Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja mám lesné naháňačky v obľube, a tento film mi prekvapivo sadol ešte viac, ako som čakal. Skupinka ľudí bojuje o prežitie, pretože ich prenasledujú tazmánske monštrá, takže celú dobu sa niečo deje, je to akčné, krvavé, celkom slušne nakrútené, rýchlo to ubieha a postavy ma neotravovali. Tie digitálne príšerky s výzorom ako zmutovaní červenookí vlci bez srsti síce nevyzerali nijako extra pútavo, ale je to nízkorozpočtový TV film, takže sa to aj dalo čakať (aspoň ma však teší, že nepôsobili komicky). Samozrejme to nedosahuje kvality... povedzme trochu podobného "The Barrens" a moja vyslovene subjektívna 4-ka bude s najväčšou pravdepodobnosťou jediná (hehe, ako väčšinou), no súvisí to proste s tým, že som doteraz lepší horor od Syfy nevidel, takže v rámci tohto štúdia je to pre mňa taký malý prelom (kto nesúhlasí, nech mi teda pošle pár tipov, v tomto prípade by som ich privítal). Rozhodne však na to nechcem nikoho nalákať! :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Snad těm kecům nevěříte??!!........ Víte, co jsem nepochopil? Skáčou z hory dolů. ale vrtulník nechají na vrcholu. Jak se k němu chtějí bez pořádného vybavení zase vrátit? Tak to mi nešlo do hlavy. Logické díry, nulové napětí, špatné triky, šílená hudba a herecké obsazení je hrůza. CITÁT - Nemáte kečup?....... Přežil jsem to, ale strašně jsem trpěl. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

V Tasmánii se přemnožila kanadská borovice a s ní i vačnatci křížení s dogou a leguánem. Ti si hodlají pošmáknout na tlupě nesympatických individuí a třech strážcích KRNAPu. Naprosto tupá naháněčka mající všechno, čím se céčkové creature horory "pyšní". Za něco stojí snad jen hlavní představitelka, na kterou se alespoň hezky dívá. I když to je vzhledem k ostatnímu rádoby herectvu relativní. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

V kategorii těchto B-hororů jde přece jen o trochu lepší kousek. Ale je tu opět spousta hovadin, které nechápu, proč do podobných filmů rvou. Lidem to vadí, všichni na to nadávají, ale tvůrci na tom prostě staví... Hrůza. Líbilo se mi prostředí Tasmánie, i když kdo ví, kde se to točilo. Lesy super. Docela se mi líbilo i obsazení, proto je tam hvězdička navíc. Druhou snad jen za kočku D. McKellar. Opět dobrý námět, který zabil ubohý režisér a debilní scénář.... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Odporúčam pozrieť len v prípade, že ste potomok aborigénov a vaším totemovým zvieraťom je tasmánsky čert alebo kvôli neúspešnému výberu väčšej hotovosti z istej banky trávite za mrežami 15 rokov svojho života a jediný spôsob ako zabiť nudu je pozerať všetko čo vám príde pod ruky (ale v tomto prípade odporúčam skôr skrotiť si skupinku blch a nacvičovať blší cirkus, je to oveľa väčšia psina). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)
  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)
  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama