Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo si odnese křišťálové sošky Českých lvů za rok 2010?  Z jednadvaceti loňských filmů se aspoň jedné nominace dočkalo deset snímků. K favoritům patří se třinácti respektive jedenácti nominacemi filmy Pouta a Občanský průkaz, které se vracejí do temných let normalizace. Ve hře ale zůstávají i divácké hity typu Žen v pokušení a Kajínka. Moderátorem večera je čtyřnásobný držitel výroční filmové ceny, herec, zpěvák a muzikant Jan Budař. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Jastřabík 

všechny recenze uživatele

Pěkňoučká manifestace ztracenosti a křečovitosti .. a zrovna tenhle rok by si ty naše filmy zasloužily hodnotnější ceremoniál. Kapky Visine?! ()

jirka.maso 

všechny recenze uživatele

Vachler to zase zvachlir... Z cen jsem nadšen (Pouta), ovšem z večera nikoliv, za poslední roky byl jeden z nejslabších. Největším mínusem bylo, že na to byl snažící se Jan Budař sám, The Pastels k němu a ke Lvům nezapadli vůbec. Ten náhrobní kámen s renaultem, co vás odveze do Cannes, by si už mohli tvůrci také odpustit. Vypadalo to, že se bude opakovat stejná ostuda se standing ovations, jako loni s panem Chudíkem, naštěstí to obecenstvo zvládlo. Druhá půlka byla o dost lepší, Liška a vtip s 3D brýlemi se povedli. :) ()

Loranna 

všechny recenze uživatele

Velice umně a hlavně důstojně odmoderováno (a odtančeno), což je po naprosto tragických přenosech z minulých let opravdu příjemným překvapením. Honza Budař dal letošním Lvům styl, a bez nadsázky vyzvedl přímý přenos z hlubin trapnosti... Nezbývá než doufat, že to příští rok zase někdo neposere. ()

SankaKofik 

všechny recenze uživatele

Zmizely nastrojené hostesky, nahradili je tanečníci a stálo to za to. Večer nenudil, Budař pobavil, zatančil a nezklamal. Navíc jsem se přistihl, že jsem se vlastně celý přenos podvědomě usmíval a to se jen tak nestává. Hned po Andělech druhý nejlepší letošní přímý přenos který potěšil ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Jan Budař zase, pohříchu po dlouhých letech, zvedl prapor humoru vysoko. Na tohle předávání cen Českých lvů se dalo nejen koukat, ale taky se pobavit. Vtipnost sice nedosáhla vrcholných příček, jako při jeho loňském moderování nominačního večera, ale přesto byl zase neotřele originální. ()

hawkey_CZE 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem u přímého přenosu vyhlašování českých výročních cen dobře bavil. Pořad svižně ubíhal, moderátor vcelku neokoukaný a docela vtipný. Jenom ten vtip s Ježíšem mně přišel docela za hranou, ačkoliv nejsem věřící, myslím, že spoustu lidí mohl urazit. Ale popravdě, zasmál jsem se mu taky. ()

Reklama

Reklama