Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

Lulu13 odpad!

všechny recenze uživatele

Je sobotňajšie poludnie, zobudím sa po prehýrenej noci a chcem si pozrieť niečo čo mi dovolí vypnúť všetky mozgové bunky, ale zároveň dá zabrať mojej bránici. Siahnem teda po osvečenej klasike s názvom Nora Mojsejová, čo by primitívna ľudská kreatúra na ktorej "inteligentných" kecoch a vyberanom slovníku som sa vždy dobre bavila. Avšak aká bola realita po dopozeraní? Absolútne skazenie nálady. Psychicky labilní súťažiaci, ktorí sa predbiehajú v tom kto sa "šéfke" ako prvý vopchá do zadku vrátane slečny ktorá ma 28 rokov, v živote nepracovala a zrazu sa uchádza o mieto Top manážérky s ročným platom 100 000 dolárov. Premúdrelá Ivana Christová, ktorej IQ sa pre mňa po tejto relácii rovná našej Norike a k tomu všetkému neskutočne stupídne úlohy absolutne nezapadajúce do tejto show. Nora valcovala relácie, všetci sme sa na jej primitivizme škodoradostne bavili, ale všetkého veľa škodí a dúfam, že Šéfka je posledná relácia kde ju vídíme a korunujem ju titulom najsmradlavejší odpad! ()

piccoli odpad!

všechny recenze uživatele

keby to videl Donald Trump pred sobášom s Ivanou, tak by pravdepodobne nad Slovákmi a Čechmi len mávol rukou, prípadne po Šéfke by si "strčil prst skrz krk" ... od tohto horší bol asi len Farmár hľadá "kravu/y"....Mojsejová...tse...shes back, shesh stronger, ritcher and ...of course...even dumber!!! ()

Reklama

Winnie 

všechny recenze uživatele

Banda kreténů má v absurdních úkolech typu seskok padákem dokázat, že jeden z nich má na to stát se top manažerem (ať už to znamená cokoliv). Na tohle panoptikum dohlíží věčně hysterickej Libor Šula, vyžraná a blbá Ivana Christová, a samozřejmě Nora Mojsejová, která celou soutěž už snad nemůže mít víc v p*či. Takže pokuď máte s kámošema dostatečnou zásobu hulení a nevíte na co kouknout, prakticky nemůžu doporučit nic vhodnějšího. Na co asi v životě nezapomenu jsou epický hádky ze zasedačky s totálně psycho podkresem na hranici slyšitelnosti, kterej celkem slušně tvrdí atmo. Srdcovka ()

Ezekiel1 odpad!

všechny recenze uživatele

Musim říct, že už jsem ve svém životě viděl celou řadu nechutných reality sraček od TALENTMANIE, BIG BROTHERů po ČÁPI S MÁKEM. Ovšem nový pořád TV PRIMA Šéfka je jednoznačně tou největší nechutnou blitkou, co současná televizní produkce mohla nabídnout. Hlavní postava obludy v podání ukecané, obézní a nesympatické báby MOJSEOVÉ tomu všemu nasazuje korunu. Myslim, že už začíná být dost Česko-slovenských realitek...tohle je odstrašující případ...0% nebo spíše... - 100% ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Totální nátěr a úplná debilita v jednom. Já jsem na ty reality show asi nějak ulítlej, protože na to čumim jen proto, abych viděl nějakou hádku mezi dementama o tom, kdo že je vlastně větší dement... :D Pro mě lepší, než Superstar v čele s vypatlaným Rytmusem, protože tady se aspoň něco málo děje :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama