Reklama

Reklama

Podfukáři

  • USA Now You See Me (více)
Trailer 2
Mysteriózní / Krimi / Thriller
USA / Francie, 2013, 116 min (Special Edition: 125 min)

Obsahy(1)

Skupina kouzelníků s názvem Čtyři jezdci je pronásledována FBI a Interpolem, jelikož během svého kouzelnického vystoupení vyloupila banku a peníze rozdala publiku. To však agenti netuší, že jakkoli se budou snažit, Jezdci budou vždy o krok napřed a jejich nové plány jsou ještě smělejší... Čtyři kouzelníci z různých koutů Ameriky dostanou záhadnou kartu, kde je napsáno pouze místo a čas setkání. I když si myslí, že na onom místě budou sami, jelikož jsou vyvolení, setkají se tam všichni dohromady. To však ještě netuší, že za rok budou tvořit dokonalý tým. Daniel Atlas, Merritt, Henley a Jack se sejdou ve stejném bytě, kde se jim ukážou plány na kouzelnickou show. Nikdo z nich však neví, kdo je na místo zavolal a kdo ty plány vyrobil. Už za rok se ale pouhé plány stanou skutečností. Společně tvoří kouzelnickou skupinu Čtyři jezdci a mají kouzelnickou show v Las Vegas. Jejich plánem je vyloupit banku v přímém přenosu. To se jim povede, ale následně je za to zatkne policie, kterou vede agent Dylan Rhodes a jeho společnicí je agentka Alma Dray z Interpolu. Nakonec je ale pustí. Celou jejich show ovšem natáčel Thaddeus Bradley, člověk co odkrývá cizí kouzla, a tak se s ním spojí. Společně si povídají o Lionelu Shrikovi, muži, jehož všechna kouzla Thaddeus odhalil, a když se následně pokoušel o návrat na scénu, zemřel. Thaddeus také říká, že další vystoupení kouzelníků je jen příprava na závěrečnou show, a měl pravdu. Thaddeus jim nakonec řekne, že ta banka byla pouze replika, a vysvětlil jim jejich provedení. Společně s detektivem tedy jedou do New Orleans, kde je další show. Tam jezdci okradou Arthura Tresslera, člověka, který je sponzoruje. Kvůli jeho pojištění totiž mnoho lidí ztratilo své domovy, práci nebo i blízké. Ukradnou jeho peníze a pošlou je na účet lidem, kteří tehdy měli pojištění od jeho banky a nikdy nedostali odškodnění. Ačkoliv se je Dylan snaží chytit, opět mu uniknou. Další den však zjistí, že má v mobilu štěnici, a nakonec se mu podaří zjistit, kde jsou. Všichni kromě Jacka utíkají pryč, on ještě musí spálit důkazy. Do bytu ale přijde Dylan a strhne se boj. Jackovi se však podaří uniknout do auta a najet na dálnici. Tam se ale vybourá a zemře... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Proč ten veleohavný Šajzenberk dostává hlavní role ? Před lety jsem náhodně narazila na hebrosračku pod názvem Božská extáze - nalhanější chucpeninu aby divák pohledal ... film to byl ohavný, lživý, ukazující kriminálníky jako oběti (ale jako dycky, žeo) ... nenapadlo mě, že ten škaredý divňák někdy ještě dostane další roli - a ejhle, on se nakrucuje dál a ještě je oblíben - myslím, že lidstvo jako druh skončilo (obzvláště díky Stockholmskému syndromu, který umožňuje podobným **** dělat kariéru) 

Kuba4663

Kuba4663 (hodnocení, recenze)

Doporučuji nový e-shop www.nakupoviny.cz pro všechny filmové a seriálové nadšence. Navíc při uplatnění slevového kupónu "nakupov1ny" SLEVA 15% na Váš nákup. :-)

FuneralDog

FuneralDog (hodnocení, recenze)

Ten kdo přeložil originální název, by zasloužil amputovat ruce a narvat je do jeho prdele...

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Petaxis

Věděli, že když bude úspěšný, tak pokračování natočí (museli si herce pojistit už ve smlouvách). Ale třeba to nějakej význam má, co já vím, ani nechci vědět...

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

sankacoffee

No dobře, ale dokud nevěděli, že to bude úspěšný, tak taky nevěděli, že budou točit druhej díl :D Takže... to mělo mít nějakej význam i tak, ne? :D

na příspěvěk reagoval sankacoffee

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Já nechápu ten mezititulkovej konec? Kde to byli? Jakou kartu? Proč ji neměli? Cože? :D

na příspěvěk reagoval Badmaniak

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů, který jsem v poslední době viděl a nebylo k tomu třeba  hektolitry krve, desítek mrtvých a hlavně milion vystřelených kulek.  Hezká podívaná, napínavé a hlavně zábavné, 5 hvězdiček bez debat, nic jiného si ani tento film nezaslouží

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Tak tady u toho filmu jde o to jestli přimhouříme oko a přistoupíme na jejich hru a nebo ne...já na ni přistoupil a bavil se. Ale musím dát za pravdu těm kteří kritizujou konec. Tahle násilně naroubovaný twist jsem neviděl už dlouhou teda.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Já se u filmu taky nenudil. Při jeho sledování, jsem celou dobu uvažoval, jestli to myslí vážně.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Ten film na mě působí jako děsná kravina. Polovina mi nedává smysl a ta, která mi jakýsi smysl dává, ho dává jenom proto, že na ní byla naprosto wohnoutským způsobem naroubována jakási logická posloupnost sletů událostí, ve kterých opět nevidím logický smysl, nebo uvěřitelný základ. Mám rád filmy co dokážou překvapit rozuzlením - tenhle film překvapil, ale ne proto, že by byl tak dobrý, ale proto, že chování hlavního "hrdiny-nehrdiny" a vůbec vše kolem, mi nedává, prostě a jednoduše, smysl. 

Jednu hvězdu dávám pouze za Woodyho Harrelsona, kterého mám jako herce rád. Absolutně, ale netuším, jak to, že má, tento film, tak vysoké hodnocení. Filmu, u kterého jsem si říkal, co pět minut, "Cože?", "Co to...", "Kurva, co?" víc hvězd nedám ani za zlatý prase. Nejvíc fail scénka bylo "vysvětlení" průběhu honičky, u které zemřel, nezemřel jeden z jezdců, to mi přišlo jako megapíčovina.:-)

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Badmaniak

ja jsem ale cumel jak puk, jaky trapny twisty tam scenarista napsal :D Promin ale pracovat 20 let naoko u FBI je fakt trapas :DDD V dalsim dile bude asi nekdo naoko americkej prezident :DDD

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

duckman

Co se vám na tom nezdá? Dvacet let pracoval na oko u FBI, stejně jako jeho otec dvacet let čekal než přišel s trikem se zarostlou kartou ve stromě.

Je pravda že je to film o efektech, ale kdyby tam nebylo všechno vysvětlené, čumíte jak puk. Mě to teda táhlo a čekal jsem jak to dopadne. A o to přece snad u filmu jde ne? Nenudit se. A já se teda nenudil, protože moc slepých míst tam nebylo. A jestli to bylo na sílu ten závěr? No a co. :)

na příspěvěk reagoval duckman, Kein, EastinMiles

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ZBERATEL1985

ZBERATEL1985 (hodnocení, recenze)

Teda cakal som viacej od Podfukarov a sklamalo ma to v plnom rozsahu slabsi film som nevidel za rok 2013.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

To bolo teda kuzlo. Myslite ze dobry film ale pritom lacna efektova sracka :-P

Inac zaujimave ze dnes aj obycajny pohlad na mesto je len rendering. Len tak dalej. Prichadza doba SimOne.

na příspěvěk reagoval duckman

mutecrap

mutecrap (hodnocení, recenze)

Ze začátku spokojenost, bavil jsem se, kouzelníky já rád od malička. Ale ono mi to při druhym kouzle už nepřišlo ani moc dobrý, finální kouzlo stálo za starou belu a konec filmu, to bylo safra vycucaný z prstu. Nevím, když už na tom dělá tolik lidí, tak proč mě to nedostalo? 3*

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

duckman

To je pravda, ten záverečný zvrat mi teda neprišiel vôbec uveritelne a pôsobí tam dosť na silu. Proste len aby tam nejaký zvrat bol :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

BTW: Film Prestige vylozene nesnasim a vubec kouzelniky a cirkusaky celkove a vsechny klauny a proste vsechny svetsky :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Jo jo tatovi se nepovede trik a tak se syn rozhodne na oko dostat k FBI a tam bude na oko pracovat 20 let, aby mohl zosnovat pomstu :DDD Do pulky to vypadalo dobre a taky bch tomu dal dve hvezdy, ae az ten konec tomu dam odpad a bud se na to snazit zapomenout. ve dvojce bude asi fejkovej kongresmanUSA vykradat zlatnictvi v italii :DDD

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Badmaniak

Související novinky

Třetí Podfukáři oficiálně na cestě

Třetí Podfukáři oficiálně na cestě

30.04.2020

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo, že chystá třetí Podfukáře. Spolu s tím dostane série taky čerstvou krev v podobě scenáristy Erica Warrena Singera (Špinavý trik, Top Gun: Maverick). Ten prý… (více)

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Daniel Radcliffe opět mezi kouzelníky

Daniel Radcliffe opět mezi kouzelníky

02.10.2014

Jedním z nejpřekvapivějších hitů posledních let byli Podfukáři, kriminálka o čtveřici jevištních kouzelníků, kteří se dali na dráhu zločinu. Film vydělal tučných 350 milionů dolarů, což mu zaručilo… (více)

Reklama

Reklama