Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

kakyn 

všechny recenze uživatele

Na takovýhle filmy se dívám jen za účelem pobavení. Nic jinýho se od nich ani čekat nedá. Hned po pár minutách bylo poznat, že je to dělaný pro televizi. Efekty nestojí za nic, stejně tak i herecký výkony. U té "policajtky" sem jen čekal kdy si rozepne další knoflík a vyvalí ven ty svoje kozy. Nakonec skončila jen v tílku :( Ale na druhou stranu je dobrý, že tam nebyla jen jedna obří a nezničitelná příšera ale víc smrtelných. Pěkně se to počítalo kolik jich ještě zbývá zabít. Vyškrtnul bych to z "hororů", protože díky tomu, že to šlo do televize a ne na DVD je tam poměrně hodně cenzury a nejdou vidět žádný střeva, žádný roztrhaný kusy lidských těl a ani není zachrstaná celá obrazovka od krve... ale i tak to nezklamalo a svůj účel pobavit to splnilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny svých filmů se však tentokrát SyFy snažilo hned od samotného počátku držet osvědčených postupů a drželo své choutky určitou dobu pěkně na uzdě. Divákům naservírovali pohled na pěknou krajinu a dokonce i samotná atmosféra vypadala velice slibně. Po úvodním seskoku je divákovi nabídnut nepěkný pohled na bezmocné tělo napíchnuté uprostřed jeskyně, jejíž zdi byly pomalovány starodávnými kresbami. Následné záběry na pomalu tekoucí krev a „bublání“ vyvolávalo nejrůznější představy, cože se bude následně odehrávat. Dokonce i první útoky sebou přinesli určitou dávku napětí a já si říkal, že by tentokrát nemuselo vůbec jít o špatnou podívanou. Jenže ve chvíli kdy se na scéně objevili digitální monstra, přestalo prvotní kouzlo fungovat. Postavy se sice snažily vypotit nějaký ty hlášky, dokonce došlo i na několik zajímavých gore scén, ale CGI nepříliš dobré kvality mi pomalu ale jistě brali i poslední zbytky mých iluzí. Scéna s vrtulníkem a kupící se nelogičnosti už byli jen klasickými příklady zmaru, které jsou pro SyFy produkty tak typické. Na druhou stranu bych chtěl alespoň trochu pochválit některé herecké výkony, které by se přece jenom dokázali alespoň vzdáleně přirovnat k průměru. Tasmanian Devils tak sice vyloženě nezklamali, ale měli rozhodně na víc. 40% ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Odporúčam pozrieť len v prípade, že ste potomok aborigénov a vaším totemovým zvieraťom je tasmánsky čert alebo kvôli neúspešnému výberu väčšej hotovosti z istej banky trávite za mrežami 15 rokov svojho života a jediný spôsob ako zabiť nudu je pozerať všetko čo vám príde pod ruky (ale v tomto prípade odporúčam skôr skrotiť si skupinku blch a nacvičovať blší cirkus, je to oveľa väčšia psina). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý SyFy kúsok o vraždiacich zvieratkách ukrývajúcich sa v Tasmánskych lesoch. Tie si tu vyhliadnu skupinku turistov, ktorá budú musieť následne zabojovať o svoje životy. Ide o zábavnú vec, ktorá je pekne natočená, má atmosféru, napätie, grády, sympatických hercov a miestami až Wrong Turn-ovské momenty, čo potešilo taktiež. Škoda iba tej pričastej digitalizácie, kde by bol možno lepší prístup menej je viac. Ale aj tak sa jedná o jednu z najlepších SyFy vecí, vhodnú (nielen) pre divákov, ktorí dokážu oceniť aj prízemnejší výber, než čo im do hlavy nainštalujú vševedúci zahraniční kritici alebo nejaké úžasné zámorské ohlasy. ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Pomyšlení, že má režisér takové debility pravděpodobně české předky, bylo asi na celém filmu nejděsivější. Horší než tento amatérský pokus, by mohlo být jen natočení filmu o filmu...tzn dozvěděli bychom se, že návrh příšery vznikl tak, že se ožralý výtvarník podíval na psa své babičky přes dno napůl vypité láhve piva, nebo že herci svolili k účasti na natáčení, až když jim producent slíbil, že uvidí Danicu McKellar jen v podprdě(pokud se tak nakonec opravdu stalo, tak si dejte hvězdu navíc...já to nedokoukal). Jediné, co bylo profesionální, byl český dabing. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)
  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama