Reklama

Reklama

VOD (1)

Město St. Jude je plné zločinu. Vládnou zde dva gangy, jeden mexický a jeden černošský, které terorizují místní obyvatele. Vládu nad nimi má už jen zkorumpovaná policie, jejímž šéfem je pan V. Ten za provize gangy podporuje a poskytuje jim ochranu před policejními složkami. Tyto gangy se skládají z ozbrojených drogových dealerů a vrahů. Jednoho dne do města přijede muž, který se jmenuje Hong. Hong je skvělý v bojovém umění a hned při příjezdu to jednomu z gangů dokáže. Zlikviduje sám hned několik mužů najednou a tím si získá respekt. Hong přijel do města s cílem vyhnat zločin z ulic a zaručit bezpečí místních občanů. Když byl Hong ve vězení, tak ho jeho spoluvězeň Tiano naučil bojovému umění a zocelil ho. Jeho jediným požadavkem bylo, aby Hong po propuštění jel do St. Jude a nastolil zde pořádek. Po jedné z rvaček se Hong dostane do vězení. Policejní šéf pan V. se doslechne, jak dobrý bojovník je a nabídne mu spolupráci. Jeho důvěru si může získat tím, že zabije muže, kterého mu určí. Hong si získá respekt i obou místních gangů a určí jim tři podmínky – prodávat drogy jen na periferiích za vyšší cenu, nenabízet je dětem a nenosit u sebe zbraně. Gangy spolupracují, místní lidé uklidí město a zločin začíná být pod kontrolou. Vše funguje do té doby, dokud policejní šéf pan V. nezjistí, že i jemu Hong vykradl trezor plný špinavě vydělaných peněz... (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

U Segalova pupku a a Van Dammových zduřelých sliznic, to byla ale akční jízda! Ty kreatury evidentně tentokrát neměly ani na cestu do Bulharska, a tak jako kulisy musely postačit jedno vybydlené skladiště, dvě garáže a malebné náměstíčko v orleánském ghetu. A zrodila se i nová hvězda amaterského bojového porna! Ohavný, otylý Vietnamec s příznačným jménem Cunt Lí, který si nepochybně odskakoval mezi klapkami kontrolovat svůj stánek s pirátskými kopiemi Štefanových blockbusterů, a o němž ještě určitě uslyšíme, až si budeme chtít přivést ze svých toulek po Louisianě origoš značkové rifle. Do toho pár vytapetovaných portorikánců a nějaký ten tlustý negr s hereckým talentem z věhlasných kurzů v San Quentinu, no a samozřejmě pět minut WCJD, kterému by gáže za delší účinkování nepokryla ani denní dávku, a tak se jen nechal za jointa vyfotit na přebal. Dokonale minimalistický scénář obsahuje všeho všudy jedinou univerzální repliku: "Teď si dáme na držku tady, přesunem se o sto metrů dál, zablábolíme něco španělsky a zase si dáme na držku...". Vše korunují fajty na úrovni homosexuálního, loutkového divadla pro slepé děti, což ale bohatě stačí, aby to někteří místní internetoví zabijáci a specialisté na boj z dálky s růžovým páskem v Gaykidu označovali za béčko s rozkokošnými souboji. Ne, na něco takového má abeceda málo písmen!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na nového Jean Claude van Damma. To byl také ten důvod, proč jsem film chtěl vidět. Nakonec se on ve filmu objevil snad jen dvě-tři minuty čistého času. Všecko za něj musel zaplácnout Cung Le, o kterém ten příběh vlastně je. Teď je ještě otázka, jestli se ten příběh, který tenhle film má, dá vážně považovat za příběh, protože to snad ani příběh není a ty dvě hvězdy dávám čistě za solidní a efektivní filmařinu, kterou si John Hyams přichystal, a která mě docela bavila. Jinak to ale za nic jiného nestálo. A syn Van Damma by s tím už co nejdřív měl seknout nebo mě akorát nasere. Stačí, že už mě teď pomalu ale jistě začíná srát. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Pohodový B-éčko, ve kterým jsou docela zajímavý souboje. Působí na člověka realisticky, hlavní hrdina není žádnej superman. "Těžkej" streetfighting bez pravidel. Van Damme jako special guest star mile potěší ... Hlavní hrdina ale ne příliš zajímavej a sympatickej ... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Akční film s rádoby filozofickým nádechem, hloupoučkým scénářem a neexistujícím motivem hlavního hrdiny. Dragon Eyes může děkovat jen akčním scénám, krátké stopáži a Jean-Claude Van Dammeovi za dvě hvězdičky. Z ActionFest filmů společnosti After Dark a Joela Silvera zatím vychází vítězně Transit. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Cung Le v hlavnej úlohe. Má dobrý príbeh o bývalom väzňovi, odborníkovi na bojové umenia, ktorý sa nasťahuje do obyčajnej štvrte, kde ale vládnu gangy a skorumpovaná polícia, ktorí by ho chceli pre seba, ale on má vlastné plány. Spracovanie mi ale až tak nesadlo, očakával som klasický priamočiary akčný film s jednoduchou zápletkou o slušnom mužovi na mieste plnom zločinu a keď sa dostane do problémov, tak všetci protivníci skončili a spočiatku to aj tak vyzerá, film zoznámi s hlavným hrdinom, s prostredím, do ktorého sa nasťahoval a hneď si získa rešpekt porazením pár bezvýznamných gangsterov, ale potom si už film vyberie úplne inú cestu, klasický akčný film spolu s hlavným hrdinom idú do úzadia a mení sa na pokus o štýlovú gangsterku, takže je tu plno postáv z mnohých gangov, ktorí medzi sebou vedú svoje typické dialógy, k tomu ešte aj skorumpovaní policajti, ktorí to celé riadia a síce nemôžem povedať, že by ten pokus úplne nevyšiel, náhodou aj takto sa na to dá pozerať a dej je aj pomerne nepredvídateľný, samozrejme v rámci možností, ale ja tento štýl moc nemusím ani od tých najschopnejších tvorcov, ktorí sa mu venujú, takže ma moc nezaujal