Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý církevní sbor v městečku Pacashau postihne tragédie, když předčasně zemře jeho šéf. Obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který by mohl vyhrát národní pěveckou soutěž. Do čela sboru je jmenována Vi Rose Hillová, která chce tvrdohlavě udržet vyzkoušený ryze tradiční pěvecký styl. Jenže G. G. Sparrowá tvrdí, že je už léta přežitý a měl by se změnit. Do této vypjaté situace přijíždí její vnuk Randy. Zanedlouho se Randy bezhlavě zamiluje do Olivie, dcery Vi Rose. Její bratr Walter trpí Aspergenovým syndromem a Randy ho začne učit hrát na klavír. Jenže Waltrova matka tomu není nakloněna, a tak synovi zakazuje s Randym kamarádit. Pokud se obě zatvrzelé ženy nezačnou konečně respektovat, nedosáhnou očekávaného vítězství. (TV Nova)

(více)

Recenze (30)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V kostele bývá sranda. Zvlášť, když se jadrně zakleje, pak se vezme jméno Boží nadarmo a přidá se k tomu trocha nechráněného nemanželského sexu. Já se zkrátka musím lehce vysmívat organizovanému věření, protože s Bohem by si to měl každý vyříkat v klidu a o samotě. Jenže jsme v USA, kde je nedělní návštěva kostela povinností a velebení Pána gospelovým jucháním naprostou samozřejmostí. Musím uznat, že ono juchání alespoň nebere chuť do života jako místní pohřební popěvky a navíc tentokrát je to celkem funky, takže vyznavači harmonie, romantiky a těhotných panen si to mohou skvěle užít. Mne tedy spíše braly jiskřivé hádky mezi Vi Rose a zbytkem světa a vyloženě mne pobavila obhajoba plastických operací: „Bůh by nechtěl, aby ti doktoři žili v bídě.“ Tak tomu věřím i já. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Todd Graff natocil priserne nudny film s podpriemernym scenarom a podpriemernymi hereckymi vykonmi. Queen Latifah /Posledni Prazdniny, Ice Age/ dohromady nic nepredviedla. 40 % ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh protkaný romantikou a spoustou klišé v rytmu gospelu. Nějaký ten humor se zde taky najde. Ono to ale kupodivu ladí jako celek a nejde o nějaký rychlokvaškovitý výtvor. Normálního člověka neurazí a možná překvapí svou nenuceností a uceleností. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

bla, bla, bla ...dost zbytečných 113 minut téměř o ničem..nic mě to nedalo, nic jsem si z toho neodnesla, ani ten dobrej pocit.. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nesmírně jednoduchý příběh. Hudební čísla dost dobrá. Queen Latifah táhne celý film. Dolly Parton je v tom úžasně zpívajícím sboru jako pěst na oko. A překvapení pro mne osobně - nepříliš obsazovaný Jesse L. Martin (kterého znám z muzikálu Bohémové) v menší roli. Prostě to celé ujde.... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tento film se bude líbit příznivcům kostelní sborové hudby. Pro ty ostatní mám doporučení - pusťte si raději Sestru v akci 1,2 a aspoň se zasmějete. Tento film je nudný, dlouhý, bez sympatických postav a v podstatě bez nějakého nápaditého děje. ()

petr12 

všechny recenze uživatele

Snímek Nahlas a naplno přesně cílí na tu část Američanů, kteří se v době krize ještě více upínají k Bohu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film se mi nelíbil a po půlhodině jsem ho vypnul. Dívat se hodinu a půl na to jak sboristé postupně vyhrávají nějakou soutěž ve zpívání je pro mě ztrátou času. A navíc na to mám slabý žaludek. Podobných filmů už bylo natočeno doslova kotel. Nevím jak si mohli producenti myslet, že by se to mohlo líbit.....nechápu. Celkově 15% ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Asi takhle... film jde ve stejném duchu jako všechny taneční filmy (např. Let's dance), ale převlečen do náboženského kabátu - sborového zpívání. Pro mě se celý film docela táhnul, ale je pravda, že konečný "remix" byl dobrý. Čekat na to ale hodinu a půl? 45 % ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No o trochu méně toho pánbíčkářství, více pořádného děje a ještě bych o jednu hvězdu zvýšila. První půlka filmu mě trochu nudila, ale později to šlo. Jak tu mnozí píšou o klišé, tak to taky musím potvrdit. Některé písničky se mi líbily a ten závěr už byl dobrý. Ale byl to strašně dlouhý film na toto téma. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

len Queen Latifah (úžasná speváčka okrem iného) a pár okamžikov dokázali z tohoto odpadu vyčarovať aspoň priemer. Síce žiadne novinky prinášajúci, ale aspoň pozerateľný...teda na Dolly Parton sa pozerať nedalo bez strachu o to, že sa nakonci filmu rozpadne... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Až moc dlouhý film na to, jak je sladkobolný a sestavený jen z pouhých klišé. A ta cukrkandlovost s přibývajícími minutami ještě roste do zcela obludného finále. Možná tak na sobotní deštivé odpoledne, ale to jen pro někoho, komu tahle americká sladkost nevadí. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NO MOHLO TO BÝT LEPŠÍ . JE TO PO KŘESTANSKU , COŽ TOMU ASI UŠKODILO . ALE KRÁSNÝ HLASY , TO JO . ŠKODA , ŽE TO VÍCE NEPROPRACOVALI , MĚLO TO NAVÍC . ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Maximálna spokojnosť. Dostal som dokonca viac čo som čakal od takéhoto muzikálu. Skvelé choreografie, piesne, dobre herecké obsadenie a čo najviac oceňujem, je to film ktorý môžem vidieť znovu a znovu a vždy to bude pre mňa pohoda. Dokonca som ani netušil, ze Queen Latifah vie spievať. ;-) Dobrá práca! ()

Reklama

Reklama