Reklama

Reklama

Komediální drama o třicátnici, která se zaplete se skupinou podivínských padesátníků. Ti totiž přišli na způsob, jak vyzrát nad systémem sportovních sázek v Las Vegas. (Filmbox)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Buď přinášíš smůlu nebo mě Bůh nemá rád." Jako profesionální sázkař mám dokonale vypracovanou metodiku sázení. Když mi teče do bot, tak vsadím všechno na trojku ve čtvrtém dostihu a pokud to nějakou náhodou nezabere, tak si beru úvěr a okamžitě ho dávám na největšího outsidera pátého dostihu. To vyjde vždycky. Jenže tady amatérsky sráží kurzy favoritů sympaťák Dink, koule mu přitom kryje jeho dokonalá manželka Tulip a zadkem svůdně vrtící Beth zkouší telefonovat první ligu. Mně to tedy celkem bavilo a sympatické mi bylo zejména to, že si Dink pojmenoval svého křečka podle skvělého finského obránce Jyrki Lummeho. Rád bych k tomu napsal víc, ale právě začíná soutěž v pojídání hot dogů na Coney Islandu a já mám pocit, že sázkou na jedlíka číslo 153 se nedá nic pokazit. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Téma mě blízké: Sázení. Jen škoda, že nevyhrávám jako vyhrávají v tomto filmu. Každopádně mě to zatáhlo do děje a i přes netypickou roli pro Willise se mi tam hodil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis se vsadil s Nicem Cagem že udělá více filmů za rok než on. Zatím je to nerozhodně ale uvidíme na rok. Tak jen do toho Bruci!!! Vem všechno a hlavně nekoukej na scénáře. Jestli tohle byla komedie, tak Zdeněk Troška je český Kubrick. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud jste v kině, odepište ztrátu a zamiřte k východu. Světlé chvilky zde jsou, ale nejsou nijak propojeny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má Lay the favorite tak nízké hodnocení. Sice to není komedie v pravém slova smyslu, ale pořád se jedná o naprosto pohodový a oddychový film z atraktivního prostředí. Navíc herecká sestava se tu sešla fakt skvostná. Rebeca Hall sice nepatří mezi mé favoritky, ale tady se vytáhla a jen v pozitivech se dá mluvit i o Willisovi, ačkoliv podobné role nejsou zrovna jeho doménou. Pro mě příjemný zážitek. 80% ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Komedie, u které se moc nezasmějete. Chvílemi jsem si myslel, že to bude rom-kom na pozadí světa sázkařů, ale ani to není pravda. Je to v podstatě nijaký film, který nemá čím zaujmout. Teda má - skvělý anglický režisér a zajímavá sebranka herců (ovšem za zenitem) vás naláká, ale nakonec přinese jen velké zklamání. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Stephen Frears, v minulom storočí určite dobrý režisér, sa mal úž dávno venovať rybárčeniu či včelárstvu, alebo jednoducho len tak fúkať do papierových sáčkov a nie na nejaký podradný scenár namotať Bruce Catherine Vince Willise a zosmoliť jedno veľké... no nazvem to sklamanie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film točil Frears,režisér,na jehož tempu vyprávění je vidět,že je celkem unavenej životem.I přesto jsem do promítání šel.A dalším faktorem je prostředí,kde se děj odehrává.Vegas vždycky slibovalo podvody a krádeže.jenže tady nic není.Ani napětí,humor už vůbec,prostě děsná nuda,u který jsem usínal,kousal jsem si nehty,ale prostě něčeho,co vás probere,se nedočkáte.Blbost,a to dost velká.20%. ()

MzK 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem „musel“ vidět, protože tam hraje Bruce Willis. Nu cuž, všechny filmy, kde hraje náš oblíbený herec nemusí být dobré, jenže todle je vyloženě špatné. Prostě #nuda ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde marně pátrám, kdy jsem se zasmál. Sportovní sázky na americký způsob, a spíše to vypadalo jako někde na burze. Hlavní hrdinka, třicátnice, se chovala jako patnáctka. Willis si tady přišel hlavně pro honorář. Joshua Jackson od Dawsonova světa nezměněn a Zetu-Jones jsem poznal jen díky titulkům. Naprosto zbytečné. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Beth (Rebeca Hall) už si dál nechce vydělávat na živobytí předváděním svého těla ženatým mužům - a rozhodne se vyrazit do Las Vegas, kde by se mohla uchytit v kasínu jako hosteska. Jenže ještě předtím potká tajemného Dinka (Bruce Willis), který vládne tamní sázkové kanceláři, a přijme u něj místo bookmakera. Když se ale o krásné a mladé spolupracovnici dozví Dinkova žena (Catherine Zeta-Jones) začnou problémy. Beth musí lukrativní místo opustit... I když mi sázková problematika nic moc neříká (v životě jsem na nic nevsadil, a jsem si jist, že i kdyby jo, tak prohraju poslední pěťák), tak tento film se mi docela líbil. Pravda, největší zásluhu na tom má Rebeca Hall, které to v tomto filmu obzvlášť sluší, a její nohy (které za celý film neopustí obrazovku), jsou prostě boží. Zbytek filmu šel tak trochu bokem, dokázal bych si představit i trochu více vtipu (a víme, že Bruce Willis v komediích umí), a děj mne začal zajímat až tak v posledních deseti minutách, kdy jsem (společně s aktéry filmu) neskrývaně fandil New Jersey. No fakt :) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která je vtipná až tak od druhé poloviny. Není to kdoví co, ale díky Rebecce Hall, je na co koukat a nemyslím tím jen její nádherný nohy. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Já vlastně hodnotím jen nápad, všechno zbylé je takové....divné, každopádně moje neoblíbenkyně Rebeca Hall zase "exceluje".............moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Polož favorita. Doslova. Protože tenhle film od !!Frearse!! i s takhle nadupaným obsazením prohrál po dost jednoznačném průběhu. 4.5/10 ()

Carlinhos 

všechny recenze uživatele

Film o sázení v takovém obsazení sliboval mnohem, mnohem více. Jako komedii to brát určitě nejde, vlastně je to celé víceméně nijaké. Smysl těm 94 minutám dává kromě Willise snad jenom Rebecca Hall, na kterou se tady hodně dobře dívá... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat jednu zásadní věc, na tento film bych nekouknul nebýt Bruce. Tomuto snímku vděčím za to, že mi umožnil zhlédnout herecký um hlavně Willise zase z jiného úhlu. Výborně hrála taky Rebeca Hall, na kterou se hezky koukalo. Film nepůsobil vtíravě, ani nebyl osinou v zadku. Příjemná podívaná na jedno zhlédnutí. Kdo čeká vyloženě komedii, bude zklamán, naopak kdo nečeká moc, ten dostane příjemný průměr. ()

Reklama

Reklama