ani tu. A problém mám aj s motiváciou hlavného hrdiny, ktorá je takmer nulová. Akcie tu je len priemerné množstvo a je aj celkom slušná. Tvoria ju hlavne súboje, asi dva dlhšie a viacero kratších, tie dlhšie obsahujú až zbytočne moc spomaľovačiek, ktoré celkový dojem dosť rušia, ale inak je tu akcia slušne natočená, pôsobí pomerne realisticky a tvrdo, poteší viacero slušných chvatov, len jej chýbajú nejaké doplnky na väčšiu rozmanitosť, až na jednu výnimku, kde na hlavného hrdinu nečakane zaútočí jeden protivník so zbraňou sú to len samé súboje, v ktorých stoja protivníci oproti sebe, vedia o sebe a idú sa biť. Čo sa týka hereckého obsadenie, tak Cung Le mi určite skôr sedí na záporákov, akých hrával doteraz, nemá dostatočnú charizmu, ale ani takto nie je zlý, zaujme aj Peter Weller a samozrejme aj Jean-Claude Van Damme, ktorý pre film nemá takmer žiadny význam, aj tak sa vyskytuje iba vo flashbackoch, ale poteší a okrem jeho pár kopov ma zaujala aj akčná scéna bez jediného strihu, v ktorej sa síce postará len o troch protivníkov, ale aj tak som spokojný a vyzerá to, že si Van Damme našiel svoj nový trademark. Réžia a technická stránka už sú klasika tohto typu filmu, takže minimálny rozpočet, film sa odohráva na jednej ulici, v pár menších interiéroch a nejakej tej továrni, ale už som si zvykol, takže mi to nevadí, hlavne ma mrzia tie spomaľovačky v súbojoch. Škoda, že si film vybral túto cestu štýlovej gangsterky, keby to bol klasicky ladený akčný film, tak dám o hviezdu viac, podmienky nato sú tu splnené, ale aj takto som sa celkom slušne bavil, len druhýkrát to už vidieť nemusím. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řekni kde ty hroby jsou, co se s nimi mohlo stát, řekni kde ty hroby jsou, kde mohou být. Obávám se, aby nečekaly na Van Dammeovu samu sebe pohřbívající kariéru. Takoví Nájemní zabijáci nebo Šest výstřelů přitom rozhodně neplatily za nějaké výrazné přešlapy. Tady je to jiné. Na další tuctovou béčkovou story se nabalil nesympaticky otylý hlavní hrdina, mizerná režie, hloupé dialogy a podvod na diváka, který si chtěl užít „svaly z Bruselu“. Sotva se tu ohřeje.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo slo to JCVD je tam jenom takovej dodatecne prifarenej ale to mi nevadi par solidnich souboju se tu najde a Hyams tradicne reziruje celkem slusne ujde to nic extra suprovyho to neni ale koukat na to slo bez problemu ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Žán Klód v roli mentora. Hlavní roli má jistý Hong, který dokáže sám a později s pomocí přátel vyčistit ulice jednoho městečka od zločinu. Než tohle raději si pustím nějaký western, kde se tohle téma obejde bez hip hopu. .... Kolikrát jsme již sledovali tento příběh. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plusem filmu jsou Jean-Claude Van Damme, který si zahrál pouze v malé roli mentora Tiana, učí Honga (Cung Le) ve vězení bojovat a Peter Weller jako záporák Mr. V a soubojové scény. HODNOCENÍ 50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak jsem byl na to dlouho zvědavý, co z toho vznikne. Aspon mě to nezklamalo a dostal jsem to, co jsem čekal v nejlepším. Cung Le zvládl roli celkem dobře, ikdyž hereckých vlastností dle mého moc nemá. Vzpomínky na Van Damma dost potěšili, zvládl to slušně. Čekal jsem tak jen 2 minuty, že tam pobude Van Damme. A on se tam vícekrát objevil. Bitky byly dobře natočené, takže pochvala opět Hyamsovi. Gangsteři bohužel tupý, příběh nic extra. Takže u mě pohodových 60% = *** ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Prachbídné "céčko" s mihotavými pohyby JCVD, který ve vězení vyučuje vyžraného číňana, jak se prát. Dojemný příběh o pouličních genzích, mafii, poldech a...číňanovi, který hledá odpuštění. Tak stupidní námět jsem už dlouho neviděl. Stačilo a všichni ruce pryč! Navíc ta šílená psycho hudba a zpomalená kamera?! 15% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

