Reklama

Reklama

The Backwater Gospel

(studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný / Western / Horor
Dánsko, 2011, 10 min

Režie:

Bo Mathorne

Hrají:

Laura Post

Obsahy(1)

Příchod hrobníka do města vždy předpovídal blížící se úmrtí. Proto jsou obyvatelé městečka Backwater poměrně vyděšeni, když jeden z nich dorazí i k nim. Kdo zemře tentokrát? (DaUr)

Recenze (63)

redwik 

všechny recenze uživatele

Parádna animácia, super príbeh, zakončenie ako sa patrí. Naozaj sa mi to páčilo, odzrkadlilo to momentálne postavenie cirkvi na svete. Chudák spevák, že bol v menšine. Odporúčam chlapcom pozerať v noci v spoločnosti nejakej dievčiny, dievčatám odporúčam pozerať cez deň a v spoločnosti 3-5 kamarátiek. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

temnota, spalující slunce, poušt, město, kostel, fanaticky hřímající kněz, ovlivnitelní lidé, jeden kytarista, vrány, atmosféra, atmosféra, vizuál, nechutnost, pravdivost, šílenství, smrt prostě vždy vyhraje. Stejně jako vyhráli nade mnou tentokrát mladí tvůrci z Dánska. A hrobník. Backwater Gospel, doporučuji, silně ()

Reklama

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas musí zaujmout už jen samotnou animací, která je nádherná. Děj zasazený do westernového městečka funguje skvěle a to díky pochmurnosti (smrt, temnota, šílenství obyvatel, které přejde v zuřivý masakr atd..), která je od první sekundy až do té poslední.. Krátkometrážní animák v této kategorii se jen tak nenajde. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tu žlutého písku svit, tu moc rudá, ti šílenství modř, či zkázy temno - neustále se divím, jak to, že na tak malém prostoru někdo dokázal barevně tak ozvláštnit dílo i tak výborné, atmosferické, krásně naanimované, s jimavočernodušně napsaným scénářem a náladou, ale ona barevná stylizace byla pro mne třešničkou na tomhle zábavném, funebráckém dortu. ps: díky ti, moeno ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pán chce, abychom se zbavili černé ovce." Faráři v tomhle měli vždycky jasno a vhodná černá ovce, na kterou je třeba obrátit lidský hněv, se vždycky najde. Ale co když se boží synek spletl a němý funebrák se s jedním nevěřícím muzikantem nespokojí? To pak začne ta správná mela, která naprosto přesně ukazuje, že ty naše ideály humanismu platí jen v období míru. A tohle je válka, ve které mě rozhodně nedostanou. Tahle krutá pravda prostě trošku zabolí, ale mě taky pobavila. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama