Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Kadas97 

všechny recenze uživatele

No to bola ale chvostovina. Neviem čo som si sluboval ale nedostal som skoro nič. Týpek sa napichne na stalagnit, stalagnát alebo stalaktit alebo čo to je a ešte si dobrých pár minút žije. Tasmánske čerty sa mohli radšej točiť ako tornádo od Looney Toones a filmu by to pridalo asi dvojnásobne na kvalite. Na druhú stranu scéna s helikoptérou bola celkom fajn a aj to ako sejmuli šerifa bolo celkom dobré, takže 4 z 10. ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Na takovýhle filmy se dívám jen za účelem pobavení. Nic jinýho se od nich ani čekat nedá. Hned po pár minutách bylo poznat, že je to dělaný pro televizi. Efekty nestojí za nic, stejně tak i herecký výkony. U té "policajtky" sem jen čekal kdy si rozepne další knoflík a vyvalí ven ty svoje kozy. Nakonec skončila jen v tílku :( Ale na druhou stranu je dobrý, že tam nebyla jen jedna obří a nezničitelná příšera ale víc smrtelných. Pěkně se to počítalo kolik jich ještě zbývá zabít. Vyškrtnul bych to z "hororů", protože díky tomu, že to šlo do televize a ne na DVD je tam poměrně hodně cenzury a nejdou vidět žádný střeva, žádný roztrhaný kusy lidských těl a ani není zachrstaná celá obrazovka od krve... ale i tak to nezklamalo a svůj účel pobavit to splnilo. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Odporúčam pozrieť len v prípade, že ste potomok aborigénov a vaším totemovým zvieraťom je tasmánsky čert alebo kvôli neúspešnému výberu väčšej hotovosti z istej banky trávite za mrežami 15 rokov svojho života a jediný spôsob ako zabiť nudu je pozerať všetko čo vám príde pod ruky (ale v tomto prípade odporúčam skôr skrotiť si skupinku blch a nacvičovať blší cirkus, je to oveľa väčšia psina). ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jistá Danica McKellar jako strážkyně parku či co, má celou dobu rozepnuté horní knoflíky na košili, aby ukázala žlábek mezi kozami staženými úplým tílkem. No a vy pořád čekáte, až si tu košili sundá a pustí je na pastvu pro vaše oči. Světe div se, ona si v jednom nestřeženém okamžiku tu košili opravdu sundá a zbytek filmu ''odehraje'' jen v tom proklatě úplém tílku. Škoda jen, že ty kozy nepustí na svobodu. Bohužel 85 minut je pro tuto dějovou linii až příliš a jeden dějový zvrat ten film opravdu nezachrání. Jedna hvězda za ten dekolt a krásné lesní exteriéry. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

V kategorii těchto B-hororů jde přece jen o trochu lepší kousek. Ale je tu opět spousta hovadin, které nechápu, proč do podobných filmů rvou. Lidem to vadí, všichni na to nadávají, ale tvůrci na tom prostě staví... Hrůza. Líbilo se mi prostředí Tasmánie, i když kdo ví, kde se to točilo. Lesy super. Docela se mi líbilo i obsazení, proto je tam hvězdička navíc. Druhou snad jen za kočku D. McKellar. Opět dobrý námět, který zabil ubohý režisér a debilní scénář.... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama