Reklama

Reklama

Poslední minuty na Zemi

(TV film)
  • Kanada Earth's Final Hours (více)
TV spot

Obsahy(1)

Rotaci zeměkoule ovlivňuje mezihvězdná hmota, bude buď spalující žár nebo extrémní chlad. Hrozí naprostý konec světa! Super hustý fragment mezihvězdné hmoty ovlivní prostřednictvím zemského jádra rotaci zeměkoule, čímž ohrozí svět naprostým zničením. Jenna Simmsová v tom vidí neklamnou známku toho, že účinky planetu rozdělí na spalující žár a extrémní chlad, ale také vyvření zemské masy, která svým pohybem smete všechno, co nebude pevné jako skála. Bude to poslední hodina země? (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (33)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent Streich vyšetřuje záhadnou smrt vědce uprostřed jeho výzkumného zařízení. Vše nasvědčuje tomu, že jeho smrt má na svědomí temná hmota, která provrtala zeměkouli skrz na skrz, a tím zničila magnetické pole. Jeho zkáza vyvolává záhadné bouře, a nadměrnou sluneční aktivitu, která znamená konec života na Zemi. Naštěstí existuje zařízení, které je schopné magnetické pole obnovit - to ale chce zneužít šéf FBI k vytvoření zóny pro vyvolené a zbytek lidstva nechat na pospas ... Tak tohle byl hodně nepovedený film - i když stejně jako predators musím trochu ocenit vcelku originální způsob pokusu o zničení Země, zpracování bylo velmi, ale opravdu velmi nepovedené. Dlouho jsem přemýšlel kde jsem již viděl podobné vizuální efekty, až pak jsem si vzpomněl že jjsou to jeden z původních screensaverů z Win95. Scénář filmu obsahuje takové množství nelogičností a stupidit - vždycky když přišel některý z hrdinů do úzkých, bouře zaúřadovala a padouchy zlikvidovala. Syn hlavního hrdiny se dokáže nabourat do serverů FBI a online(?) sledovat tajný meeting. Aby jej FBI neodhalila tak se s notebookem přemístí doprostřed lesa, hmm. Vědec prozradí své tajemství asi deset vteřin než jej sejmou agenti FBI. A tak dále, a tak dále.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rotace planety se zastavila. Nebo minimálně zpomaluje. Asi každému dojde, že tohle by mohl být celkem problém. Právě díky rotaci máme střídání dne a noci. No, chvíli jsem přemýšlel, jestli nedat recenzi delší, na Necronomicon, ale nakonec jsem si řekl, že takových blafů tam je dost. Akce zde není v podstatě žádná, jen divné efekty trikaře na tripu mají dokreslit dojem, že tady půjde o pořádný průser. Ale v pohodě, parta nýmadů, co má asi hodně doktorátů, to zvládne. A vy si řeknete, no a co? ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pohodová sci-fi, která sice je tv produkce, ale docela zajímavá podívaná. Nejsem vědec, abych mohl posoudit jestli je něco podobnýho možný, ale i tak se to jevilo docela logicky. Jako vždy je tu někdo kdo tahá za nitky a myslí na vlastní prospěch. Na úkor celého lidstva, jen by mě zajímalo jak by chtěl tak rychle zařídit, aby se do zeleného pásu dostali jen "vyvolení" když se jednalo o hodiny. Když se to nebere moc vážné, tak na odpoledne ideální. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Medzihviezdna, vesmírna, mimoriadne hustá hmota začne ovplyvňovať zemské jadro. Má to fatálne nepriaznivý dopad na rotáciu zemegule. Je to tak závažné, že hrozí zničenie veškerého života na našej modrej planéte. Je veľká pravdepodobnosť, že nastanú "Posledné minúty na Zemi". Tento kanadský televízny katastrofický sci-fi film za moc nestojí. Kopec kecov, slabí herci, mizerné filmové triky, chudobný rozpočet a utrápená réžia. Presne tak ako som čakal. * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje někdo, kdo pochopil, co že se to tu vlastně dělo? Hned po úvodních titulcích z nebe spadne něco, co propálí Zemi skrz na skrz a následně taktéž z nebe šlehají nějaké světelné šlahouny, které spálí vše, čeho se dotknou. Kuriózní je, že hlavních postav a budov, kde se zrovna nacházejí, se vyhýbají. Nějací pánové v oblecích pobíhají po lese a neustále po sobě střílejí, nebo spolu zápasí. A nějaká ženská s dvěma teenagerema se ve stodole pomocí počítačů spojí se satelitem, s které vyšle paprsek do té vypálené díry. Takže Zemi skrz na skrz prosvítí a následně vše skončí. Světelné šlahouny jsou fuč. A já přemýšlel, co to jako sakra bylo? Přijde mi, že o zkáze Země toho vzniklo už tolik, že tvůrcům došli nápady a tak dávají dohromady neskutečné bejkárny. Když už vymysleli propálení Zeměkoule, měly by aspoň pamatovat na zemské jádro. Kdepak, tohle je akorát tak pro někoho, kdo neví, že taky existují nějaké fyzikální zákony. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama