Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odporný producent nízkorozpočtových filmov Charlie LaRue sa chystá splniť si svoj celoživotný sen – nakrútiť film plný tých najodpornejších a najšpinavších vtipov, aké kedy vznikli. Charlie a jeho tvorivý tím s radosťou tvoria scenár a hľadajú vhodných protagonistov, skutočne sa im darí do filmu presadzovať jeden sprostý vtip za druhým. Charlie vie, že iba jeden človek môže získať pomyselnú korunu za najodpornejší vtip a je rozhodnutý, že nekorunovaným kráľom sprostoty sa stane práve on... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval, protože v seriálu "OZ" byl Christopher Meloni skvělý. Film DIRTY MOVIE je ale nudná slátanina plná sraček. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Přirovnal bych to k českému Kameňáku. Plno vtipů či pokusů o vtip nebylo vůbec vtipných. U některých jsem se zasmál, ať už díky jejich pitomosti, nebo že byly dokonce vtipné (málo) ... ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ= 6.2.2012 - Ukážkový príklad toho kam dospela dnešná "kultúra". (7.2.2012) ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Odpad .. ale .. když ono tam je /ona tam je/ .. Něco přes dvanáct minut naprosto geniálních a nezapomenutelných /ze života/ scének, k tomu nádherný čistý ostrý obraz + bonus v přítomnosti velmi sympatické Stephanie Gatschet, která byla v roli manželky naprosto dokonalá /čti k nakousnutí - nebo také na zabití - to záleží na momentální náladě, rodinném stavu, pohlaví a vlastně i orientaci/ ... ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná nesledovatelná sračka typu Kameňák, ale ještě mnohem horší. Plné úchyláků, trpaslíků a debilních vtipů o všem možném. Hlavně se jednalo o vtipy s sexuálním podtextem. Některé z nich jsem slyšel už jako desetiletý. Asi takovou má ten film úroveň. Několik obtloustlých nahotin mezi vtipy to určitě nezachrání. FUJTAJBL NA DRUHOU. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Film o ničom, je to ako na začiatku spomenú: jeden vtip za vtipom prelínaný nejakými scénami. Paár ich bolo dobrých. Inač to nestojí ani za starú belu. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Áno! Tento film je kravina. 😀 Troškove kameňáky presne o hviezdu lepšie. Hviezda za to, že snáď 2 či 3 vtipy aj pobavili. 👎 ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Jeden oplzlý vtip za druhým. Má to zřejmě být parodie a tudíž vtipné, ale koukat se na to nedá. Souhlasím se závěrečnou větou: Tento film je kravina. ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Je to tak blbý až se člověk i občas zasměje. Taková obdoba Troškových hrůzných kameňáků, jen malinko méně trapná. ()

laco176 

všechny recenze uživatele

Mnoooooo keby to šlo v piatok večer a nie vo štvrtok, mal by som v sebe nejake to pivo a borovičku, určite by sa mi to páčilo oveľa viac. Takto to bolo viac trapné ako veselé. ()

Reklama

Reklama