Reklama

Reklama

Agent bez minulosti

(seriál)
  • Kanada XIII: The Series (více)
všechny plakáty
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Thriller
Kanada / Francie, (2011–2012), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Předloha:

Jean Van Hamme (komiks)

Hrají:

Stuart Townsend, Aisha Tyler, Virginie Ledoyen, Caterina Murino, Greg Bryk, Ted Atherton, Stephen McHattie, Hubert Boorder, Tom Berenger, Scott Wentworth (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

V tomto koprodukčním akčním seriálu se setkáme s tajným agentem, který trpí ztrátou paměti a který se pokusí odhalit globální spiknutí zahrnující zbraň, která by mohla navždy změnit rovnováhu mezinárodní moci a zároveň se pokusí odhalit svou skrytou minulost. (Trajektt)

Recenze (3)

Lyriq 

všechny recenze uživatele

XIII mě prostě baví, ať už jde o komiksy, či adaptace (hra, dvoudílný film, tento seriál). Tvůrci se na vizuálu znatelně vyblbli a dali tomu celému kabátek, kterej skvěle sedí k povedený akci (mohlo by jí být víc, ale chápu, že studia nenavyšují budget na počkání), nebo k zasraně napínavým záběrům který nutí nedočkavě vyhlížet další díl. Normálně by to bylo na pěkný čtyři hvězdy, ale za závěr první série přihazuju na plnej počet. Netrpělivě čekám na vysílání druhý série, která se začla natáčet už někdy v průběhu února/března. :) ()

Thommy91

všechny recenze uživatele

Prvni série byla pecka. Druhá to všecko totálně pokazila kvůli obrovským dírám ve scénáři a vizuálním chybám...a když na sebe míří pistolema se zaslepenou hlavní, tak to už je uplně konec ()

Reklama

Reklama