Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když z ulic Los Angeles začnou mizet krásné mladé dívky, statečný Callan zvaný Cross a jeho tým expertů na zbraně přeřazuje na nejvyšší stupeň pohotovosti, aby záhadu odhalil. Callan, který je díky svému starému keltskému kříži obdařen neskutečnou silou, se musí utkat s nesmrtelným Vikingem a zastavit ho dřív, než zahubí celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zas taková slátanina to není a nebýt pár slabších momentů, určitě by větší hodnocení neuškodilo. Poměrně dost známých herců se upsalo pro tento nevyužitý komiks. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem kam smerovali tvorcovia a koho chceli týmto komixovým nepodarkom osloviť (zrejme si dali niekoľko liniek koksu naviac, alebo podcenili kvalitu marihuany), ale pre mňa to bol pád do hlbokej a suchej studne. Ani známi herci ako Michael Clarke Duncan, Vinnie Jones nezachránili spúšť na čele, ktorej stál B.Austin Green známy z Beverly Hills 90210. Táto skupina mladých jednotlivcov mi pripadala ako partia z rozprávky Scooby Doo, ktorý pátrajú po zločincoch s tým rozdielom, že tí v rozprávke boli podstatne lepší ako títo fantasy hrdinovia. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Trejo, Sizemore, Jones, Duncan..a přitom táková nudná bída s otřesnou kamerou a skoro žádnou akcí. Nenašel jsem vtom snad ani vteřinu záběru, kterej by mě něčim bavil. Nemuže být přece tak těžký vymyslet něco, co bude lidi bavit nebo snad jo? Poslední dobou se mi zdají všechny tyhle plečky hlavně s Jonesem a Trejem uplně na stejný brdo a přitom uplně o ničem. Neupoutá nic, scénář prázdnej, tudíž i postavy, tudíž i herci, tudíž koho to pak má aspoň trochu bavit? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Budete-li se na Cross dívat jako na vážně míněný film, budete dost možná rozladění, otrávení, naštvaní, zhnusení, prostě budete si říkat "které hovado blbé neumětelské zfetované takovouhle hovadinu blbou neumětelskou zfetovanou zplodilo" a budete trpět depresí z toho, že jste zbůhdarma promrhali sto minut vašeho jepičího živůtku. Ovšem rozhodnete-li se ho s nadsázkou a perverzí pojmout, ne, UCHOPIT (tenhle výraz vypadá děsně intelektuálsky, co?) jako takový vážně nevážný popkulturní úlet, jako nenáročnou (a nechtěnou) zábavu třeba ve stylu roztomile megablbého mládežnického seriálu Čarodějky, možná se u něj dobře pobavíte a na konci si tak jako já řeknete: "Dyk to vlastně nakonec nebylo zase tak hrozný, určitě lepší než nějakej Špílberg nebo Svěrák... A zcela určitě lepší než komercí, kalkulem a sterilní nudou páchnoucí Avengers." Takže resultát - ano, je to blbé, je to extrémně blbé, je to tak blbé, že celý štáb včetně herců snad musel svištět na nějakých drogách. Ale právě proto je to zároveň i zábavné a zajímavé. T: Trejo se mihne na tři sekundy a Rachel Miner, kvůli které jsem si tenhle film pustil, v něm nehraje vůbec. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Moc moc jsem chtěl dát alespoň pár procent za Vinnieho, ale ne - nešlo to. A to jsem si řikal, že při tý herecký sestavě to nemůže bejt takovej propadák. Ale když se objevil na scéně světýlkující beverlyhillsák, začal jsem tušit průser, kterej se pak přetavil v hrozivou skutečnost. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Komiksový začátek vypadá zajímavě. Úvodní titulky jsou lehce nadprůměrné. Hudba zatím dobrá. To vše dává filmu nějakou tu naději. Ale pak to začne, stupidní dialogy, herci naprosto příšerně hrajou-nehrajou a vše se zvrtne v telenovelu ubohého vzhledu. Je to sračka, škoda času. