Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

salalala 

všechny recenze uživatele

Stačí napsat: Film podle Nicholase Sparkse a je jasno, která bije. Talisman je tím nejhorším příkladem romantiky, jaký jen může být. Všechno je jasné po pár minutách a divák se dál bohužel jen nudí, protože Hicks přes veškerou snahu nedokáže film zásadněji zachránit. Je sympatické, že se občas pokouší o hezké záběry, které jsou mnohdy kýčovité až běda a servíruje velmi slušnou, leč strašně krátkou úvodní iráckou sekvenci, ale bohužel to nestačí. Příběh nemá čím zaujmout a je děsivě nudný. Mluvit o hereckých výkonech asi není fér, když se po zúčastněných ani nechtějí. Efronovi stačí, aby tu byl, pěkně vypadal, občas zaplakal a odhodil triko, totéž (bez toho trika:)) platí o Schilling. Nebýt hláškující babičky, bylo by to asi ještě horší. Černobílost charakterů, kdy mariňáci jsou ti nejdokonalejší chlapi pod sluncem a nemají špatné vlasnosti, výsledku taky nepřidá. Řemeslně sice slušná, ale jinak naprosto zbytečná romance. 40% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ach, to bylo tak sladké, až to bolelo. Sparksův rukopis naprosto zřejmý. Sladší romantický film jsem dlouho neviděl. Ale tak, čas od času to není od věci. Měl jsem ale trochu problém se Zacem Efronem. Není mi za prvé 2x sympatický a příběh Logana a jeho životní zkušenosti by mi pasovaly mnohem lépe na jakéhokoli staršího herce. Nyní pár dovedností a zájmů postavy Logana, kterému je 25 let: Umí střílet ze samopalu, rozumí hudbě, hraje na klavír, zajímá se o filosofii a literaturu, umí všechno spravit, je skvělý milovník, atd. Trochu moc, ne? :) Opět nám Američani ukázali, jak je hlavní hrdina všeuměl. Talisman byl už zkrátka trochu přestřelený a až moc přeslazený (defacto všechna ostatní Sparksova díla hodnotím lépe a 4 hvězdičkami). Lucky one je u mě za 3 hvězdičky. 68% (with J.) ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale herecký výkon Zaca Efrona ma zabil. To čo bolo? On nemá žiadny výraz v tvári. No najviac sa mi nepáčil výber hercov do hlavnej intímnej role. Vôbec žiadne poriadne iskrenie medzi nimi, ona vyzerá ako zrelá dospelá žena, on vyzerá ako malé decko, napriek tomu, že sa snaží tváriť dospelo. Dalo sa na to pozerať, ale rozčulovali ma tam niektoré cliché pasáže a "srdcervúce scény" a dlhé nudné posteľné scény. A samozrejme všetci sú tam tak strašne talentovaní vo všetkom. Všade kde sa pozrieš, génius. A samozrejme viac gýčový koniec už nemohli ani vymyslieť.. POZOR SPOILER: A to, že Keithovo telo nenašli nikoho nezaujíma? ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Sak Telfon nikdy nebyl moje krevní skupina, tady se mu sice podařilo mě i trooošku mile překvapit, že už nevypadá na 13 a shodil tu děsnou patku, nicméně i když je Taylor Schilling docela kus, v některých scénách, vypadají trošku jako máma se synem (a jako bonus Efronův štěněčí bezradný pohled). Celé se to tak divně táhne, a ty konce, že? Ty nám dělají tak trochu problém. Více zde. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama