Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

heyda 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci Žídek vo svojej verzii Áno, šéfe! vystupuje menej konfliktne, ako Pohlreich, paradoxne som presvedčený o tom, že v civile je to oveľa väčší nervák, než Pohlreich. Fakt. V samotnej relácii je ale každopádne Žídek dosť umiernený a robí mu problém pred kamerou vystupovať "rázne" a ak je k tomu občas "donútený" produkciou (alebo kým...), pôsobí dokonca až rozpačitým dojmom, čo je dosť hrozné. Inak ale fajn, kto má tento typ programov rád, príde si vcelku na svoje. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Slováci svého Pohlreicha nenašli, přestože si kuchaře půjčili z Čech. Žídek je vystupováním taťka od vedle, bez charismatu a úderného jednání, zato s roztomilou křečí, když se snaží přitvrdit či uklidnit vystresované kuchařinky. Ve výsledku pohodová restaurační show, která proti české verzi nepřináší jedinou pamětihodnější chvíli. A bžunda to taky zrovna není. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Plešoun jako plešoun, vraveli si bratia vo slovenskej televízii, a možno aj tento Žídok bude lacnejší, ako ten kokot čehúnsky, henten oný Polerajch, alebo ako sa volá, do frasa! A angažovali si jiného čehúna, aby jim tam u nich, na krásnom zelenom Slovensku čistil díže a vymetal pekáče a tu a tam i něco uvařil. Jenže ono je to přeci jen o něčem jiném. Říct 100x za minutu piča umí říct i podprůměrný ostravak, 100x za minutu vole i podprůměrný pražák a uklohnit špagety karbonára i podprůměrný kretén. Ale charisma, šmrnc a rozhled v národních blafech, to už bude asi jiná. Pohreich vaří českou kuchyni v Čechách, Žídek z té slovenské zná tak akorát halušky s bryndzou a možná živáňskou. A to je chyba ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Bože sme to my ale trápny národ sa stále opičíme po dementných Američanoch a s ničím originálnym prísť naše televízie nevedia. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV pořad. Co na to říct. Některé díly jsou koukatelné. Vybavuje se mi hlavně díl ze školní jídelny. Nicméně sledovat slovenskou verzi Pohlereichovi české verze, bylo zvláště v roli mistra amolety Jaroslava Žídka, místy velice bizarní, zvláště, když se snažil (jakožto Čech) komolit slovenštinu, aby zapadal mezi místní hospodskou chásku. | Průměr: 40% | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento „Šéf“ byl o chlup slabší než Zdeněk Pohlreich, ale i tak měl velmi slušnou úroveň. Zatímco u nás se nešlo pro drsná slova daleko, taky to řešil spíše přátelskou radou a poučením. Nicméně i Žídek se dokázal pěkně nasrat. Každopádně slovenská verze si pořád udržela průměrnou úroveň. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dobré. Pozerateľné. Len je tu jeden problém. Je to pre mňa už tretia verzia toho istého. Originál skvelý. Česká verzia rozhodne zaujímavá. No a táto tretia varianta je tak nejako za 3*. Na viac hviezd by som musel byť oveľa väčším vlastencom. ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

"áno" šéfe, je lepšie ako "ano" šéfe, kvôli jednej skutočnosti a to, že sa tu neobjavuje Zdeněk, ale naopak Jarek, ktorý nerobí všetko pre show a zatiaľ sa snaží byť kritický, iba tam kde to je naozaj potrebné ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči, že tu nejde o nejakú lacnú šou, ale ide tu skôr o rady a pozdvihnutie prevádzok do ziskovosti, do kvality a dobrého fungovania. Jaroslav Žídek je veľký odborník a skvelý kuchár, ktorý naozaj vedel nájsť problém a vedel to dať najavo. Tu sa jednoducho berie ohľad na celkový stav prevádzok. Zlepšuje sa rôznymi nápadmi, tematikami. V priebehu krátkej doby sa snaží o čo najväčšiu pomoc od kuchyne po obsluhu, na Michelinove hviezdy to síce nikdy nebolo, ale pomoc bola vidieť. Veľmi som si obľúbil tento program, ktorý sa tak ako česká verzia podobá, teda je skôr totožný s americkými predlohami, ale tu je to vedené ozaj normálne a ozaj s manažérskymi schopnosťami k nejakým reálnym výsledkom a poučeniam. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Bez Pohlreicha to jednoduše není ono.. Je to prostě nuda, zívačka.. Na druhou stranu mě ale vždy potěší pohled na dobré jídlo, kterého je tu samozřejmě spousta :) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Bez Pohlreichových hlášek (a teď nemyslím vulgarismy) tento pořad nefunguje. Jarda Žídek je sympaťák, ale zároveň je až moc hodný a nevyzařuje z něj takový respekt. Koukatelné, leč suché. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem prečo no po vzhliadnutí som mala potrebu porovnávať s českým náprotivkom.Asi preto,že sa tu jedná o absolútne nepodarenú napodobeninu Ano šéfe! zo Zdeňkom Pohlreichom..U Žideka my chýba tá arogancia a drzosť,ktorú nejde naučiť,s tou sa človek rodí. Na rozdiel od Zdeňka,ktorý týmito atribútmi viac ako ovplýva a patrične vnáša do svojej show Ano šéfe! v Česku.Takýto auschus s radosťou preskočím. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Tohle mě už prostě neohromí. Ale stejně nejvtipnější je, že na slovensku mají našeho českého kuchaře ;-) ()

Reklama

Reklama