John Hyams amatér, alebo odvážlivec, ktorý strčil ruky do včelieho úľa, že si naberie med na svoju novú akčnú pochúťku, ale jeho kradnutie medu sa skončilo útekom pred včelím rojom a z pochúťky nebolo nič. Dejová línia bola úplne znehodnotená, pre časté a nejasné striedanie niekoľkých rôznych udalostí, ktoré sa nakoniec zlepili, ale to pohromu neodvrátilo.Čakal som, že Van Damme bude jedným z hlavných hrdinov, zatiaľ čo sa z neho stal iba shihan (učiteľ karate), ktorý v tmavej väzenskej diere pôsobil ako Splinter, ktorý učil bojovať Ninja korytnačky. Za to všetko si zaslúži tento film jediné slovo odpad, ale sépiové, hnedé prevedenie, vtipné vystúpenie shúlených feťákov vo svojom idylickom domčeku a spomalené vykreslenie akčných súbojov sa mi celkom pozdávalo, takže som sa zľutoval a dávam 30%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že tam bude mit Van Damme větší roli ale ono je to otom čongovi co se fakt snad jmenuje Hong Kong..ale ono to neni zas tak špatný i když je tam Damme uplně zbytečně typan co má hlavní roli umí bojovat a příběh je docela dobrý. Akorát ten konec se mi zdál nějakej střihlej. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka a zoufalý výplod ubohého režiséra.Mladý Hyams postráda jakýkoliv náznak citu pro filmařinu a je mi normálně hamba,co za lidi má prostředky točit filmy.Pouho pouhá vykrádačka Van Dammova Double Impactu skřížená s Živým Terčem ( co se do odkazů a lokací týče ) a trapný pokus vynést laciné a hloupé dvd céčko na úroveň Wooových filmů Killer a Hard Boiled.Do očí bijící odkazy se zpomalovanými záběry,už mi tam chyběli jen bílé holubice.Dřív se akční filmy snažili aspoň o nějaký děj a herci,nebo spiš bojovnící se aspoň snažili hrát a mít nějaké smyslu plné dialogy.Jenže vysoce nesypmatický oteklý neherec Čuně bLe,se celý film tváří jako děcko s Dawnovým syndromem,kterému právě ukradli houpacího koně.Dialogy příšerné,film nemá žádné tempo a otravný a zběsilý střih,dělá i z tak primitivní zápletky,nesmyslný guláš.Hyams je ubožák,který nemá u filmu co dělat.Nedostatek talentu si vynahhrazuje stylem GTA,asi to bude jeho nejoblíbenější hra,protože Dragon Eyes je mix pár nudných misí,akorát místo Carla Johnsona je tam pan Hong,místo Tommyho Vercetiho mentor Tiano ( neplést s Tiao Cruzem :D ) a spousta drsnejch gangů voe z hustý čtvrti.Film bez příběhu,s málem celkem dobře nasnímaných akčních scén a ubohý pokus vynést primitivní céčko někam do hlubin artového sebe poznání a sebe objetování,Barbarashovo Assation Games to žeru,Hyamsovým Kočičím Vočím né.Nebýt Van Dammovi roličky a hlavně jeho scény v garážích dal bych odpad.Mix GTA,Odplaty ( scéna s tou děvkou v posteli ) Policajta z Beverly Hills a spojení režiséra bez talentu......zklamání,nuda.Hrozym se nového Univerzálního Vojáka.25% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem prozíravý tvůrčí tah, obsadit dvě známé tváře k té náplavě okolo. Smůla je, že Jean-Claude Van Damme se tam objevuje jen sporadicky v pár záběrech, ale ten už má (měl v té době) svá nejlepší léta dávno za sebou. Peter Weller si získal řadu příznivců kdysi coby RoboCop a tady patřil k tomu lepšímu, co nám tu bylo nabídnuto. Hlavní hrdina Cung Le moc charisma nepobral, ale snažil se ze sebe vymáčknout, co to jen šlo, hlavně tedy v bojových scénách. Jen ten scénář byl kromě mlácení dost chabý a závěr dosti úsměvný. Ale alespoň se ta děvka něco přiučila a mlácení poldy bylo o to záživnější. Kris Van Damme se kromě ksichtu ale asi moc nepotatil, když většinou figuruje jen jako „prícmrdek“ ve vedlejších rolích… ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Asi poprvé, co hodnotím film, kde se vyskytuje můj oblíbený herec Jean Claude Van Damme odpadem. Tohle byl, je a bude totální sranec! Dlouho jsem neviděl, tak nudný a debilní film! Debilní dialogy, kterým jsem se smál nahlas! Příběh o ničem! Rádoby gangstři!! Nesympatický hlavní hrdina, kterému jsem přál smrt hned na začátku filmu (kdyby umřel hned na začátku, film by mohl škončit, a já bych neztratil skoro hodinu a půl života). Peter Weller a jeho pan V. s jeho "perfecto" je neuvěřitelně k smíchu. Jediné co, možná stojí za to, tak jsou souboje. Ty jsou opravdu povedené.A samozřejmě Jean Claude Van Damme, který je ve filmu cca 3 minuty a byl největším lákadlem celého filmu a nakonec byl spíš zklamáním, že tam byl tak krátce. Dračí oči fakt už vidět nechci!!! NIKDY!!!! A abych nezapomněl: SYN VAN DAMME JE VŠUDYBYL, TAKŽE I TADY OTRAVOVAL!!! ()

Reklama

Reklama