Reklama

Reklama

Město St. Jude je plné zločinu. Vládnou zde dva gangy, jeden mexický a jeden černošský, které terorizují místní obyvatele. Vládu nad nimi má už jen zkorumpovaná policie, jejímž šéfem je pan V. Ten za provize gangy podporuje a poskytuje jim ochranu před policejními složkami. Tyto gangy se skládají z ozbrojených drogových dealerů a vrahů. Jednoho dne do města přijede muž, který se jmenuje Hong. Hong je skvělý v bojovém umění a hned při příjezdu to jednomu z gangů dokáže. Zlikviduje sám hned několik mužů najednou a tím si získá respekt. Hong přijel do města s cílem vyhnat zločin z ulic a zaručit bezpečí místních občanů. Když byl Hong ve vězení, tak ho jeho spoluvězeň Tiano naučil bojovému umění a zocelil ho. Jeho jediným požadavkem bylo, aby Hong po propuštění jel do St. Jude a nastolil zde pořádek. Po jedné z rvaček se Hong dostane do vězení. Policejní šéf pan V. se doslechne, jak dobrý bojovník je a nabídne mu spolupráci. Jeho důvěru si může získat tím, že zabije muže, kterého mu určí. Hong si získá respekt i obou místních gangů a určí jim tři podmínky – prodávat drogy jen na periferiích za vyšší cenu, nenabízet je dětem a nenosit u sebe zbraně. Gangy spolupracují, místní lidé uklidí město a zločin začíná být pod kontrolou. Vše funguje do té doby, dokud policejní šéf pan V. nezjistí, že i jemu Hong vykradl trezor plný špinavě vydělaných peněz... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Van Damme tu hraje naštěstí jen druhé housle, které mu určitě svědčily víc než spirituál kvintet v první řadě. Jeho nový "nástupce" je nesympatický,arogantní a strašně dětinský. Příběh zabývající se zkorumpovaností je už dávno košer a vizuální filtr stojí taky za nic. Za některé skečové ulomky házím jednu hvězdu. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý akční film, kterému jsem docela věřil a nakonec jsem jenom mírně zklamán. No, ne že by to bylo akcí, ta je skvělá, je jí tu dost a tvoří jí snad z 98% souboje, které jsou surové, přehledné a působí drsně, i krve je dost. Herecké obsazení beru, nikdo mi nevadil, Cung Le sice nemá tak velké charizma, ale získal si mně a já mu fandil, JCVD potěšil, měl jednu akční scénu a pořád v něm něco je, Peter Weller skvělej záporák, já ho úplně žeru v roli toho zlého, má gigantické charizma a vypadá chlapácky, neustále s doutníkem a kloboukem na hlavě, potom JCVDho syn, opět skvělej a i když v menší roli, tak jsem rád, že tu byl. Hudba fajn, většinou rap, má to slušný tempo a film utíká docela rychle, několik motivačních rad Van Damma, no po většině jsem spokojen! // Bohužel, ten příběh je děsný, zpomalovačky při bitkách to nemuselo být, JCVD mohl a měl dostat více prostoru, navíc ani nevím, jak to s ním dopadlo, konec je bohužel mega trapnej, zvuky které trhají uši, ale co nadělám. // Na Dragon Eyes jsem se docela těšil a bylo mi úplně jasný, že to bude mít takové hodnocení, já jsem se ale nestihl nudit, bavil jsem se a o tom to je. A i když mírné zklamání, tak 8/10 je si myslím krásné hodnocení. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

John Hyams amatér, alebo odvážlivec, ktorý strčil ruky do včelieho úľa, že si naberie med na svoju novú akčnú pochúťku, ale jeho kradnutie medu sa skončilo útekom pred včelím rojom a z pochúťky nebolo nič. Dejová línia bola úplne znehodnotená, pre časté a nejasné striedanie niekoľkých rôznych udalostí, ktoré sa nakoniec zlepili, ale to pohromu neodvrátilo.Čakal som, že Van Damme bude jedným z hlavných hrdinov, zatiaľ čo sa z neho stal iba shihan (učiteľ karate), ktorý v tmavej väzenskej diere pôsobil ako Splinter, ktorý učil bojovať Ninja korytnačky. Za to všetko si zaslúži tento film jediné slovo odpad, ale sépiové, hnedé prevedenie, vtipné vystúpenie shúlených feťákov vo svojom idylickom domčeku a spomalené vykreslenie akčných súbojov sa mi celkom pozdávalo, takže som sa zľutoval a dávam 30%. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Bezvýznamná cameo role Van Damma v bezvýznamném akčním béčku hrozné kvality. Van Dammova účast cca 4 minut, kdy ve vězení vzpomíná na to, jak zabil svého syna (tupě plácá moudra), ukáže jednu akční scénu (ubohá) a trénuje hlavního hrdinu (zcela trapně a bezkrevně). Filmový Robocop Peter Weller si střihne velkou zápornou roli a ... to je tak asi vše o tomto zcela zbytečném filmovém díle. Hudba: Michael Krassner ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řekni kde ty hroby jsou, co se s nimi mohlo stát, řekni kde ty hroby jsou, kde mohou být. Obávám se, aby nečekaly na Van Dammeovu samu sebe pohřbívající kariéru. Takoví Nájemní zabijáci nebo Šest výstřelů přitom rozhodně neplatily za nějaké výrazné přešlapy. Tady je to jiné. Na další tuctovou béčkovou story se nabalil nesympaticky otylý hlavní hrdina, mizerná režie, hloupé dialogy a podvod na diváka, který si chtěl užít „svaly z Bruselu“. Sotva se tu ohřeje.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Baton Rouge v Louisianě. (rafix)
  • Vo filme sa na chvíľu objaví hviezda UFC Dan "Hendo" Henderson v roli Fizzariho, ktorý pred koncom filmu mláti hlavnú postavu Honga (taktiež MMA bojovníka Cunga Leho). (Jimmi)
  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Cung Le (Hong) a Jean-Claude Van Damme (Tiano). (ČSFD)

Reklama

Reklama