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně z tohoto snímku byla nadšená, mě to přišlo jako naprosto zbytečná akční béčková hovadina a na konci jsem usnul :-) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Rozhodně né tak špatné jak tomu nasvěčuje hodnocení. Někoho může odlákat levnější technická stránka, někdy až nevkusně natočené akční scény, někoho může třeba odlákat logika která tu hraje vedlejší roli, ale jedno vím jistě, je to tak nesmyslné až mě to nák chytlo :) Dany Trejo který je tu uveden v hlavní roli, má asi jednu z nejmenších jaké kdy měl cca 4 vteřiny. Duncan je zde záporák, ale bohužel zůstal nevyužitý, Sizomore to schytal asi nejvíc, jeho postava je naprosto zbytečná a zbytečně natahuje stopáž, možná že ve druhém díle (pokud náký bude) bude hrát asi hlavnější postavu. Jones který opět hraje padoucha a touží po smrtelnosti si roli užívá jako každou kterou kdy měl. Když se tak dívám Zabka je na tom taky dost bídně, když si vzpomenu co všechno umí tak je tu další nevyužitý, ovšem velikým překvapením je zde Jake Busey, na jeho výstupy jsem se těšil jako malí a narážky na to kdo má větší koule mě vcelku pobavily. Takový mix Lovci pokladů a plno dalšího. 45% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý!Jestli byl začátek se zatnutejma zubama sledovatelnej,tak konec už děs,běs.A z čeho jste vyždímali ty tři hvězdy,to fakt nevim.A největší šok pro mě byl B.A.Green,já myslel,že už nehraje,a prodává benzín na pumpě.Tak to je šok,hlavně pro diváka.Prkno,ale tady nejen on.20%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Fuuuu. Silná káva. Som extrémne tolerantný k filmom. Viem, že niekto nemá rozpočet na dobré filmy, niekto talent, niekto ponúka efekty, niekto napätie niekto humor. Väčšino majú filmy zmysel existencie aj keď sú sebevväčšie blbosti. Ale u tohoto pochybujem. 1 hviezdu dávam len za to, že tu hrajú obľúbené ksichty Vinie Jones, M.C. Duncan a Trejo (aj keď iba sekundu aby mohol byť v titulkoch). Film je asi najvčšia sračka akú som videl za dlhé dlhočizné roky. Je to vlastne paródia na tvorbu filmu. Ako keby tvorcovia chceli vytvriť dokonalý príklad ak sa nemá robiť film. Fakt niekedy je to až geniálne sračkoidné. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Callan (Brian Austin Green) je již od dětství předurčen k tomu, stát se hrdinou. Od svého otce zdědí tajemný kříž, který mu dává nadpřirozenou sílu a odolnost. Díky tomu se Callanovi podařilo vybudovat tajemné bratrstvo, které vyráží do ulic bránit čest a spravedlnost. Nyní budou mít ale těžkou práci - do ulic L.A. se vrátilo zlo nejhrubšího ražení, a navíc Callan přichází o svůj kříž. Nyní bude muset on i jeho přátelé nasadit všechnu sílu, aby zabránili zničení celého světa... Přiznávám, stejně jako spousta dalších se dala zmást hereckým obsazením (Danny Trejo, Michael Clarke Duncan, Tom Sizemore, Vinnie Jones), a stejně jako spousta dalších jsem byl tímto filmem těžce zklamán (herecké obsazení zůstalo úplně nevyužito - například takovej Danny Trejo se ve filmu opravdu jen mihne). Čeho jsme si ale užili naplno bylo nesmyslných dialogů (padesát různých variací vtipů na "větší" koule Jaka Buseyho a jeho výbušných bomb), ještě hloupějších (více či méně akčních ?) scén a vážně se tvářícího Briana Austina Greena. Původně jsem chtěl dát taky odpad, ale přece jen jsem se docela bavil (byť hloupostí tohoto filmu)... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Strašně nedotažený film. Akce se střílečkami jsou v pohodě, ale dějově je to nudné. Vůbec mě to nezvedlo ze židle, ani o píď a to je známka nekvality. 35% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle je extramateriál! V historii kinematografie bychom nalezli asi jen málo snímku, které mají stupidnější příběh. Jako nesmrtelný Viking, no proč ne. Pokrevní potomci pradávných bohů, no dejme tomu. Ovšem způsob, jakým je celá tahle opravdu vkusná podívaná natočena, v každém záběru odhaluje absolutní bezradnost filmového štábu – a nedostatek peněz s tím nemá co dělat. Pokud na to však pohlédneme odlehčenýma očima, nalezneme tam řadu alespoň v náznaku vtipných parodií, které však povážlivě balancují nad propastí trapnosti. A pak ty herecké party. Velmi se divím, že hlavní roli v tomto kýči přijal Brian Austin Green, který mě jinak mile překvapil třeba v Sarah Connor Chronicles, kterýžto seriál vytáhl ze dna žumpy. Tady se sice taky snaží, ale hluboko zakořeněnou demenci scénáristů vyléčit nedokázal. A tak asi jedinou slušnou roli vyfasoval charismatický Vinnie Jones, který svého Vikinga obohacuje o úžasný anglický akcent. :-) Na konci filmu několikrát zopakuje „Pathetic!“ a je na divákovi, aby určil, jestli tahle replika byla ve scénáři, či zda tímto způsobem Jones scénář pouze glosuje. :-) ()

Reklama

Reklama