Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o osmi klasických netvorech. Ti se rozhodli uskutečnit bitvy ve wrestlingu, na život a na smrt. Místem, kde budou souboje probíhat, má být starý a prokletý hřbitov. (LIVINGDEAD)

Recenze (23)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela dobré jsou masky, kdy monstra vypadají dobře, hlavně Frankenstein je výborný. Jinak ale film ničím nezaujme. Premisa je dobrá, ale ty souboje by mohly být lepší, akčnější, rychlejší, zajímavější. Myslím, že by nebyl takový problém najmout pár lepších zápasníků, dát jim pořádné masky a pak je nechat zápasit, jak jsou zvyklí. Wrestling vypadá v televizi dobře, tak proč se mu vyhýbat ve filmu, který měl být o wrestlingu? Je škoda, jak suše a neuměle „Monster Brawl“ dopadl, protože tenhle snímek má pořádný potenciál. Chtělo by to jen víc peněz a trochu víc odvahy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Heh, normálne som si pri tom spomenul na Súboj cti s Van Dammem, akurát že namiesto najlepších bojovníkov sveta tu máme hororové monštrá a namiesto prostredia ostrova je tu cintorín, a v ňom ring, kde sa stretne bosorka "Witch Bitch" s kyklopom, múmia s upírkou, monštrum s bažín s vlkolakom, či zombík s Frankensteinom. Toto ani nemôžem odporučiť hororovým fanúšikom, skôr fanúšikom wrestlingu, film nemá ani žiadny poriadny dej, skôr ide o veľkú komediálnu šou s prehliadkou bojových umení. Masky a gore fajn, ináč je to neskutočná hovadina, kde na také debilné nápady vôbec chodia? ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] Kyklop vs. Witch Bitch (čarodějnice), Mummy vs. Lady Vampire, Vlkodlak vs. Jožin z Bažin, Zombík vs. Frankenstein na život a na smrt ve Wrestlingu. Úžasné. Naprosto skvělý nápad, který se přesně hodí na náš filmový festival nejlepších sra*ek. Větší sranda byla, když jsem tuhle pecku stáhla a zjistila, že titulky očividně překládal google překladač. Takže když Lady Vampire má svou motivační řeč ve stylu, že chce zemřít legendární smrtí, ale nikdo ji tuto smrt nemůže dopřát a čtete k tomu titulky: "Miluji zelí, ale nesnáším bramborový salát s cibulí", tak se do toho filmu musíte zamilovat. Škoda, jen toho konce. Ale ono to prý ve wrestlingu takto většinou dopadá, takže jim toto "nedotažení" odpustím, ale 5 hvězd dát nemůžu. Každopádně je to asi jeden z mála filmů (společně s Kašpárkem zabijákem) z bečkového festiválku, který si klidně ráda pustím ještě jednou :D ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který není dotažený do konce. Souboje monster mohla být skvělá podívaná, kdyby se lépe zpracovali. O příběh v téhle situace nejde, kdybych chtěl originální příběh, tak bych chtěl opravdu moc. Zápletka mohla být lepší, pár scén stravitelných a párkrát jsem se i pousmál. Lehce podprůměrná hororová komedie, ale to jsem čekal... 4/10 = 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Wrestlingovej fight na život a na smrt mezi 8 monstry - to mohla být celkem prdel. Ale opak je pravdou. Těchto 8 netradičních bojovníků je rozděleno do dvou kategorií. Do kategorie nemrtvých patřili -mumie, vampírka, zombík a Frankenstein (respektive jeho monstrum). Do kategorie nestvůr patřili - kyklop, čarodějnice, která si nechá říkat Witch Bitch, Jožin z bažin a vlkodlak. Vše se odehrává na hřbitově. Film je totálně bez příběhu. Jde čistě o bitky mezi monstry. Prokládat by to měl humor, ale popravdě mi to moc vtipný nepřišlo. Masky samotnejch monster taky za moc nestojí, ale předpokládám, že rozpočet na tenhle film asi velkej nebyl, takže se to dá zkousnout. Fighty bych čekal taky lepší, ale to bych chtěl asi moc. Co se mi naopak líbilo - bylo představení aktérů v krátkém video medailonku před bojem. Což mi přišlo celkem vtipný a některý osudy monster byly celkem dobře vymyšlený. Jinak je celej film neslanej, nemastnej. Jsem na všechny možný ulítlosti a ujetosti, ale tohle bylo fakt bez šťávy. S větším rozpočtem a pod taktovkou zkušenýho rožiséra by to mohla být ale dobrá šou. Určitě nedoporučuju. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudné wrestlingové fighty mezi hororovými (hodně špatně stvárněnými) monstry, prakticky bez špetky vtipu... Za mě osobně hodně velké zklamání a to mám wrestling rád... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ehm tak tohle tedy ne. Těšil jsem se na zábavné béčko ale co se mi dostalo? Podprůměrná vykopávka se solidníma maskama, ale trapným humorem a trapnýma soubojema. Cook má za sebou solidní amatéřinu Krvavý sníh ale tohle tomu nesahá ani po kotníky, boje jsou chudé a nevýslovně trapné. Masky jsou poměrně slušné ale třeba takovej vlkodlak vypadá divně. Tohle je prostě špatnej film na kterej bohužel jen tak nezapomenu. Zprznění monster žánru:-( ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jste-li fandou bizarních filmů a ujetých filmařských tvůrčích nápadů, mohlo by se vám možná tohle kanadské dílo i líbit. V žádném případě však do toho nesmíte jít s velkým očekáváním, protože rozpočet pro jeho natočení byl mizerných 200,000 kanadských dolarů – takže žádná sláva. Dle mého se s tím ale tvůrce popasoval jakžtakž dobře – na své poměry. Je potřeba si především uvědomit, že tenhle film se ani sám nebere vážně, všechno je tu jedna velká nadsázka, herci samotní si z toho dělají srandu a dle mého chtěli hlavně a především pobavit diváky, kteří milují samotný wrestling.   Jako samotný nápad uspořádat bitku monster a nestvůr se mi líbil opravdu hodně. Jejich výběr už o něco méně, ale to bohužel nezáleželo na mě. Já bych tam některé monstra klidně postrádal a přidal jiné. Taková čarodějnice Witch Bitch nebo Bažinný netvor ala Swamp Gut, vypadali hrozně, stejně tak i Zombie Man. No ony celkově ty masky nebyly žádná hitparáda, ale viděl jsem už i mnohem horší. Samotné souboje mohli být taky lepší po stránce choreografie, ale já si každý jednotlivý souboj docela užíval. Chtělo to jen více gore, prasáren, nápaditosti. Navíc mě dost naštvalo, že se tvůrci vybodli ve druhém kole na Kyklopa a Lady Vampire a místo toho přešli rovnou na finále těžké váhy. To jim jen tak neodpustím!   Dále se mi líbil nápad, že každý ze zúčastněných nám byl v rychlosti představen v krátkém upoutávkovém videu – některá z nich měla si myslím celkem slušnou atmosféru a děj. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Základná premisa tejto hororovej komédie nie je zlá. Celé to už zďaleka zaváňa poriadnou šialenosťou a aj keď na výsledku je vo viacerých ohľadoch cítiť nízky rozpočet, ja som sa pri tom vcelku bavil. Keď zvážim, že tvorca Monster Brawl J.T. Cook to celé dokázal nakrútiť len za skromných 200 000 kanadských dolárov, tak to napokon nedopadlo najhoršie... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] Zklamání. Neuskutečnění očekávaného finálového fightu mezi Frankiem a Lady Vamp nedokáži odpustit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další hloupost na světě, tohle se fakt nepovedlo, vůbec. Boxovací sračka plných hrozných předvádění a blbosti a hrozné masky, prostě nedoporučuji katastrofa. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tak Hulk se snaží a vymyslí něco světového, aby si nějaký Jesse Thomas Cook mohl přihřát polívčičku a udělat si na jeho nápadu v Hollywoodu jméno. Tomu říkám drzost! Ale k filmu: rozhodně to mohlo to dopadnout lépe, to by ale pořadatelé nejočekávanějšího turnaje, nesměli sezvat nýmandy (Witch Bitch?! Jožin z Bažin?!) a museli by povolit kousání a plivání! ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Monster Brawl je hororová komédia, v ktorej sa stretne niekoľko klasických tvárí z žánru a zápasia medzi sebou niekde v klietke na cintoríne. Kombinácia Frankensteina, zombie, čarodejnice a ďalších známych tvárí a wrestling znie celkom šialene a riskantne, a ak by s takýmto rizikovým nápadom prišiel tvorca s potenciálom a nebola by núdza o financie, možno by vzniklo zábavné šialenstvo v podobe súbojov s klasickými monštrami. J. T. Cook však žiadny potenciál nemá a rozpočet je nízky, takže je už dopredu jasné, že to nedopadne dobre. A že to dopadlo ešte horšie, než som čakal! Monštrá sú stvárnené veľmi zle, súboje sú hrozné, gore je na chabej úrovni, scenár stojí za hovno, humor je hrozný, forma spracovania zlá, a tak ďalej, a tak ďalej. Tento film má v sebe toľko filmárskeho zla, že je naozaj ťažké si vybrať, ktorá vec je najväčším bodom úrazu. Čerešničkou na torte sú české titulky, s ktorými som tento "klenot" sledoval - aj google prekladač by ho preložil lepšie a dôstojnejšie (neberte to ako vtip, je to myslené doslova a s úplnou vážnosťou). ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbina. Ideální je film si pustit někdy v noci doma s partou přátel u piva a sázet se kdo vyhraje. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Jestli už vás nudí wrestling a box, dejte si tuhle pecku. O nic v ní nejde, moc se toho v ní nestane, ale můžete se těšit pohledem na vyvedené zrůdičky a tipovat, jestli mumie přepere upírku nebo jestli zombie Frankensteina. Jen škoda, že jsem se ani jednou netrefila. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Banda strašidelných monster se spolu utká v ringu na život smrt. Přišlo mi to jako trapné loutkové divadlo se špatně zpracovanými maskami a nasral mě Cyclop, že už neukázali jeho druhý nástup do ringu. Jako odreagovačka u, které kroutíte hlavou a říkáte si, že jste větší kravinu neviděli, tak je to správná volba. Dávám 15% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ako by to vyzeralo, keby sa v ringu zišli bosorka s kyklopom, múmia s upírkou, bažináč s vlkolakom a zombie s frankenstainovým monštrom? Retardovane. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Film podobnýho ražení potřebuje hodně dobrejch a vtipnejch nápadů, který by odpoutaly vaši pozornost od chybějícího scénáře a dali vyniknout jedinýmu účelu, jakej takovej film může mít - zábavě. A ty tady bohužel úplně chybí. Takže chybí i zábava a tedy i jedinej důvod, proč na to vůbec koukat. Jediná dobrá scéna byla představení Bažiňáka v jeho přirozeném prostředí ve stylu přírodopisnýho dokumentu, ale ta měla bohužel jen 2 - 3 minuty, zbytek hnůj. Vůbec bych při bitce nestvůr uvítal ňáký pořádný fatality a využití jejich různejch schopností, ale tady se to většinou omezuje jen na to zápasení (jako pěstní souboj čarodějky s kyklopem fuckt nemůže bejt vyrovnanej), což je opravdu nuda. I gore prakticky chybí. Nebrat! ()

Eigis 

všechny recenze uživatele

Značně nedotažené dílko, ale mělo pár vtipných momentů a za ty dávám jednu hvězdičku, druhou přidávám za nápad. Film má 89 minut, ale já se na něj díky přetáčení díval zhruba 30 minut a ty za to vcelku stály. ()

Reklama

Reklama