Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když z ulic Los Angeles začnou mizet krásné mladé dívky, statečný Callan zvaný Cross a jeho tým expertů na zbraně přeřazuje na nejvyšší stupeň pohotovosti, aby záhadu odhalil. Callan, který je díky svému starému keltskému kříži obdařen neskutečnou silou, se musí utkat s nesmrtelným Vikingem a zastavit ho dřív, než zahubí celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

sarfian 

všechny recenze uživatele

Prvú polhodinu filmu strávime len predstavovaním postáv. Druhá polhodka tu je celkom zbytočná, ale keby tu nebola tak stopáž by stačila tak na jeden diel seriálu. Až posledných 40 minút sa niečo začína diať, ale zachvílu je tu koniec. A ja sa pýtam o čom to akože bolo. Len velmi máličko sa tam niečo zaujímavé dialo, mizerné herecké výkony, otrasná kamera a priblblý scenár, ešte že tam bolo trošku akcie. Dávam 1/5. Na tento film som vlastne zabudol už po dopísaní tohto komentára. VIDENÉ 1x a nikdy viac... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Callan (Brian Austin Green) je již od dětství předurčen k tomu, stát se hrdinou. Od svého otce zdědí tajemný kříž, který mu dává nadpřirozenou sílu a odolnost. Díky tomu se Callanovi podařilo vybudovat tajemné bratrstvo, které vyráží do ulic bránit čest a spravedlnost. Nyní budou mít ale těžkou práci - do ulic L.A. se vrátilo zlo nejhrubšího ražení, a navíc Callan přichází o svůj kříž. Nyní bude muset on i jeho přátelé nasadit všechnu sílu, aby zabránili zničení celého světa... Přiznávám, stejně jako spousta dalších se dala zmást hereckým obsazením (Danny Trejo, Michael Clarke Duncan, Tom Sizemore, Vinnie Jones), a stejně jako spousta dalších jsem byl tímto filmem těžce zklamán (herecké obsazení zůstalo úplně nevyužito - například takovej Danny Trejo se ve filmu opravdu jen mihne). Čeho jsme si ale užili naplno bylo nesmyslných dialogů (padesát různých variací vtipů na "větší" koule Jaka Buseyho a jeho výbušných bomb), ještě hloupějších (více či méně akčních ?) scén a vážně se tvářícího Briana Austina Greena. Původně jsem chtěl dát taky odpad, ale přece jen jsem se docela bavil (byť hloupostí tohoto filmu)... ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Fuuuu. Silná káva. Som extrémne tolerantný k filmom. Viem, že niekto nemá rozpočet na dobré filmy, niekto talent, niekto ponúka efekty, niekto napätie niekto humor. Väčšino majú filmy zmysel existencie aj keď sú sebevväčšie blbosti. Ale u tohoto pochybujem. 1 hviezdu dávam len za to, že tu hrajú obľúbené ksichty Vinie Jones, M.C. Duncan a Trejo (aj keď iba sekundu aby mohol byť v titulkoch). Film je asi najvčšia sračka akú som videl za dlhé dlhočizné roky. Je to vlastne paródia na tvorbu filmu. Ako keby tvorcovia chceli vytvriť dokonalý príklad ak sa nemá robiť film. Fakt niekedy je to až geniálne sračkoidné. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle je extramateriál! V historii kinematografie bychom nalezli asi jen málo snímku, které mají stupidnější příběh. Jako nesmrtelný Viking, no proč ne. Pokrevní potomci pradávných bohů, no dejme tomu. Ovšem způsob, jakým je celá tahle opravdu vkusná podívaná natočena, v každém záběru odhaluje absolutní bezradnost filmového štábu – a nedostatek peněz s tím nemá co dělat. Pokud na to však pohlédneme odlehčenýma očima, nalezneme tam řadu alespoň v náznaku vtipných parodií, které však povážlivě balancují nad propastí trapnosti. A pak ty herecké party. Velmi se divím, že hlavní roli v tomto kýči přijal Brian Austin Green, který mě jinak mile překvapil třeba v Sarah Connor Chronicles, kterýžto seriál vytáhl ze dna žumpy. Tady se sice taky snaží, ale hluboko zakořeněnou demenci scénáristů vyléčit nedokázal. A tak asi jedinou slušnou roli vyfasoval charismatický Vinnie Jones, který svého Vikinga obohacuje o úžasný anglický akcent. :-) Na konci filmu několikrát zopakuje „Pathetic!“ a je na divákovi, aby určil, jestli tahle replika byla ve scénáři, či zda tímto způsobem Jones scénář pouze glosuje. :-) ()

PRASÁK 

všechny recenze uživatele

Na obalu tohodle DVD se píše: „Nepředstavitelnému zlu stojí v cestě nezastavitelný hrdina.“ Ano, je to ryze „béčkovej“ film, kterej si užijete zejména v případě, že vám společnost dělá ňákej ten fík!! Je to prostě jen a jen úlet, u kterýho nemusíte nijak přemejšlet a nechat se unášet tím dost absurdním dějem. Snímek režíroval americkej režisér, producent, herec a scénárista Patrick Durham, kterýho jste mohli zahlídnout jako herce ve filmech jako: Farma smrti, Zuby nehty, Cabin Fever 2, Penthouse nebo The Killing Jar. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se již o pátý film, na kterém společně spolupracovali Patrick Durham a Jonathan Sachar. (slatkac)

Reklama

Reklama