchvat. Ale poslouchat to úplně stačilo, aspoň jsem u toho paralelně mohl dělat něco užitečného. Oni asi vůbec v Kanadě přidávají houbičky i do chleba, když toho dokáží točit tolik. Kdyby ty prachy raději poslali někam na záchranu pralesů nebo tak :-(
No nic, na zařehtání se pro ty, co mají IQ aspoň 100 a poznají ty hovadiny, to stačí. Jinak to na koukání není. Ani polonahé baby nebo úchvatnou přírodu nebo exkluzivní počítačové triky tam neuvidíte.

Uživatel BrunoAnthony smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama