Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

paascha 

všechny recenze uživatele

Plešoun jako plešoun, vraveli si bratia vo slovenskej televízii, a možno aj tento Žídok bude lacnejší, ako ten kokot čehúnsky, henten oný Polerajch, alebo ako sa volá, do frasa! A angažovali si jiného čehúna, aby jim tam u nich, na krásnom zelenom Slovensku čistil díže a vymetal pekáče a tu a tam i něco uvařil. Jenže ono je to přeci jen o něčem jiném. Říct 100x za minutu piča umí říct i podprůměrný ostravak, 100x za minutu vole i podprůměrný pražák a uklohnit špagety karbonára i podprůměrný kretén. Ale charisma, šmrnc a rozhled v národních blafech, to už bude asi jiná. Pohreich vaří českou kuchyni v Čechách, Žídek z té slovenské zná tak akorát halušky s bryndzou a možná živáňskou. A to je chyba ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Slováci svého Pohlreicha nenašli, přestože si kuchaře půjčili z Čech. Žídek je vystupováním taťka od vedle, bez charismatu a úderného jednání, zato s roztomilou křečí, když se snaží přitvrdit či uklidnit vystresované kuchařinky. Ve výsledku pohodová restaurační show, která proti české verzi nepřináší jedinou pamětihodnější chvíli. A bžunda to taky zrovna není. ()

Reklama

Yelush 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšia verzia ako s blbom -doprdele ty vole- Polreichom. Jarda je sympatickejší, kultivovanejší, ale samozrejme vie aj zatlačiť na pílu a poriadne "zjazdiť" ak je to nutné a hlavne to nerobí nasilu a za každú cenu ako jeho český kolega, len aby robil show. Oproti českej verzii sú Jardove rady komplexnejšie, vie nastaviť smerovanie reštaurácie, poradiť jedlá aj jedálny lístok, venuje sa aj obsluhe či vínam a oveľa viacej ako Polreich varí, takže môžeme vidieť majstra pri práci, čo určite pomáha divákom aj samotným kuchárom. Naproti tomu magor sa zvyčajne len oprie o pult a gúľa očami. Veľká škoda, že sa program skončil, pretože "nebíčko v papuľke" čo je nový program Jardu na STV, už podľa môjho názoru nedosahuje kvalít Áno, šéfe!, aj keď samozrejme netvrdím, že koncept na STV je zlý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Porovnání s miláčkem národa Zdeňkem Pohlreichem se Jaro Žídek nevyhne i kdyby se rozkrájel tím nejostřejším nožem co má ve své kuchyni. A ač si oba jmenovaní po stránce kuchařské nejsou nic dlužni, Pohlreichovo televizní charisma se „slovenskému“ šéfovy bohužel nedostává a ani geniální hlášky tipu „buchty s mákem šťouraný ptákem“ z jeho úst nezasahují terč na těch správných místech. Přesto držím panu Žídkovy všechny palce, kterých se mi dostává, protože i přes fakt, že zatím vše co stačil předvést, vyznívá jako nepovedené kopie šéfa Zdeňka, působí jako velký sympaťák. ()

trx2010 

všechny recenze uživatele

Pan Žídek na to jde jinak a já to oceňuji. Vulgarismy p. Pohlreicha nejdřív pobavili, ale postupem času nudí. Slovenská verze je více o vaření a méně o osobní prezentaci a show. Těm co nadávají, že to od nás Slováci okopírovali a zdaleka nemají na náš originál vzkazuji, že Ano šéfe není originálním pořadem ale formátem převzatým. Venku to fungovalo dávno předtím než jsme o Ano šéfe slyšeli. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama