Reklama

Reklama

Černá mamba

(neoficiální název)
  • USA The Black Mamba
Krátkometrážní / Sportovní / Akční
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek Roberta Rodriguze vypráví o basketbalové superstar Kobe Bryantovi, který si zde po boku Bruce Willise a rappera Kanye Westa zahrál sám sebe. Film byl natočen jako součást reklamní kampaně Bryantových tenisek, Nike Air Zoom Kobe VIS. (lekr)

Recenze (192)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně je Černá mamba nápaditější, vtipnější a lépe natočená než všechny naše reklamy na jogurty, prací prášky, vložky a podobně ... ale hvězdičkami bych raději šetřil :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Rodriguez ani pri natáčaní reklamy na Nike vôbec nepovolil a nešetril ani kreáciou .Vytvoriť sled akčných scén, kvôli krátkemu filmu (reklame) a obohatiť ho hviezdami, ako sú Bruce Willis a Danny Trejo je úcty hodné. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne, že bych byl velkej fanda basketbalu, spíš naopak. Ok, nemám na to předpoklady takže ho přímo nenávidím ale ! tenhle krátkej film je jednoduše tak cool, že ho prostě nemůžu sundat za ten sport. 85% (odmyslete si 10%, pokud Bruce Willis není váš nejoblíbenější herec a neposloucháte Kanye Westa) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeho plán je srazit tě na kolena, porazit tě a sebrat ti boty." Fandy letu oranžového míče do koše, vtipných cameo rolí a plápolajících ohňů musí Rodriguezova komentovaná reklama na odškrtnutou obuv rozhodně uspokojit. Já mám radši Abidas či Puna, ale Mike je taky dobrý. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Profesionální kraťas a reklama zároveň. To celé vykouzleno hůlkou Roberta Rodrigueze s použítím těch nejmilejších hereckých kapacit současnosti čili Willise a Treja. Vlastně, co dodat víc. Kdyby to ale natáhli z šesti minut na devadesát, padnu na kolena a stanu se duchovním v kultu Černé Mamby. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si ze sebe dělá cca šest minut prdel a pomáhají mu v tom takové hvězdy, jako Kobe, Bruce a Trejo! Pokud chcete zabít necelých šest minut, tak mrkněte zde (i s českými titulky). ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak zase taková bomba to není. Vlastně to není žádná bomba.. jen průměr a navíc naprosto zbytečný!! Rodriguez už mě v poslední době pouze a jenom zklamává.. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavá reklama na boty a působivě zpracovaná, ale mít každá reklama rozpočet jako Black Mamba, tak je vše o něčem jiném. Možná by se na reklamy divák díval i rád, Robert Rodriguez si nechal rozhodně záležet.. 8/10 = 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo! Suchý, nezábaný, zbytečný. Byt to normální reklama, budiž...ale takhle nasrat do 6 minut? Němluvě o tom, že Bryant umí hrát jen ten basket. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krátké filmy, klipy nebo jak se to jmenuje - krátkometrážní ? No, to je fuk, prostě me vůbec neoslovujou, sice přiznávám, že moje hodnocení je asi dost krtuté, ale by tohle nemělo žádnou logickou myšlenku a nic mě nezaujalo, ani ty herci, tak to je opravdu něco špatně. Snaha tu je, potěší uvidět Willise, nebo Treja - to je ale asi tak všechno. 5% = odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez natočil reklamu na Nike s nehercem Kobe Bryantem v hlavní roli neohroženého muže jménem Černá mamba. Basketbalista Lakers asi pomalu pomýšlí na to, že až skončí se sportovní kariérou, vrhne se na hereckou dráhu. Může být. Ovšem dát dohromady trio West, Willis a Trejo, to chce opravdu odvahu. Kladně hodnotím pouze režii a Rodriguez tímto u mě padá do temného propadliště kdysi nadějných režisérů. Bylo to opravdu šest dlouhých minut o ničem s divně designovanou obuví. Není práce, tak se bere za vděk i stupid reklama. ()

Reklama

Reklama