Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jednooký, jednoruký, jednonohý a nahluchlý je mezi slepými, bezrukými, beznohými a hluchými ... no, řekněme že na tom pořád neni zas až tak dobře. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja mám lesné naháňačky v obľube, a tento film mi prekvapivo sadol ešte viac, ako som čakal. Skupinka ľudí bojuje o prežitie, pretože ich prenasledujú tazmánske monštrá, takže celú dobu sa niečo deje, je to akčné, krvavé, celkom slušne nakrútené, rýchlo to ubieha a postavy ma neotravovali. Tie digitálne príšerky s výzorom ako zmutovaní červenookí vlci bez srsti síce nevyzerali nijako extra pútavo, ale je to nízkorozpočtový TV film, takže sa to aj dalo čakať (aspoň ma však teší, že nepôsobili komicky). Samozrejme to nedosahuje kvality... povedzme trochu podobného "The Barrens" a moja vyslovene subjektívna 4-ka bude s najväčšou pravdepodobnosťou jediná (hehe, ako väčšinou), no súvisí to proste s tým, že som doteraz lepší horor od Syfy nevidel, takže v rámci tohto štúdia je to pre mňa taký malý prelom (kto nesúhlasí, nech mi teda pošle pár tipov, v tomto prípade by som ich privítal). Rozhodne však na to nechcem nikoho nalákať! :-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý SyFy kúsok o vraždiacich zvieratkách ukrývajúcich sa v Tasmánskych lesoch. Tie si tu vyhliadnu skupinku turistov, ktorá budú musieť následne zabojovať o svoje životy. Ide o zábavnú vec, ktorá je pekne natočená, má atmosféru, napätie, grády, sympatických hercov a miestami až Wrong Turn-ovské momenty, čo potešilo taktiež. Škoda iba tej pričastej digitalizácie, kde by bol možno lepší prístup menej je viac. Ale aj tak sa jedná o jednu z najlepších SyFy vecí, vhodnú (nielen) pre divákov, ktorí dokážu oceniť aj prízemnejší výber, než čo im do hlavy nainštalujú vševedúci zahraniční kritici alebo nejaké úžasné zámorské ohlasy. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno ty woe. SyFy umí občas slušně pobavit, ale taky slušně vybouchnout. tenhle film při rozjezdu nevypadal zase až tak strašně, ale pak se to zvrtlo v takový WTF, že dál už to snad radši nebudu ani popisovat.5% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Turistická agentura kanadské provincie Britská Kolumbie se zděsila když viděla pokles turistického ruchu. Ani kanadské borůvky už nelákají. Naopak zjistila, že turistický ruch australského státu Tasmánie díky ďablům medvědovitým prosperuje. Zadala televizní společnosti SyFy, kde mám podezření vlastní filmová společnost Asylum svůj podíl, děsivý až úděsný film o tasmánských čertech a Tasmánii. A SyFy to dokázala, ale asi jinak než chtěla. Pozitivní je, že film není tak úplně špatný a že zde hraje sympatická a půvabná Danica McKellar alias Vinnie Cooperová z Báječných let. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny svých filmů se však tentokrát SyFy snažilo hned od samotného počátku držet osvědčených postupů a drželo své choutky určitou dobu pěkně na uzdě. Divákům naservírovali pohled na pěknou krajinu a dokonce i samotná atmosféra vypadala velice slibně. Po úvodním seskoku je divákovi nabídnut nepěkný pohled na bezmocné tělo napíchnuté uprostřed jeskyně, jejíž zdi byly pomalovány starodávnými kresbami. Následné záběry na pomalu tekoucí krev a „bublání“ vyvolávalo nejrůznější představy, cože se bude následně odehrávat. Dokonce i první útoky sebou přinesli určitou dávku napětí a já si říkal, že by tentokrát nemuselo vůbec jít o špatnou podívanou. Jenže ve chvíli kdy se na scéně objevili digitální monstra, přestalo prvotní kouzlo fungovat. Postavy se sice snažily vypotit nějaký ty hlášky, dokonce došlo i na několik zajímavých gore scén, ale CGI nepříliš dobré kvality mi pomalu ale jistě brali i poslední zbytky mých iluzí. Scéna s vrtulníkem a kupící se nelogičnosti už byli jen klasickými příklady zmaru, které jsou pro SyFy produkty tak typické. Na druhou stranu bych chtěl alespoň trochu pochválit některé herecké výkony, které by se přece jenom dokázali alespoň vzdáleně přirovnat k průměru. Tasmanian Devils tak sice vyloženě nezklamali, ale měli rozhodně na víc. 40% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

hloupý nápad ale on se sakra povedl a to je co říct, kdo by čekal že se mi tohle zalíbí když já si furt vymýšlím ale tohle zato stojí. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

V Tasmánii se přemnožila kanadská borovice a s ní i vačnatci křížení s dogou a leguánem. Ti si hodlají pošmáknout na tlupě nesympatických individuí a třech strážcích KRNAPu. Naprosto tupá naháněčka mající všechno, čím se céčkové creature horory "pyšní". Za něco stojí snad jen hlavní představitelka, na kterou se alespoň hezky dívá. I když to je vzhledem k ostatnímu rádoby herectvu relativní. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Já vydržím hodně, ale tohle je na mě přeci jen trochu moc. Nemám nic proti lesním naháněčkám, sci-fi potvorám a kdoví čemu, ale zde to funguje tak, tak... Prostě dost špatně, leč nápad nebyl nejhorší. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Snad těm kecům nevěříte??!!........ Víte, co jsem nepochopil? Skáčou z hory dolů. ale vrtulník nechají na vrcholu. Jak se k němu chtějí bez pořádného vybavení zase vrátit? Tak to mi nešlo do hlavy. Logické díry, nulové napětí, špatné triky, šílená hudba a herecké obsazení je hrůza. CITÁT - Nemáte kečup?....... Přežil jsem to, ale strašně jsem trpěl. ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je mojim štýlom "odpadovať filmy". Miliónkrát videné scifi-čko je plné navyše čistých absurdít až zastavuje rozum. Tak som sa snažil hľadať aspoň pozitíva tejto počítačovej hry. Lenže táto jednohubka je maximálne trápna, bez štipky vtipu ( ktorú v podobných nevydarených "hororoch" diváci vyslovene hľadajú ). A najamatérskejšia hra režiséra môže smelo kandidovať na novodobého Eda Wooda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčka, která se jako béčka tváří a nehrají si na něco víc. „Tasmanian Devils“ je jedním z těch filmů, které prostě chtějí bavit, chtějí vám urvat váš čas a chtějí vám dát trochu akce a vzrušení. Jak se někde objeví plamenomet, je to sranda, navíc Danica McKellar je herečka, na kterou se prostě dobře kouká. Nakonec je v té roli i celkem uvěřitelná, pokud jste ochotni hrát hru, která je vám prezentována. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné už od samotného začátku....tvůrce měl evidentně bujnou fantazii :-D protože tohle jsem ještě neviděl. 0% ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Pomyšlení, že má režisér takové debility pravděpodobně české předky, bylo asi na celém filmu nejděsivější. Horší než tento amatérský pokus, by mohlo být jen natočení filmu o filmu...tzn dozvěděli bychom se, že návrh příšery vznikl tak, že se ožralý výtvarník podíval na psa své babičky přes dno napůl vypité láhve piva, nebo že herci svolili k účasti na natáčení, až když jim producent slíbil, že uvidí Danicu McKellar jen v podprdě(pokud se tak nakonec opravdu stalo, tak si dejte hvězdu navíc...já to nedokoukal). Jediné, co bylo profesionální, byl český dabing. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Rychle odsýpající survival horor, který mi nevadil vidět i napodruhé. Monstra: Grafické zpracování alá nízký budget, ale mírně děsivých scén jsme se dočkali. Herci: Průměrní, rozhodně snaživější než v jakémkoli jiném televizním horůrku. ()

Reklama

Reklama