Reklama

Reklama

Černá mamba

(neoficiální název)
  • USA The Black Mamba
Krátkometrážní / Sportovní / Akční
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek Roberta Rodriguze vypráví o basketbalové superstar Kobe Bryantovi, který si zde po boku Bruce Willise a rappera Kanye Westa zahrál sám sebe. Film byl natočen jako součást reklamní kampaně Bryantových tenisek, Nike Air Zoom Kobe VIS. (lekr)

Recenze (192)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez je divný patrón, dokáže plodiť tie svoje detské špiónské 3D-4D-5D a 6D vtákoviny neuveriteľnou rýchlosťou, ale keď má vypotiť niečo v žánri pre ktorý ho máme radi ( teda niečo krvavé, 2d a bez detí ) trvá mu to doslova nekonečne dlho. Môžeme len dúfať že pokračovanie Machete stihne natočiť ešte skôr než bude mať Trejo 80 rokov a ten kdo sa chce dočkať Sin City 2 sa bude musieť dať zrejme hybernovať aby sa toho dožil. V tejto situácii je fanúšik vďačný aj za reklamu na tenisky v jeho klasickom štýle. Kobe Bryant ( nech je to ktokoľvek ) tu musí poraziť zlého bossa Kanye Westa ktorý mu chce čórnuť všetky topánky, asi aby k nim potom mohol čuchať a opájať sa halucinačnýmu výparmi. Hrdina však pomocou svojich zázračných basketbalových schopností porazí démonov aj Dannyho Treja s diabolskou manikúrou a odpáli Bossa bombou v lopte. Fajn zábavka, len dúfam že Rodriguez teraz nechytí slinu a nenatočí na jeden záťah spy kids 8D-9D-10D-11D-12D... 200D, lebo ho prisámvačku uhraniem svojim ukrutným pohľadom! ()

Czexx 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší kratkometrážní film jaký jsem zatím viděl. Vykradačka svých vlastních filmů, spousta výbuchů, parádní akce, neotřelý humor, hvězdy první jakosti a hlavně .. bezvadný boty. Tahle delší reklama je splněným snem všech fanoušků Nike (a nejen jich). "..chce zničit mojí střelu. - Nejenom střelu, ale i hlavu." ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez natočil reklamu na Nike s nehercem Kobe Bryantem v hlavní roli neohroženého muže jménem Černá mamba. Basketbalista Lakers asi pomalu pomýšlí na to, že až skončí se sportovní kariérou, vrhne se na hereckou dráhu. Může být. Ovšem dát dohromady trio West, Willis a Trejo, to chce opravdu odvahu. Kladně hodnotím pouze režii a Rodriguez tímto u mě padá do temného propadliště kdysi nadějných režisérů. Bylo to opravdu šest dlouhých minut o ničem s divně designovanou obuví. Není práce, tak se bere za vděk i stupid reklama. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Mé alter ego je bílý potkan a chodí v botách Made in China, které se prodávaly v krabici s nápisem Made in Japan. Ale stejně je mám ráda a žádnému panu Dobrákovi bych je nedala. ___ Kultura se vychyluje čím dál víc – zdá se, že se brzy z umění stane minutová reklama a z reklam celovečerní filmy. Když toto dílko budu hodnotit z hlediska obsahu a formy, dám tři fanouškovské hvězdičky – Rodriguezovi, Trejovi a noir-atmosféře. Pokud se ale zaměřím na samotné sdělení – to jest kvůli čemu je tolik povyku, pak si vzpomenu na Duchampa, který učinil z pisoáru artefakt tím, že ho v roce 1917 přejmenoval na Fontánu a dotáhl na newyorkskou výstavu Společnosti nezávislých umělců. Ano, Duchampe-Rodriguezi, z hlediska účelového designu je Fontána artefakt, ale z hlediska ryzího účelu je to pořád jenom pisoár. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Skvelá akčná reklama na nové Kobeho sneakers Nike Zoom Kobe VI....veľa akčných vizuálnych efektov, drsňák Danny, macher Bruce a Boss Kanye. K tomu namakaná akčná basketbalová scéna v ktorej Kobe porazí mnohých Bossových drsňákov a nakoniec odpáli aj Bossa...škoda že musel Kanye zomrieť.........bol to dobrý Boss ;) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Black Mamba je prezývka amerického basketbalistu Kobeho Bryanta. (Sufferer)
  • Rozpočet tohoto "kraťasu" plného hvězd se přehoupl přes 3 miliony amerických dolarů. (gogos)

Reklama

Reklama