Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je to pět let, co nedokázal ochránit dceru před znásilněním. Nyní má David (Lou Diamond Philips) druhou šanci. Opuštěný rodinou, pracuje jako hlídač na výkladišti kamionů. Při jedné rutijní prohlídce odhalí obchodování s lidmi... (TV Barrandov)

Recenze (9)

bertrand 

všechny recenze uživatele

Nalákán páně vegetol.mp komentářem a vzpomínkou na Renegáty, zapnul pan Bertrand stroj.Verdikt: L.D. Phillips už na tom je opravdu špatně, když bere i takové homevideo. Dílo má své chvilky a cosi jako příběh, to se musí nechat, zejména konec přidává body, ale ty legrační akční scény podmaněné burácivou hudbou (pokaždé stejnou) notně lechtají bránici a zdlouhavé scény mnohokrát již viděného zase zaměstnají tlačítko rychloposuvu. L.D. Phillipsi, přejeme hodně štěstí a ty tři hvězdy ti právem patří, bo jsi celý film táhl amatérskému zbytku ansámblu navzdory. Exparťák Sutherland, který díky své rasové čistotě boduje se stejným talentem v jiné lize, by měl natáhnout pomocný pařátek a exotickýho kámoše vyškrábnout z bryndy, god damned. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní film o tom, kterak se stárnoucí člen ostrahy snaží najít zmizelou dívku a zaplete se přitom s velkou nadnárodní korporací, která kryje obchod s bílým masem. Transparency je po všech směrech velmi solidně udělaný nízkorozpočtový thriller (2 miliony dolarů), který se může pochlubit mnoha pozitivy. Režie je svižná, dialogy jsou dobře napsané a hlavně Lou Diamond Phillips předvádí velmi slušný výkon a táhne celý film o několik pater výš. Proč tenhle herec nemá dost dobrých rolí, je záhada. Ten chlápek má talent i charisma. Režisér Inglis je evidentně velkým fanouškem 60. a 70. let a filmů jako Schraderův Hardcore a Scorseseho Taxikář. To je vidět nejen na Bronsonovském knírku hlavního hrdiny, ale i na celém filmu a především jeho finále. K největším kladům Transparency tak patří to, že působí příjemně realistickým dojmem, nesnaží se nějak přehánět a má vcelku nekompromisní konec. ()

Reklama

musolini 

všechny recenze uživatele

Námět a příběh celkem ušel a na to,kdo v tom hrál také,ale zpracování a dost hluchých míst tento film sráží dolů a je to škoda,protože nechybělo zase tak moc a byl by to skvělý film...takže,jiní herci a režisér,trochu víc peněz a je to hit...kdyby šli dávat půl hvězdy,tak dám 2 a půl,takhle jen 2... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama